Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να διακρίνει κάποιος αυτές τις διαφορες και το ψειρίζει..
Κάπως πρέπει να δικαιολογήσουμε και τα ευρώ που δώσαμε φίλε μου...
Καποτε οταν αρχισα να πρωτο ασχολουμαι με την εικονα, πηγαινοντας με παρεα σε σπιτια φιλων για να καλιμπραρουν προβολεις (ή tv) αλλα και στον δικο μου προβολεα, τους ακουγα να λενε...μπλεβιζει το ασπρο ο ενας, ειναι πολυ κορεσμενο το κοκκινο ο αλλος.
Κοιτουσα τα πατερνακια και τα κλιπακια απο τις ταινιες και ελεγα κι εγω τα ιδια. Μα που διαολο τα βλεπουν αυτα.
Εγω εβλεπα ενα τελειο ασπρο και ο αλλος ελεγε πως μπλεβιζε.
Με τα χρονια και με την ενασχοληση στην εικονα ομως, αρχισα κι εγω πλεον να διακρινω τις διαφορές.
Το απαιδευτο ματι ειναι δυσκολο να διακρινει λεπτομερειες. Καποιος ομως που θα αρχισει να ασχολειται με καλιμπραρισμα και να βλεπει συνεχως μοτιβα και πατερνακια, καταλαβαινει σε καποιους τομεις τις διαφορες.
Μην σας κανει εντυπωση λοιπον εαν καποιος αναφερει πως χαλασαν οι διαβαθμισεις ή τα τεχνουργηματα της οξυτητας βγαζουν ματι κλπ
Δυστυχως εκπαιδευτηκε το ματι να τα βλεπει κατα την απλη παρατηρηση και τωρα ειναι πιο δυσκολο να συγχωρησει τις οποιες αδυναμιες.
Μαθαινουμε να διακρινουμε τις αδυναμιες στα μηχανηματα και υστερα θελουμε το κατι παραπανω σε ποιοτητα.
Αυτος ειναι κι ολας ο λογος οπου μεγαλωνοντας και με τα χρονια τοσο στον ηχο, οσο και στην εικονα, αλλαζουμε μηχανηματα για να κανουμε step up.
Χομπυ ειναι αυτο εξ αλλου (για καποιους) για αυτο και η υπαρξη του συγκεκριμενου forum.
::smile: