Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

softice μετα αφου χρησιμοποιησεις καποιες φορες το nord σου στελνει το νετφλιξ οτι υπαρχει θεμα ασφάλειας κ να αλλαξεις κωδικό ;

Πιθανών να νομίζει πως το χρησιμοποιούν και άλλοι το account σου δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό. Βασικά δεν έπρεπε να αναφέρω καν ποιο VPN γιατί υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να δεις αμερικάνικο/αγγλικό Netflix από την Ελλάδα
αλλά θα φαίνεται σα να κάνω διαφήμιση

Softice, θα σε παρακαλούσα να μου πεις τον τρόπο σε π. μ., αν θέλεις. Με ενδιαφέρει να βλέπω το κυπριακό που έχει περισσότερο περιεχόμενο με υπότιτλους. Σε ευχαριστώ πολύ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είπα ποτέ πως μπορείς να δεις το κυπριακό. Το πολύ ένα κυπριακό IP να έχει κάθε VPN το οποίο να είναι banned. Δεν το δοκίμασα αλλά έτσι νομίζω. Για αμερικάνικο είπα

Yπαρχει κανεις που να θελει να παρουμε συνεταιρικά ή να παραχωρισει (με το αζημιωτο φυσικα & προπληρωμη εκ μερους μου..) ενα account για 4Κ για 3-4 μηνες ?
Ιδεα ριχνω...

Προσπαθω εδω και μια ωρα να ενεργοποιησω νεο λογαριασμο αλλα .... δεν !
Επιλεγω πακετο (9.99 E) ... παταω continue ... και τιποτα δεν συμβαινει ! :icon15:
Το router ανοιχτο (κανονικα) και η TV το βλεπει (Wireless network connected).

Mε νικησε ! :nounder:

Ο λογαριασμος ενεργοποιηθηκε (ας ειναι καλα ο Teddy).
Ομως, η LG (55LW980S) ΔΕΝ διαθετει το αντιστοιχο app για NetFlix.
Μονο μεσα απο το laptop μπορω να δω την σειρα (η ταινια).
Το ολο σκεπτικο ηταν να καθομαι ξαπλα στον καναπε για να δω κατι.
Αλλιως δεν με ενδιαφερει ... δωρον αδωρο.

Την κατσαμε πανυγηρικα την βαρκα (και ετρεχα να ενεργοποιησω
prepaid καρτουλα σημερα, μονο και μονο γιαυτο).

Ο SR71B έχει ένα pc με windows xp και ενα laptop με windows 7 σε ενα δωμάτιο και μια παλιά smart tv (δεν έχει pre installed netflix) με ένα home cinema all in one blu ray player στο σαλόνι.

Το pc και το laptop δεν έχουν full hd οθόνη οπότε τρώνε άκυρο.

Δεν έχει κάποιο playstation, xbox, media player, chromecast, tablet, smartphone κτλ.

To ζητούμενο είναι να βλέπει στο σαλόνι του netflix στην full hd tv του.

Ποιος είναι ο πιο ανώδυνος τρόπος να το καταφέρει?

Ο SR71B έχει ένα pc με windows xp και ενα laptop με windows 7 σε ενα δωμάτιο και μια παλιά smart tv (δεν έχει pre installed netflix) με ένα home cinema all in one blu ray player στο σαλόνι.

Δεν έχει κάποιο playstation, xbox, media player, chromecast, tablet, smartphone κτλ.

Το λάπτοπ του έχει HDMI?

Το λάπτοπ του έχει HDMI?

Εχει αλλα τον ξενερώνει η ιδεα του να κουβαλαει μπρος πισω το λαπιτοπι του και δεν θελει να το βαλει εκει μονιμα και να το χειρίζεται με ενα ασυρματο πληκτρολογιο με τρακπαντ (του το χω πει εδω και ενα χρονο αλλα για καποιο λογο του φαινεται αβολο)

και γω το chromecast σκέφτηκα αλλα δεν ξερω αν θα του αρεσει η ιδεα.

Bλεπω οτι ειναι στικακι ... δεν το απορριπτω.
Ομως μην κολλησουμε σε κατι αλλο (π.χ. ασυμβατοτητα driver, USB, κλπ)
Η LG εχει USB2.0 θυρες. Καταρχην η LG 55LW980S κυκλοφορησε το 2012.

Μηπως το bluray ειναι Samsung και εχει αυτο Smart Hub?

Tsop πρέπει να είναι smart αλλά είναι και αυτό παλιό (2012 νομίζω)

κάτσε να γυρίσει ο Μανος να μας πει λεπτομέρειες...

Το app του Netflix λογικα θα υπαρχει ανεξαρτητως ετους της συσκευης. Βεβαια θα εχει αλλο προβλημα, δεν θα εχει ελληνικους υποτιτλους (γνωστο προβλημα λογο παλιας εκδοσης Netflix).

Η καλυτερη και φτηνη λυση ειναι το Chromecast. Το κουμπωνει στην τηλεοραση και εχει καποιο κινητο/tablet ή και το laptop ως χειριστηριο.

ΥΓ: Διαβασα οτι δεν εχει ουτε smartphone? Τοτε μονο μεσω του laptop.

Μάλιστα..

Εάν είναι αυτή η TV έχει βγει το 2016 software.. αλλά δεν είδα πουθένα αλλού να λένε ότι βάζει Netflix..
Δεν βρήκα και κάποιο Info εκεί.. χαζαμάρα τους..
http://www.lg.com/gr/support/support-product/lg-55LW980S

Εδώ μία σελίδα με συμβατές συσκευές της LG.. έχει και κάποια bluray ακόμη και του 2012!
http://www.lg.com/es/posventa/microsites/television/aplicacion-netflix-modelos-compatibles

Νομίζω δεν έχει πρόβλημα με Αγγλικά ο Μάνος..

Για Chromecast να το δει και ο Μάνος..
https://en.wikipedia.org/wiki/Chromecast

εγω να σταθω σε κατι αλλο... ποτε στην ιστορια του φορουμ (ή τουλαχιστον τα 5 χρονια που το παρακολουθω) δεν υπηρξε τοση πολυπληθης προσφορα βοηθειας και προτασεων προς καποιο μελος που δεν ειναι καν σπιτι αυτη τη στιγμη να διαβαζει :)

οπως αναφερθηκε το chromecast θα κουμπωσει πανω σε hdmi in της τηλεορασης. Αν δεν εχει (διαβασα καλα;) smartphone ή tablet για να το χειριστει, τοτε χειρισμος μονο μεσω του laptop. Γινεται, αλλα ειναι λιγο πιο ταλαιπωρια. Εδω εχουν φτιαξει μια λιστα με media players με full υποστηριξη Netflix.