Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ έφτασαν στο θεωρητικά μέγιστο κόστος ανά μήνα, δεν έχουν υπότιτλους στις ήδη υπάρχουσες σειρές.

Παιδια μπορειτε να τσεκαρετε αν στο Blacklist season 7 σας δειχνει μονο ελληνικα ή off στους υποτιτλους ή αν σας δειχνει και αγγλικα? Σε μενα σε οτι συσκευη και να το δοκιμασα δειχνει μονο ελληνικους υποτιτλους αλλα μονο για το συγκεκριμενο season και μονο στη συγκεκριμενη σειρα. Δλδ σε ολα τα υπολοιπα seasons του Blacklist εχει κανονικα και αγγλικους υποτιτλους, ενω σε ολες τις αλλες σειρες ή ταινιες που ελεγξα εχει αγγλικους. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω σειρα να μην εχει αγγλικους υποτιτλους. Ειναι μονο σε μενα ή το εχετε ολοι αυτο το θεμα?
Ρωταω γιατι δε βλεπω ποτε σειρες με ελληνκους υποτιτλους και με ενοχλει καπως και θα ηθελα να δω τι συμβαινει αλλα να ξερω αν ειναι μονο δικο μου θεμα ή γενικο πριν στειλω email.

Παιδια μπορειτε να τσεκαρετε αν στο Blacklist season 7 σας δειχνει μονο ελληνικα ή off στους υποτιτλους ή αν σας δειχνει και αγγλικα? Σε μενα σε οτι συσκευη και να το δοκιμασα δειχνει μονο ελληνικους υποτιτλους αλλα μονο για το συγκεκριμενο season και μονο στη συγκεκριμενη σειρα. Δλδ σε ολα τα υπολοιπα seasons του Blacklist εχει κανονικα και αγγλικους υποτιτλους, ενω σε ολες τις αλλες σειρες ή ταινιες που ελεγξα εχει αγγλικους. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω σειρα να μην εχει αγγλικους υποτιτλους. Ειναι μονο σε μενα ή το εχετε ολοι αυτο το θεμα?
Ρωταω γιατι δε βλεπω ποτε σειρες με ελληνκους υποτιτλους και με ενοχλει καπως και θα ηθελα να δω τι συμβαινει αλλα να ξερω αν ειναι μονο δικο μου θεμα ή γενικο πριν στειλω email.
Μόλις το τσέκαρα και έχει μόνο ελληνικά ή ανενεργοί!
7bb15bfbea8124045cf3c5bf53c11745.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόλις το τσέκαρα και έχει μόνο ελληνικά ή ανενεργοί!
7bb15bfbea8124045cf3c5bf53c11745.jpg

Thnx φιλε μου. Τι διακο ρε γμτ? και να πεις οτι δεν εχω επιλογη στα settings Αγγλικα? πφφφ.

Thnx φιλε μου. Τι διακο ρε γμτ? και να πεις οτι δεν εχω επιλογη στα settings Αγγλικα? πφφφ.
Μηπως απλά επειδή είναι η τελευταία σεζόν δεν πρόσθεσαν ακόμα τα αγγλικά για εμάς στην Ελλάδα;

Μηπως απλά επειδή είναι η τελευταία σεζόν δεν πρόσθεσαν ακόμα τα αγγλικά για εμάς στην Ελλάδα;

Και στην 6η season βλεπαμε τα επεισοδια με το που βγαινανε και ειχαν κανονικα αγγλικους υποτιτλους. Αλλωστε αυτοι βγαινουν αμεσα για τους hearing impaired αν δεν κανω λαθος. Ειναι η πρωτη φορα που δε βλεπω αγγλικους υποτιτλους καπου.
Τεσπα εστειλα αναφορα να δω τι θα μου πουνε. Κατα πασα πιθανοτητα αυτο που ειπες κι εσυ αλλα πραγματικα δε βλεπω το λογο.

