Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Re: Απάντηση: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Είναι παντως αξιοσημείοτο ότι μετά από αυτά τα λίγα έστω χρόνια όπου το Νετφλιξ βρίσκεται στην Ελλάδα, δεν έχει κάνει ακόμα ούτε μία εγχώρια παραγωγή. Περίεργο θα έλεγα διότι οι έλληνες δημιουργοί ειδικεύονται στις χαμηλοτάτου επιπέδου γλυκανάλατες σεξοκωμωδίες όπου το Νετφλιξ είναι πλέον γεμάτο. Άλλωστε, δεν είναι ότι ξοδεύουν και κανένα τρελό μπάτζετ. Και ένα κινητό να τους δώσεις το ίδιο αποτέλεσμα θα βγάλουν.

Δεν είναι θέμα μπατζετ...
Ακόμα και αυτές οι γλυκανάλατες χαζοκωμωδίες του NF μοιάζουν με αριστουργήματα σε σύγκριση με τις ελληνικές σαβούρες...

Δύο λέξεις μόνο. Υψηλό κόστος και γραφειοκρατία. Ξέρεις πόσα ζητάνε για διεθνή παραγωγή στην Ελλάδα; Πρώτη φορά νομίζεις ότι συμβαίνει;
Δεν εννοούσα να έρθει να γυρίσει επεισόδια εδώ το Casa de Papel, αλλά να χρηματοδοτήσει μια 100% ελληνική σειρά. Μάλιστα κερδισμένοι θα βγουν οι Έλληνες διότι αν θεωρηθεί ξένη παραγωγή θα έχει και επιστροφή εξόδων σύμφωνα με τον νόμο.

Δεν εννοούσα να έρθει να γυρίσει επεισόδια εδώ το Casa de Papel, αλλά να χρηματοδοτήσει μια 100% ελληνική σειρά. Μάλιστα κερδισμένοι θα βγουν οι Έλληνες διότι αν θεωρηθεί ξένη παραγωγή θα έχει και επιστροφή εξόδων σύμφωνα με τον νόμο.
Έλα όμως που στην Ελλάδα το αρμόδιο υπουργείο ζητά τρελά λεφτά. Και υπάρχει ακόμα και τώρα τρομερή γραφειοκρατία. Μόνο από τον Θείο μου τον Κώστα δεν πρέπει να πάρεις άδεια. Για αυτό και οι ξένες παραγωγές βρίσκουν πιο φθηνούς προορισμούς για τις ταινίες τους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Μία LG oled c8 65 ιντσών έχω και η απόσταση είναι 2.5 με 3 μέτρα. Η σύνδεση μου είναι vdsl 50 με πραγματική γύρω στα 45. Μήπως έχει πιάσει ήδη τα 15.75 την ώρα που βλέπω 7.62;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Είναι αλήθεια οτι πολλές φορές κι εγώ βλέπω ότι μέχρι να συντονίσει το bitrate, πρώτα ανεβαίνει η ποιότητα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα δείχνει πόσα mbps έχει πιάει. Βέβαια, μιλάμε για ένα χρονικό διάστημα 3-4 δευτερολέπτων, οπότε αν εσένα σου φαίνονται ίδιες οι δύο εικόνες, τότε μπορεί και να μην υπάρχει διαφορά.
Το άλλο που μπορώ να σκεφτώ είναι οτι η ποιότητα αναβάθμισης της εικόνας αναλογικά με το bitrate, έχει να κάνει και με το τελικό Bitrate της πηγής. Εάν δεν μιλάμε δηλαδή για πραγματικό 4Κ, μπορεί στην ουσία να γίνεται κάποιο upscale στα περσισσότερα mbps αλλά οπτικά η διαφορά να είναι απειροελάχιστη. Ειδικά σε μία 65αρα OLED. Εναλλακτικά, εάν το έχει παρατηρήσει σε διάφορα βίντεο του νετφλιξ, πιθανόν να είναι τόσο καλή η τηλεόρασή σου, που ακόμα και σε χαμηλότερο bitrate ενισχύει με δικό της αλγόριθμο την εικόνα και τα χρώματα, σε βαθμό που πάλι δεν δημιουργείται διαφορά καθώς το bitrate ανεβαίνει.
Όλα αυτά βέβαια είναι εικασίες από μεριάς μου. Αν κάποιος έχει βαθύτερες γνώσεις για OLED τηλεοράσεις τόσων ιντσών, ας συνεισφέρει.

Ότι processing και να κάνει η τηλεόραση, δεν μπορεί να υποκαταστήσει το κατά περίπτωση χαμηλό bitrate. Το δε upscale που κάνουν, ναι, διαφέρει μεταξύ καλού και κακού image processor, ωστόσο δεν θα αποδοθεί ποτέ ως εγγενώς καλό υλικό.

