Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Παιδες θα το κοιταξω, αλλα θυμαμαι πως σε καποια σειρα μου εβγαλε ελληνικους υποτιτλους (μενω στις ΗΠΑ) και το γυρισα manually σε αγγλικους. Αν το θυμηθώ θα το κοιταξω κ θα σας πω. Παντως ο λογαριασμος μου ειναι US και στην Ελλαδα που τον χρησιμοποιησα για να τεσταρω τη νεα Σονυ των γωνιων μου σε 4Κ, επαιξε ελληνικους κ αγγλικους υποτιτλους στο Crown χωρις θεμα

Εγω νομιζω οτι καπου διαβασα οτι πρεπει να βαλεις την γλωσσα μενου ελληνικα και θα εχεις υποτιτλους και στο εξωτερικο. Ας το δοκιμασει καποιος που ειναι εξω.

Μολις το δοκιμασα. Αν το προφιλ εχει γλωσσα μενου Ελληνικα, τοτε βγαζει ελληνικους υποτιτλους κανονικα στο εξωτερικο. Οποτε δεν υπαρχει θεμα με ταξιδια στο εξωτερικο -bye-

Μολις το δοκιμασα. Αν το προφιλ εχει γλωσσα μενου Ελληνικα, τοτε βγαζει ελληνικους υποτιτλους κανονικα στο εξωτερικο. Οποτε δεν υπαρχει θεμα με ταξιδια στο εξωτερικο -bye-

Ζητώ συγγνώμη τότε. Εγώ το δοκίμασα πριν εμφανιστούν τα ελληνικά μενού

Δυστυχώς σε κάποιες σειρές και ταινίες δεν συμβαίνει αυτο, για κάποιο λόγο παρόλο που το account μου είναι Ελληνικό, στο Βέλγιο που μένω μου βγάζει μόνο υπότιτλους σε γαλλικά, γερμανικά και αγγλικα.

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ερώτηση..
Έχω τη συνδρομή κανα 6μηνο, από ότι καταλαβαίνω ενημερώνεται αυτόματα όταν λήγει κάθε μήνα χωρίς να μου ζητάει επιβεβαίωση για συνέχεια από τα στοιχεία της κάρτας που έχω βάλει.. Για να πέσω από το ακριβό πακέτο στο αμέσως επόμενο θα πρέπει να διακόψω το υπάρχων και να δηλώσω το καινούργιο; Ποτέ λίγο πριν λήξει ο μήνας, η και τώρα; (Ο Ιανουάριος έχει πληρωθεί από ότι κατάλαβα εκτός αν υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο διαφοράς)
Σε εσάς ανανεώνεται αυτόματα χωρίς επιβεβαίωση η συνδρομή;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σε καμία συνδρομή από όσο γνωρίζω δεν ζηταται επιβεβαίωση για την ανανέωση.
Αν θελήσεις να κάνεις upgrade ή downgrade της συνδρομής σου πιστεύω, χωρίς να το έχω κάνει στο Netflix, ότι μπορείς να το κάνεις ανά πάσα στιγμή. Η εταιρεία θα προσαρμόσει την τιμή είτε αλλάζοντας λίγο το ποσό που θα σε χρέωσει είτε αλλάζοντας λίγο την ημερομηνία χρέωσης σου.

Νομίζω πως αν ήδη τρέχεις ένα συγκεκριμένο πακέτο και έχεις ήδη χρεωθεί η αλλαγή ενεργοποιείται στο τέλος του μήνα .
Δηλαδή μόλις λήξει ο μήνας σου, στο επόμενο μπαίνει το νέο πακέτο με την νέα χρέωση.
Τουλάχιστον σε εμένα έτσι εγινε όταν άλλαξα από το 4K πακέτο σε 1080.

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

υπαρχει τροπος να δουμε τις παιδικες που ειναι μονο μεταγλωτισμεννες ?
Ναι, υπάρχει τρόπος. Αν τρέχεις σε Android την εφαρμογή του netflix, πας ο λογαριασμός μου, και στη σελίδα που θα σου ανοίξει μεσω browser πας κατω κατω. Εκεί υπάρχει η επιλογή ηχος και υποτιτλοι. Το πατάς και στην κορυφή τώρα πια της σελίδας επιλέγεις ηχος-ελληνικά Θα σου βγάλει οτι μεταγλωττισμένο υπάρχει (όλα τα παιδικά στην ουσία). Διαλέγεις και το προσθέτεις στη λίστα που θές.

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νομίζω ότι μπορείτε να γράψετε στο search box "audio in greek" και βγάζει τα μεταγλωττισμένα.

Γεια Χαρα και Χρονια Πολλα!!! Ηθελα να κανω μια ερωτηση (διαβασα αρκετες σελιδες του thread, οχι ομως και τις 134 ωστε να βρω την απαντηση), εκανα ενα λογαριασμο προχθες στο netflix, των 9,99. Εχω ενα bluray LG BD735 του 2015 νομιζω, εχει προεγκατεστημενη την εφαρμογη, αλλα απο υποτιτλους βγαζει μονο αγγλικα και τουρκικα. Μου λεει οτι εχει το πιο προσφατο firmware οποτε τους ξεχναω τους ελληνικους υποτιτλους. ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν παρω το Google Chromcast 2 θα εχω ελληνικους υποτιτλους?

Γεια Χαρα και Χρονια Πολλα!!! Ηθελα να κανω μια ερωτηση (διαβασα αρκετες σελιδες του thread, οχι ομως και τις 134 ωστε να βρω την απαντηση), εκανα ενα λογαριασμο προχθες στο netflix, των 9,99. Εχω ενα bluray LG BD735 του 2015 νομιζω, εχει προεγκατεστημενη την εφαρμογη, αλλα απο υποτιτλους βγαζει μονο αγγλικα και τουρκικα. Μου λεει οτι εχει το πιο προσφατο firmware οποτε τους ξεχναω τους ελληνικους υποτιτλους. ΕΡΩΤΗΣΗ: Αν παρω το Google Chromcast 2 θα εχω ελληνικους υποτιτλους?
Καλησπερα και Χρονια Πολλα με υγεια!!
Εχω παρει το chromecast 2 και παιζει απροβληματιστα με ελληνικους υποτιτλους στην εφαρμογη του netflix απο android κινητα και tablets.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ναι, υπάρχει τρόπος. Αν τρέχεις σε Android την εφαρμογή του netflix, πας ο λογαριασμός μου, και στη σελίδα που θα σου ανοίξει μεσω browser πας κατω κατω. Εκεί υπάρχει η επιλογή ηχος και υποτιτλοι. Το πατάς και στην κορυφή τώρα πια της σελίδας επιλέγεις ηχος-ελληνικά Θα σου βγάλει οτι μεταγλωττισμένο υπάρχει (όλα τα παιδικά στην ουσία). Διαλέγεις και το προσθέτεις στη λίστα που θές.

Στάλθηκε από το thl 4000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω...για τη τηλεόραση όμως έλεγα.θα το ψάξω .

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

Βγάζει αποτελέσματα και με "subtitles in greek" αλλά μου φαίνονται αρκετά λίγα. Από την άλλη δεν βλέπω με ελληνικούς υπότιτλους οπότε δεν μπορώ να κρίνω αν είναι αυτά μόνο όντως ή όχι.
Αν κάποιος έχει εικόνα ας μας πει, διότι οι δύο αυτοί τρόποι audio/subtitles in είναι αρκετά εύκολοι στη χρήση τους.