Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Εαν ΟΝΤΩΣ απολαμβανεις τετοιες ταχυτητες, τι περιμενεις να σου πω ?
ΦΥΣΙΚΑ και ΔΕΝ εχεις προβλημα για 2Κ. Ομως εισαι οριακα κατω απο 4Κ.
Εγω (και μονο εγω) δεν θα διεκοπτα μια συνδρομη ΝetFlix επειδη το rate
κεταβαινει στα 6.1 mbps.

Ομως ... πληρωνεις για 4Κ ... εσυ αποφασιζεις !

Όχι δε το διακόπτουμε το netflix πόσο μάλλον που το έχω δια του δύο με τον αδερφό μου... Απλά επειδή έχω ένα πακέτο της Vodafone 24αρα γραμμή, με δωρεάν υπεραστικά και 360' και Vodafone TV στα 24 ευρώ αν χρειάζεται να μεταβώ σε καλύτερη γραμμή, μιλάμε για να φτάνω να βλέπω 4κ..αν και πότε θα τελειώσει αυτή η κατάσταση με τον ιό και ανεβάσουν το bitrate να κάνω τότε τις ενέργειες...

Όχι δε το διακόπτουμε το netflix πόσο μάλλον που το έχω δια του δύο με τον αδερφό μου... Απλά επειδή έχω ένα πακέτο της Vodafone 24αρα γραμμή, με δωρεάν υπεραστικά και 360' και Vodafone TV στα 24 ευρώ αν χρειάζεται να μεταβώ σε καλύτερη γραμμή, μιλάμε για να φτάνω να βλέπω 4κ..αν και πότε θα τελειώσει αυτή η κατάσταση με τον ιό και ανεβάσουν το bitrate να κάνω τότε τις ενέργειες...

Το ταχυτερο πακετο (παροχου) Π-Α-Ν-Τ-Α βοηθα. Ομως ανεβαζει και το κοστος ....

Περα απο την ταχυτητα, υπαρχει και το ζητουμενο της σταθεροτητας (αυτης της ταχυτητας).
Σ'αυτη την περιπτωση, νομιζω οτι το VDSL της CosmOTE ειναι μονοδρομος.
Ομως ... βαθια το χερι στην τσεπη (72 ευρω την διμηνια για 50 mbps).

Δεν μπορω να σου πω ΕΙΔΙΚΑ για την περιοχη σου (αν συμφερει CosmOTE).

Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Με VPN βλέπεις με τον λογαριασμό που έχεις το US Netflix ?
Ναι

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Ναι

Αυτό σημαίνει ότι κάνω logout από τον ελληνικό λογαριασμό μετά ενεργοποιώ με US Server το VPN και ξανά log in

Εγώ μπαίνω με τον ίδιο λογαριασμό. Ελληνικό, δεν έχω αμερικάνικο.

Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ επειδή είμαι καινουριος στο Netflix. Στη λειτουργία hdr που έχει η τηλεόραση μου, LG 4K ,τι ρυθμίσεις να βάλω για καλύτερη εικονα? Το έχω αφήσει προτυπο αλλά περίμενα να υπάρχουν πιο έντονα χρώματα. Φωτεινότητα, αποχρώσεις? Έχει κανείς προτασεις?

Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ επειδή είμαι καινουριος στο Netflix. Στη λειτουργία hdr που έχει η τηλεόραση μου, LG 4K ,τι ρυθμίσεις να βάλω για καλύτερη εικονα? Το έχω αφήσει προτυπο αλλά περίμενα να υπάρχουν πιο έντονα χρώματα. Φωτεινότητα, αποχρώσεις? Έχει κανείς προτασεις?

Αυτό το ερώτημα πιστεύω στο νήμα των τηλεοράσεων θα είχε καλύτερη τύχη, ιδανικά θα μπορούσες να ψάξεις και στο διαδίκτυο για το συγκεκριμένο μοντέλο τηλεόρασης ρυθμίσεις έχοντας ως συγκεκριμένη πηγή το Netflix.

Εξακολουθη να παίζει ακόμα με χαμηλό bitrate η είναι ιδέα μου η δεν έχουν περάσει ακόμα η 30 ημέρες όπου θα έπαιζε με χαμηλό bitrate

4K στο minimum 7.62 Mbps, ακόμα.