Παιδια ΣΟΣ μου χακαρανε το νετφλιξ καποιος συνδεθηκε απο βραζιλια μου ηρθε μειλ κι αμεσως μειλ οτι ζητησα αλλαγη μειλ κι εγινε δεκτο και πλεον δε μπορω να συνδεθω. Μιλησα μεχρι τις 9 που ηταν διαθεσιμη στα ελληνικα η υποστηριξη μου ζητησε τα τελευταια οκτω ψηφια της πιστωτικης για επιβεβσιωση κσι να του δωσω νεο μειλ να μου στειλει συνδεσμο επαναφορας κωδικου, μπαινω και δε δουλευει ο συνδεσμος το χω κανει 13 φορες να μου στειλει νεο μειλ και καφε φορα το ιδιο. Το γινεται τωρα και με τη συνδρομη; Να καλεσω την τραπεζα μ ακυρωσουν τη ληψη χρηματων; Ε ρε μπλεξιμο. Κι αυτος που εκανε την υποκλοπη τι γινεται; Αφου εγω αλλαξω μειλ αυτος θα βλεπει τσαμπα; Δεν πιστευω να με χρεωνει δυο φορες το νετφλιξ;

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κώστα, ηρεμία για αρχή.

Καταρχάς πολύ μεγάλη προσοχή με τα email, τους client που χρησιμοποιείτε κλπ. Όταν σου ήρθε το email για το ότι συνδέθηκε κάποιος από τη Βραζιλία δεν είχε κάποιο σύνδεσμο που να αναφέρει εάν δεν είστε εσείς πατήστε εδώ;

Ο σύνδεσμος που σου έστειλε, όταν τον ανοίγεις δεν σου εμφανίζει τίποτα; Μπορούν να σου ακυρώσουν τη συνδρομή, αλλά δεν θα χρειαστεί, θα βρείς άκρη. Το πρόβλημα είναι το πως έφτασαν στο να βρουν τα credentials του λογαριασμού σου. Αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Εγβ για καλο και για κακο ακυρωσα την πιστωτικη ωστε ν ακυρωθει κι η συνδρομη. Ηρθε κανονικα μειλ οτι καποιος συνδεθηκε κι αν δεν ημουν εγω να παω ν αλλαξω τον κωδικο αλλα πως να τον αλλαξω που στο ιδιο λεπτο ο τυπος αλλαξε τη διευθυνση μειλ;

Ο συνδεδμος που δινει δε λειτουργει και το χω κανει 15 φορες να μου στειλει νεο λινκ και λανει τα ιδια αρα δε μπορω να μπω ν ακυρωσω τη συνδρομη απο κει οποτε υποχρεωτικα ακυρωσα την καρτα, εχεις να προτεινεις κατι αλλο Ανδρεα;

Ειχα το ιδιο θεμα πριν τρεις μερες,ξαφνικα αποσυνδεθηκαν ολες οι συσκευες εβαζα μειλ κωδικους κ ελεγε οτι δεν υπαρχει,μίλησα με τεχνικη υποστήριξη μου παν οτι οντως υπηρχε θεμα κ να μην ανησυχώ δεν υπαρχει πρόσβαση στον αριθμο πιστωτικής.
Εν τελει μου εστειλε μειλ με συνδεσμο αλλαξα password και προσθεσα και τον αριθμο τηλεφωνο έτσι ωστε οποια αλλαγη να ερχετε μηνυμα..βημα βημα μς πηγαινε,πολυ εξυπηρετικοί.

Ειχα το ιδιο θεμα πριν τρεις μερες,ξαφνικα αποσυνδεθηκαν ολες οι συσκευες εβαζα μειλ κωδικους κ ελεγε οτι δεν υπαρχει,μίλησα με τεχνικη υποστήριξη μου παν οτι οντως υπηρχε θεμα κ να μην ανησυχώ δεν υπαρχει πρόσβαση στον αριθμο πιστωτικής.
Εν τελει μου εστειλε μειλ με συνδεσμο αλλαξα password και προσθεσα και τον αριθμο τηλεφωνο έτσι ωστε οποια αλλαγη να ερχετε μηνυμα..βημα βημα μς πηγαινε,πολυ εξυπηρετικοί.
Εμενα γιατι δε δουλευει ο συνδεσμος; Μηπως επειδη απο κινητο; Θα παω σπιτι και θα σκεφτω μιας κι ακυρωσα την καρτα μηπως κανω νεο λογαριασμο ή να παρω κωδικο απο αλλον και να τον πληρωνω.

@Κ.ROMPOTIS
Μου ζητησε το email που ειχα για εγγραφή το εδωσα κατι έκανε απο το συστημα τους και μου ηρθε email και στον αριθμο του κινητου ενας Κωδικός verification για να περασω ωστε να συνδεθω ξανα.οταν σσυνδέθηκε με ειπε να ελεγξω αν ειχε δημιουργηθει καποιο νεο προφιλ που δεν υπηρχε στην προκειμένη

Το κακο ειναι οτι λειπω κι απ το κινητο δεν μπορω να κανω και πολλα, εμενα ολα αυτα που λες δεν δουλεψαν κι ρπειδη φοβηθηκα ακυρωσα την καρτα, το θεμα ειναι πως βρηκε ο αλλος τον κωδικο μου;

και εμενα την δευτερα εγινε και το καταλαβα την επομενη που αποσυνδέθηκαν ολα.ειδα μετα τα εισερχομενα οτι ηταν απο Ινδονησία,οτι αλλαξε το email και ο κωδικος.
Καλο ειναι να βαλουμε αριθμο τηλεφωνου ετσι ωστε για οποια αλλαγη να ενημερωνόμαστε στην στιγμη.τωρα πως δεν εχουν προσβαση στγν καρτα που μου ειπαν δεν το καταλαβα,εκτος και αν απλα μπλοκάρετε στην ουσια .εμενα νεο προφιλ οταν συνδεθηκα ξανα δεν ειχε

Μου έχει συμβεί και εμένα...για την κάρτα δεν χρειάζεται να ανησυχείς.

