Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

καλημερα apo ποιοτητα εικονας τι λεει το 4k αξιζει και παιζει απροβληματιστα (για vdsl συνδεση εννοειται ρωταω) ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Για δες εδώ https://help.netflix.com/el
στο κάτω μέρος δεξιά. Μιλάνε και Ελληνικά.
Ενήμερωσέ μας αν θες γιατί αυτό ενδιαφέρει πολλούς από μας.

εγινε η επικοινωνια με το νετ
μου ειχαν χρεωσει δυο φορες τον λογαριασμο μου
και ακυρωσαν μονο τον εναν ( μου ειπαν οτι ειχα ζητησει δυο φορες )
στις επομενες 5 ημερες θα πιστωσουν την καρτα με το ποσο ( 11.99)
να δουμε

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

εγινε η επικοινωνια με το νετ
μου ειχαν χρεωσει δυο φορες τον λογαριασμο μου
και ακυρωσαν μονο τον εναν ( μου ειπαν οτι ειχα ζητησει δυο φορες )
στις επομενες 5 ημερες θα πιστωσουν την καρτα με το ποσο ( 11.99)
να δουμε

ισως να μην το παρακολουθησα παρα πολυ καλα, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα τι εγινε τελικα. Ειχες κανει 2 trial accounts και ακυρωσες μονο τον εναν, οποτε σε χρεωσαν; ή σου χρεωσαν το ενα σου trial account ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορ

ισως να μην το παρακολουθησα παρα πολυ καλα, αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα τι εγινε τελικα. Ειχες κανει 2 trial accounts και ακυρωσες μονο τον εναν, οποτε σε χρεωσαν; ή σου χρεωσαν το ενα σου trial account ;

ενα account εχω
πριν 5-6 μηνες περιπου ειχα το δωρεαν ειδα οτι ειχε λιγα με ελληνικα και διεκοψα
τωρα ζητησα παλι το δωρεαν και πολυ καλα δεν μου το εδωσε
πηρα το κανονικο και στο τελος του μηνα διεκοψα και αυτοι με χρεωσαν χωρις να εχω συνδεση
λεγοντας οτι ειχα δυο λογαριασμους ενω ειχα μονο εναν

προ ολιγου ελαβα το email

Netflix
Η πίστωση του λογαριασμού σας
Γεια σας Stelios
Ο λογαριασμός σας πιστώθηκε την ημερομηνία Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2018.
Σημειώστε ότι μερικές τράπεζες μπορεί να χρειαστούν έως και πέντε εργάσιμες ημέρες για να πιστώσουν ένα λογαριασμό.

Δεν ξέρω αν είναι στην τύχη μου, πάντως πήρα ένα android tv box, το Tanix TX9 Pro (για άλλους λόγους και όχι για Νετφλιξ) και με το που το άνοιξα είχε εγκατεστημένο το Netflix, έβαλα απλά το account κι έπαιξε κανονικά με ελληνικούς υπότιλους
Παρά το ότι είναι 4k δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητα
Μετά το android κινητό των 50 ευρώ, τώρα κι αυτό παίζει Νετφλιξ και διαβάζω ένα σωρό άτομα που έχουν πρόβλημα με τα android/netflix
Κάτω δεξιά λίγο μεγαλύτερο από ένα πακέτο τσιγάρα
cxQkRf7.jpg

Δεν ξέρω αν είναι στην τύχη μου, πάντως πήρα ένα android tv box, το Tanix TX9 Pro (για άλλους λόγους και όχι για Νετφλιξ) και με το που το άνοιξα είχε εγκατεστημένο το Netflix, έβαλα απλά το account κι έπαιξε κανονικά με ελληνικούς υπότιλους
Παρά το ότι είναι 4k δεν είμαι σίγουρος για την ποιότητα
Μετά το android κινητό των 50 ευρώ, τώρα κι αυτό παίζει Νετφλιξ και διαβάζω ένα σωρό άτομα που έχουν πρόβλημα με τα android/netflix
Κάτω δεξιά λίγο μεγαλύτερο από ένα πακέτο τσιγάρα
cxQkRf7.jpg

To προβλημα με τους υποτιτλους που εχει αναφερθει εντοπιζεται σε καποιες smart tv που εχουν παλια εκδοση netlfix. Νομιζω στα κινητα (ανεξαρτητου τιμης) και στα box παιζει κανονικα, δεν ειναι θεμα τυχης.

υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξεις το μέγεθος στους ελληνικους υποτιτλους???

εχετε δοκιμασει vpn για να συνδεθείτε στο αμερικανικό για παραδειγμα?υπαρχει προβλημα μετα;

εχετε δοκιμασει vpn για να συνδεθείτε στο αμερικανικό για παραδειγμα?υπαρχει προβλημα μετα;
Χτες που δοκίμασα με μια εφαρμογή στο κινητό, είδα το μενού του αμερικανικού αλλά όταν πήγα να παίξω μου έβγαλε μήνυμα να απενεργοποιήσω το VPN :)
Το έβγαλα και το ελληνικό έπαιξε κανονικά

Χτες που δοκίμασα με μια εφαρμογή στο κινητό, είδα το μενού του αμερικανικού αλλά όταν πήγα να παίξω μου έβγαλε μήνυμα να απενεργοποιήσω το VPN :)
Το έβγαλα και το ελληνικό έπαιξε κανονικά

Μπορεί να μας πει κάποιος που χρησιμοποιεί VPN (και ποιον )αλλά που δεν έχει προβλημα με το αμερικάνικο περισσότερα ?

εχει βρει κανενας τροπο να μην παιζουν αυτοματα τα τρειλερ; πολυ ενοχλητικο σε android tv, δεν ξερω αν το κανει και σε αλλες συσκευες.

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

δεν ξερω αν το εχεις κανει ηδη αλλα εγω με μια συνδρομη βλεπω στο σπιτι μου και ο πατερας μου σε αλλο σπιτι με αλλο παροχο.τελεια!!!οποτε κανενα προβλημα με λιγα λογια.και σε κινητο android απροβληματιστα

´Σημερα ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ευχάριστα !!!!

Η καινούργια σειρά του NETFLIX Black Lightning (Μαύρος Κεραυνός) βασισμένη στο γνωστό DC comic, προσφέρεται κάθε βδομάδα όχι μόνο με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά και ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΗΧΟ για τους πιτσιρικάδες μας, που γουστάρουν σούπερ ήρωες !!!!!

ΚΑΛΟΟΟΟΟ.

Last edited: