χμ...πως θα ακούσεις 5,1 απο τα ηχεία της τηλεόρασης δηλαδη?
Μετά το τέλος κάθε επεισοδίου μου όταν το αφήνω να συνεχίσει στο επομενο βγάζει την παραπάνω καρτέλα.
Είναι γενικό πρόβλημα σε όλα τα Android?
![]()
Μην φανταστεις οτι είναι πολλές. Σε κάνα 2 σημεία θα βγαίνουν. Πχ στο Daredevil μου έβγαζε στην μέση της τηλεόρασης σε κάποιες σκηνές. Στο Punisher μου βγάζει ψηλά δύο δεξια και και αριστερά προς μέση στο κέντρο. Δεν ξέρω αν καταλαβες. Σε ταινίες και εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι. Και οι δυο σειρές που αναφερω είναι ίδια εταιρεία. Ίσως να φταίει και αυτό.Γενικα το netflix υποψιάζομαι οτι αναλογα τον server που παιρνεις το video stream δεν σου δινει πάντα την ίδια ποιότητα.
Πχ εχει τύχει να βλέπω την ίδια σειρα, το ίδιο επεισόδιο και την μία μέρα το video να ειναι smooth ενω την αλλη να κανει τρελό stuttering ,σαν να εχει γινει encode με κακο 4:1 pulldown.
Παντως και εγω σε 65ara 4k βλεπω με τον ενσωματωμένο player (sony XE85) αλλα φωτεινές κουκκίδες κτλ δεν εχω παρατηρήσει. Θα τσεκαρω τις σειρές που λες.
Βασικά εκανα κατι ρυθμίσεις όσο αφορά το HDR και μια επανεκκίνηση το smart hub (Q9FN) και δεν το παρατηρώ τώρα. Αλλα πιστεύω ότι εχει να κάνει με το Netflix και απλά τωρα δεν το κάνει.Καμια φορα το βγαζει και σε μενα. Με μια επανεκκίνηση δειχνει να στρώνει
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.