Μόλις το τσέκαρα και έχει μόνο ελληνικά ή ανενεργοί!Παιδια μπορειτε να τσεκαρετε αν στο Blacklist season 7 σας δειχνει μονο ελληνικα ή off στους υποτιτλους ή αν σας δειχνει και αγγλικα? Σε μενα σε οτι συσκευη και να το δοκιμασα δειχνει μονο ελληνικους υποτιτλους αλλα μονο για το συγκεκριμενο season και μονο στη συγκεκριμενη σειρα. Δλδ σε ολα τα υπολοιπα seasons του Blacklist εχει κανονικα και αγγλικους υποτιτλους, ενω σε ολες τις αλλες σειρες ή ταινιες που ελεγξα εχει αγγλικους. Ειναι η πρωτη φορα που βλεπω σειρα να μην εχει αγγλικους υποτιτλους. Ειναι μονο σε μενα ή το εχετε ολοι αυτο το θεμα?
Ρωταω γιατι δε βλεπω ποτε σειρες με ελληνκους υποτιτλους και με ενοχλει καπως και θα ηθελα να δω τι συμβαινει αλλα να ξερω αν ειναι μονο δικο μου θεμα ή γενικο πριν στειλω email.
Μόλις το τσέκαρα και έχει μόνο ελληνικά ή ανενεργοί!![]()
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μηπως απλά επειδή είναι η τελευταία σεζόν δεν πρόσθεσαν ακόμα τα αγγλικά για εμάς στην Ελλάδα;Thnx φιλε μου. Τι διακο ρε γμτ? και να πεις οτι δεν εχω επιλογη στα settings Αγγλικα? πφφφ.
Και στην 6η season βλεπαμε τα επεισοδια με το που βγαινανε και ειχαν κανονικα αγγλικους υποτιτλους. Αλλωστε αυτοι βγαινουν αμεσα για τους hearing impaired αν δεν κανω λαθος. Ειναι η πρωτη φορα που δε βλεπω αγγλικους υποτιτλους καπου.Μηπως απλά επειδή είναι η τελευταία σεζόν δεν πρόσθεσαν ακόμα τα αγγλικά για εμάς στην Ελλάδα;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
.......Ας συνδέσουν τους λογαριασμούς με τις κάρτες. Έτσι θα φαίνεται η χώρα καταγωγής και χρήσης της υπηρεσίας.
Οπότε μιλάμε για πολύ παλιές τηλεοράσεις
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.