Κάποια στιγμή μέσα στο μήνα λογικά θα το ανοίξουν, αφού οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη σπάνε σταδιακά τα lockdowns.

Συγνώμη γιατί να ανεβάσουν το bitrate, αφού τώρα και με απλή γραμμή βλέπεις 4k οπως εγώ π.χ.Τι κερδιζουν με αυτό?

Και σε μένα που έχω συνδρομή για έως και 4 συσκευές, με ποιότητα ανάλυσης 4K, μέχρι και αυτή η στιγμή
το ανώτερο είναι 7,62Mbps στο 4K περιεχόμενο.

Ότι είναι σε 1080 μου το παίζει σε 2,87Mbps

Όλα αυτά με VDSL50 Cosmote και ενσύρματη σύνδεση στην τηλεόραση που στο τεστ ταχύτητας μέσα στο
Netflix φτάνει συνήθως στα 25,00Mbps !

Περιμένουμε....

Υ.Γ. Με τούρκικο λογαριασμό (...ακόμα, μετά από αρκετούς μήνες) που βγαίνει περίπου στα 7,00 ευρώ τον μήνα !!
-bye-

Τέλη Μαΐου λήγει ο δοκιμαστικές μήνας μου. Εννοείται ότι θα βάλω την υπηρεσία',αφου βλεπω σε όλες τις συσκευές ,2 προφιλ συν το παιδικο.Αλλά έχω έναν ενδοιασμό τα 11 ευρώ ή τα 14 του 4K.Δεν βλέπω διαφορά αν κάθομαι ας πουμε στα 4-5 μέτρα απόσταση σε 55αρα τηλεόραση. Μου έχουν πει μόνο στα 2.Βέβαια 3 ευρώ διαφορά είναι πολυ μικρή,οταν εχω και τα 2 συνδρομητικά.

Τέλη Μαΐου λήγει ο δοκιμαστικές μήνας μου. Εννοείται ότι θα βάλω την υπηρεσία',αφου βλεπω σε όλες τις συσκευές ,2 προφιλ συν το παιδικο.Αλλά έχω έναν ενδοιασμό τα 11 ευρώ ή τα 14 του 4K.Δεν βλέπω διαφορά αν κάθομαι ας πουμε στα 4-5 μέτρα απόσταση σε 55αρα τηλεόραση. Μου έχουν πει μόνο στα 2.Βέβαια 3 ευρώ διαφορά είναι πολυ μικρή,οταν εχω και τα 2 συνδρομητικά.

Στη θέση σου θα ξεκινούσα με το πακέτο των 11,00 ευρώ και αν στην πορεία διαπίστωνα πως δεν με καλύπτει τότε
θα πήγαινα στο 4K με τα 14 ευρώ !

Πάντως εγώ δεν βλέπω διαφορά στην εικόνα όταν το περιεχόμενο που παίζει είναι 4Κ
Και τολμώ να πω πως μου αρέσει η εικόνα περισσότερο όταν αυτό που παίζει είναι σε 1080 !

Στη θέση σου θα ξεκινούσα με το πακέτο των 11,00 ευρώ και αν στην πορεία διαπίστωνα πως δεν με καλύπτει τότε

Πάντως εγώ δεν βλέπω διαφορά στην εικόνα όταν το περιεχόμενο που παίζει είναι 4Κ
Και τολμώ να πω πως μου αρέσει η εικόνα περισσότερο όταν αυτό που παίζει είναι σε 1080 !

Ακριβώς αυτή την άποψη έχω κι εγώ. Ανήκω στους μέσους τηλεθεατές, άρα στα μάτια μου δεν φαίνεται η διαφορά με το 4Κ.Και υποτίθεται ότι τώρα το 4Κ είναι στη μισή ποιοτητα.Μια που το συζηταμε, εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω τη χρήση του ΗDR 'που δεν μπορώ να το απενεργοποιήσω. Πολυ σκοτεινα.Στο αντίστοιχο νήμα δεν είδα κάποια απάντηση.

Απάντηση: Re: Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Έσσεται Ήμαρ -bye-