Για να λειτουργήσει ο σύνδεσμος πρέπει πρώτα να κάνεις διαγραφή ιστορικού. Δυστυχώς θα χαθούν οι σειρές που έχεις δει κτλ,αλλά είναι απαραίτητο.

Εγώ είχα μιλήσει στο τηλέφωνο γτ είχα το ίδιο θέμα με τον σύνδεσμο.

Τον λογαριασμό σου τον πουλάνε για 2-3 στο darknet και μόλις εσύ κάνεις επαναφορά αυτός που τον αγόρασε τον χάνει.Ψιλοαπατη είναι δλδ, όχι κάτι σοβαρό.

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ευχαριστω βρε παιδια αλλα πως κανω διαγραφη ιστορικου αφου δεν μπορω να κανω log in; Την καρτα την ακυρωσα καλου κακου οποτς δεν εχει σημασια.

Την προσοχή σας, κυκλοφορεί phishing mail που τάχα έρχεται από Netflix και ζητά να κάνετε ενημέρωση των προσωπικών σας πληροφοριών. Αν πατήσετε τον σύνδεσμο ότι γράψετε πάει σε αυτούς σε Ινδονησία κλπ δώρο.
Σας στέλνω το μήνυμα να προσέχετε.
Έχω ήδη ενημερώσει την εταιρία

f063192f0d0e05e6390c49c217c31723.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πάρα, μα πάρα πολλή προσοχή, άμα χρησιμοποιείτε 3rd party clients για τα email σας που δεν φιλτράρουν σωστά τα phising. Ουσιαστικά κανένας provider πλήν της google δεν το κάνει σωστά. Χειρότερα τα hotmail και yahoo.

Εγω δεν πηρα χαμπαρι τι εγινε απο αυτα που γραφετε.

Βρηκαν τους κωδικους συνδεσης. ? (mail/password ?)

H πιστωτικη γιατι μπηκε στην κουβεντα. ? Για να κανεις καποια αλλαγη συνδρομης ή νεα συνδρομη, δεν θα σου ζητησουν στοιχεια καρτας. ? Αφου δεν τα εχουν δεν θα μπορεσουν να την χρεωσουν κατι. (τι δεν εχω καταλαβει)
Παραμενουν καπου τα εισηγμενα στοιχεια πιστωτικης , μεσα σε τιποτα ρυθμισεις του netflix και ειναιο ορατα. ?

Εγω π.χ. που εχω λογαριασμο netflix , πληρωνω μεσω paypal. Και το μονο που εχω δει, ειναι πως το netflix εχει μπει στις παγιες πληρωμες του paypal και τραβανε αυτοματα καθε μηνα τα χρηματα μεσω paypal.

Απο τον πανικο του Κωστα δεν καταλαβα και πολλα. Πατησε σε καποιο φισινγκ email και εδωσε τα στοιχεια του, ή καποιος καταφερε να βρει καπως στα mail/pass και υστερα βρηκε τα στοιχεια πιστωτικης. ?
Μηπως εκει που εμενα οπου ο λογαριασμος στις ρυθμισεις στον browser netflix, δειχνει μονο το email του paypal, σε οποιον πληρωνει με καρτα, εχει τα στοιχεια της πιστωτικης του να απεικονιζονται. ?

edit:
συνδεθηκα τωρα μεσω browser για να θυμηθω ποια στοιχεια απεικονιζουν οι ρυθμισεις λογαριασμου και μου ηρθε email στο κινητο που λεει πως συνδεθηκε καποιος στο Netflix, ειστε εσεις. ?

Χεστηκα, ωχ με χακαραν κι εμενα λεω, ομαδικο χακινγκ.
Με κοψοχολιασατε ξημερωματα. :Banane0:

Παιδια δυο τρεις φορες μου εχει ερθει παρομοιο μειλ αλλα για να μαι σιγουρος πηγαινα παντα στην επισημη σελιδα που την εχω ως σελιδοδεικτη κι εκανα ενημερωση στοιχειων. Δυο φορες μαλιστα ειχε ερθει μηνυμα οτι ηθελε ενημερωση η πιστωτικη γιατι εγραφε οτι σταματησε ξ συνδρομη αλλα ποτε δεν χρησιμοποιησα το λινκ του μηνυματος αφου υποψιαστηκα οτι δεν υπαρχει λογος να κοπηκε η συνδρομη, πηγαινα παντα απ την επισημη ιστοσελιδα. Τα client που λετε δεν ξερω τι ειναι εγω κανω χρηση microsoft outlook απο google chrome.