Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Netflix Movies

Οι προπληρωμένες κάρτες Netflix έρχονται στα Public

Διαλέξτε ανάμεσα σε 3 κατηγορίες των 15 , 25 & 50 και δείτε πρώτοι τις αγαπημένες σας ταινίες και σειρές!

Netflix_Carousel.png

Άλλαξε το μενού και άποψη μου είναι πως βάζει επιτέλους μια τάξη μεταξύ σειρών και ταινιών.
Αυτό το τσουβάλι που ήταν ως τώρα όλα μέσα το έκανε δύσχρηστο.
Επίσης η εφαρμογή σε Android μου δίνει την εντύπωση πως τρέχει πιο σβέλτα

Παρατηρω οτι σε ταινιες αλλα και σειρες πως κατι δεν παει καλα με τον ηχο.
Ο ενισχυτης καθε φορα που ενεργοποιειται το DD μου βγαζει αρκετα μειωμενο το κεντρικο καναλι διαλογων.

Πότε -7…πότε -9 db offset κλπ.
Ειναι παραξενο γιατι π.χ. σε ταινιες που τις εχω ξανα δει εκτος netfix δεν ειχαν καθολου μειωμενο offset.

Πως γινεται τωρα κατα την αναπαραγωγη στο netflix σχεδον παντου το κεντρικο να ειναι ιδιαιτερα αισθητα παντα μειωμενο. ?
Γιατι να το εχουν κανει αυτο αραγε. ?

Γεια σας. Εχω την Sony 49xf 9005 και δεν μου δινει 5.1 ήχο οταν μπαίνω στο netflix. Εχω μονο 5.1 ηχο οταν το συνδεσω με τον ενισχυτή μεσω οπτικης. Τοτε μονο μου βγαζει το σηματακι του 5.1. Οταν θελω να ακουσω απο τα ηχεια της τηλεωρασης δεν μου βγαζει επιλογη 5.1. Οταν βλεπω NOVA μου βγαζει σημα dolby digital, στο netflix οχι. Καμια ιδεα???

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Μετά το τέλος κάθε επεισοδίου μου όταν το αφήνω να συνεχίσει στο επομενο βγάζει την παραπάνω καρτέλα.
Είναι γενικό πρόβλημα σε όλα τα Android?
37de382dea86ddfa8190d2125d1de8e3.jpg

It typically points to information stored on your device that needs to be refreshed. Follow the troubleshooting steps for your device below to resolve the issue.
https://help.netflix.com/en/node/59709

Παιδιά Καλημέρα. Έχω μία απορία σχετικά με την ποιότητα εικόνας του Netflix. Καταρχάς παρακολουθω σε 65αρα 4Κ TV.
Έχω παρατηρήσει ομως σε κάποιες σειρές που βλέπω και συγκεκριμένα στο Daredevil και Punisher οτι η ποιότητα στο φόντο δεν είναι και τόσο καλή. Και στο info λέει 2160 δηλαδή οτι καλύτερο μπορεί να δώσει. Το χειρότερο ειναι κάποιες φορές παρατηρώ φωτεινές κουκίδες που λάμπουν οι οποίες εμφανίζονται και εξαφανίζονται ανάλογα τις σκηνές. Και δεν ειναι πιξελ και τέτοια μιας και η TV έχει περάσει από κόσκινο. Γνωρίζει κανείς τι παίζει με αυτό?

Μπορεί να φταίει η συμπίεση που κάνει το netflix που δεν είναι ότι καλύτερο.
Εγώ δεν θα ανησυχούσα εφόσον ότι άλλο 4K του δίνω το παίζει κανονικότατα.

Σίγουρα δεν φταίει η TV τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Η εικόνα της είναι άψογη. Όταν την πήρα έβαλα στατικές μονόχρωμες εικόνες κτλ. Έλεγχος για τα πάντα και Dirt screen, pixel, IR κτλ. Ολα ειναι αψογα. Αυτό μόνο στο Netflix το παρατήρησα.

Γενικα το netflix υποψιάζομαι οτι αναλογα τον server που παιρνεις το video stream δεν σου δινει πάντα την ίδια ποιότητα.
Πχ εχει τύχει να βλέπω την ίδια σειρα, το ίδιο επεισόδιο και την μία μέρα το video να ειναι smooth ενω την αλλη να κανει τρελό stuttering ,σαν να εχει γινει encode με κακο 4:1 pulldown.

Παντως και εγω σε 65ara 4k βλεπω με τον ενσωματωμένο player (sony XE85) αλλα φωτεινές κουκκίδες κτλ δεν εχω παρατηρήσει. Θα τσεκαρω τις σειρές που λες.

Γενικα το netflix υποψιάζομαι οτι αναλογα τον server που παιρνεις το video stream δεν σου δινει πάντα την ίδια ποιότητα.
Πχ εχει τύχει να βλέπω την ίδια σειρα, το ίδιο επεισόδιο και την μία μέρα το video να ειναι smooth ενω την αλλη να κανει τρελό stuttering ,σαν να εχει γινει encode με κακο 4:1 pulldown.

Παντως και εγω σε 65ara 4k βλεπω με τον ενσωματωμένο player (sony XE85) αλλα φωτεινές κουκκίδες κτλ δεν εχω παρατηρήσει. Θα τσεκαρω τις σειρές που λες.
Μην φανταστεις οτι είναι πολλές. Σε κάνα 2 σημεία θα βγαίνουν. Πχ στο Daredevil μου έβγαζε στην μέση της τηλεόρασης σε κάποιες σκηνές. Στο Punisher μου βγάζει ψηλά δύο δεξια και και αριστερά προς μέση στο κέντρο. Δεν ξέρω αν καταλαβες. Σε ταινίες και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Και οι δυο σειρές που αναφερω είναι ίδια εταιρεία. Ίσως να φταίει και αυτό.

Καμια φορα το βγαζει και σε μενα. Με μια επανεκκίνηση δειχνει να στρώνει

Καμια φορα το βγαζει και σε μενα. Με μια επανεκκίνηση δειχνει να στρώνει
Βασικά εκανα κατι ρυθμίσεις όσο αφορά το HDR και μια επανεκκίνηση το smart hub (Q9FN) και δεν το παρατηρώ τώρα. Αλλα πιστεύω ότι εχει να κάνει με το Netflix και απλά τωρα δεν το κάνει.

Τόσο καιρό έλεγαν ότι σε τηλεοράσεις Samsung πριν το 2015 δεν παίζουν υπότιτλοι σε Netflix. Έβαλα σήμερα Netflix σε h6400 και έπαιζαν παντού. Με 50αρα vdsl απευθείας φόρτωση τα πάντα. Αν βρω 2 άτομα ακόμα θα το κρατήσω μιας και πήραμε το 4k πακέτο λόγω φίλου που έχει 4k τηλεόραση. Πολύ καλό περιεχόμενο άπειρες σειρές για μας τους φανς και από ταινίες μια χαρά. Αν δεν είχα ανανεώσει σε ote TV θα έτρωγε δρόμο.

Το netflix εδώ και καιρό έχει αλλάξει την κωδικοποίηση των υποτίτλων ώστε και παλαιότερα μοντέλα συσκευών να μπορούν να αποδώσουν την Ελληνική γλώσσα. Δεν αναβαθμίστηκε η εφαρμογή της τηλεόρασης σου.