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Το κουφό είναι ότι ενώ έχω ταμπλέτα και την παίρνω μαζί μου στα ταξίδια σε πρόσφατο ταξίδι στην Τουρκία πάω να δω Blacklist και είχε μόνο την 6η σαιζόν !!!! Ενώ όταν γύρισα σπίτι είδα κανονικά την 7η μέχρι τα τωρινά επεισόδια !!!

Είναι γενικό το πρόβλημα με τα ταξίδια και τα πνευματικά δικαιώματα. Πρέπει να βρουν λύση. Ας συνδέσουν τους λογαριασμούς με τις κάρτες. Έτσι θα φαίνεται η χώρα καταγωγής και χρήσης της υπηρεσίας.

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

.......Ας συνδέσουν τους λογαριασμούς με τις κάρτες. Έτσι θα φαίνεται η χώρα καταγωγής και χρήσης της υπηρεσίας.

Δεν τους συμφέρει οικονομικά αυτό , εάν το έκαναν θα έχαναν χιλιάδες συνδρομές !
Μέσα και η δική μου που με ελληνική MasterCard πληρώνω σε τούρκικη λίρα ! :cool:

:fahne90:

Μπορούμε στις Ρυθμίσεις να έχουμε γλώσσα τα Αγγλικά αλλά να επιλέγονται αυτόματα οι ελληνικοί υπότιτλοι (και ελληνικοί ήχοι στα μεταγλωττισμένα);

Didimos GR, ξέρεις ότι είναι παράνομο; Όχι απλά παραβαίνει τους όρους χρήσης αλλά μπορούν να σου κλείσουν το λογαριασμό για πλάκα. Και πίστεψέ με μια χαρά τους συμφέρει. Τώρα τελευταία έχουν αρχίσει και το ψάχνουν το θέμα οπότε πρόσεχε και προσευχήσου.
Έχει αυτόματη ρύθμιση γλώσσας και υποτίτλων. Οπότε δε γίνεται προς το παρόν από όσο ξέρω.

Ισχυει...για καποια παλιοτερα μοντελα ομως που δεν εχουν ανακοινωθει ακομη....

τελικα διαβαζω καπου τα μοντελα Samsung που βγηκαν 2010 και 2011.

Σαν περίεργα μου τα λέτε! Το Netflix ξεκίνησε το streaming περιεχομένου το 2010 και είχε τέτοια αντανακλαστικά η Samsung που έβαλε εφαρμογή γι’ αυτό αμέσως στις τηλεοράσεις της;
Χλωμό με τη Samsung που ξέρω...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Οπότε μιλάμε για πολύ παλιές τηλεοράσεις

Αν το θεωρείς φυσιολογικό να αλλάζεις κάθε 5 χρόνια το πολύ τηλεόραση... μάλλον να τις θεωρήσουμε για το μουσείο! Όχι ότι ο συμπεριφορικός καταναλωτισμός υποκύπτει στην μετάλλαξη του κατά ανάγκη επιθυμία πελάτη σε βουλιμία επιχείρησης!

Από τη μία δεν είναι λογικό όπως περνάνε τα χρόνια η τηλεόρασή μας να χάνει λειτουργικότητα.

Από την άλλη, ουσιαστικά μιλάμε για έναν υπολογιστή με μεγάλη οθόνη, οπότε από ένα σημείο και πέρα είναι λογικό να απαξιωθεί. Οι εξελίξεις τρέχουν, αλλά το hardware της tv παραμένει ίδιο. Κάποια στιγμή δεν θα μπορεί πια να ανταποκριθεί.

Το λογικό θα ήταν να υπάρχει μια επίσημη δέσμευση από τους κατασκευαστές για Χ χρόνια παροχή software υποστήριξης. Αλλά και πάλι, αυτό το Χ δύσκολα θα είναι πάνω από 5 χρόνια, για διάφορους λόγους. Και μάλιστα 5 χρόνια από την κυκλοφορία μιας τηλεόρασης, όχι από τότε που θα την αγοράσουμε.

Ευτυχώς που εν τέλει υπάρχουν και άλλες λύσεις για να βλέπει κανείς Netflix στην tv του, π.χ. μέσω set-top boxes ή κονσόλες που τυχαίνει να έχει.