Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

Το Netflix αποφάσισε να αλλάξει το intro του για τις ταινίες του που παίζονται στους κινηματογράφους, απευθύνθηκε στον Hans Zimmer
Η κορυφαία πλατφόρμα streaming ταινιών και σειρών ψαχνόταν τον τελευταίο καιρό -έχοντας αντιληφθεί πως το intro των τριών δευτερολέπτων με το «Ν» να διαλύεται μέσα από γραμμές που σπάνε τα pixels της οθόνης ήταν πολύ σύντομο για τις κινηματογραφικές κυκλοφορίες- να δημιουργήσει ένα νέο σήμα, μεγαλύτερο σε διάρκεια, που θα ταίριαζε στις σκοτεινές αίθουσες.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=16&v=SqSiUVUvVCE&feature=emb_title

Καλημέρα..
Να ρωτήσω γιατι στο νετφλιξ καποιες σειρές μου τις βγάζει μόνο με ξένους υπότιτλους αλλα οταν βαζω την γλώσσα στο νετφλιξ στα ελληνικά μου τις βγάζει και στα ελληνικά.
Δλδ εγω το εχω οπως πάντα αρχική γλώσσα στο νετφλιξ μενού και εμφάνιση τίτλων σειρών ταινιών στα αγγλικά (στα ελληνικά ειναι πολύ αισχος) και σειρές που έχει με ελληνικούς υπότιτλους δεν μου τις βγάζει.

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κατά το Netflix:

"Σε ορισμένες χώρες, η αλλαγή των προτιμήσεων γλώσσας σημαίνει ότι θα εμφανίζονται μόνο τίτλοι που διαθέτουν ήχο, υπότιτλους ή μεταγλώττιση στη γλώσσα που έχετε επιλέξει.

Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη στην Ινδονησία, την Ταϊλάνδη, το Ισραήλ, την Τουρκία, το Βέλγιο, την Ελλάδα, το Λουξεμβούργο, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ελβετία και τις Ολλανδικές Αντίλλες.

Το Netflix εμφανίζει τις 5-7 γλώσσες που σχετίζονται περισσότερο με εσάς κατά το streaming.

Εάν πρέπει να ορίζετε ξανά τους υπότιτλους κάθε φορά που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε, προβάλετε έναν τίτλο με βαθμό καταλληλότητας εφήβων και άνω ρυθμισμένο στη γλώσσα υποτίτλων της προτίμησής σας.

Έτσι θα αποθηκευτούν οι ρυθμίσεις σας για μελλοντική παρακολούθηση."

Τελικά παγιώθηκε μετά την καραντίνα για 4k το 11,44 από 15,26;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τελικά παγιώθηκε μετά την καραντίνα για 4k το 11,44 από 15,26;
Εγώ είμαι μόνιμα στο 15,25 Mbps.
Σε ποια σειρά/ ταινία σου έτυχε και ποια μέρα και ώρα ;
Ίσως το Top 1 - 3 της Ελλαδας σε prime time να έχει θέμα αν είναι σε 4Κ

Εγώ είμαι μόνιμα στο 15,25 Mbps.
Σε ποια σειρά/ ταινία σου έτυχε και ποια μέρα και ώρα ;
Ίσως το Top 1 - 3 της Ελλαδας σε prime time να έχει θέμα αν είναι σε 4Κ

Δέν εχω δοκιμάσει με το Kobra Kai, αλλα στις υπόλοιπες σειρές που παρακολουθω π.χ. Umbrella Academy - που νομίζω και αυτή ήταν στο Top10 - έχω ακριβώς την ίδια ταχύτητα - 15,25 Mbps

Και εγώ 15,25 μόνο τα HDR και Dolby vision. Το απλό 4k 8,65. Πριν λίγες μέρες έβλεπα σειρά 1080p με 2,κατι.

Αναλυτές της Wall Street πιστεύουν πως σύντομα η Netflix θα αυξήσει τις συνδρομές κατά 1 με 2 δολάρια. Η πανδημία και ο εγκλεισμός ως συνέπεια στο σπίτι ωφελεί τη Netflix αφού πιστεύει πως μια αύξηση των συνδρομών θα έχει ελάχιστες επιπτώσεις στον αριθμό των συνδρομητών ενώ θα αυξήσει την αξία των πωλήσεων της κατά 500 εκ έως 1 δις δολάρια.

Ολόκληρο το άρθρο https://finance.yahoo.com/news/netf...more-money-netflix-may-haul-in-120559763.html

Άλλη μια αυξησούλα και τέλος. Επιστρέφω στην τέχνη που έχω μάθει.
Έτσι και αλλιώς δεν έχω και χρόνο.

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει ο ίδιος - όχι αυτά που γράφουν στο reddit - να δει Netflix 4K σε PC με κάρτα γραφικών nVidia Turing (GTX 16xx ή RTX 20xx) και Windows 10 ;

Υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει ο ίδιος - όχι αυτά που γράφουν στο reddit - να δει Netflix 4K σε PC με κάρτα γραφικών nVidia Turing (GTX 16xx ή RTX 20xx) και Windows 10 ;

'Εχω το hardware & setup που θες.
Τι θες να κοιτάξω ?

Η Netflix θα αυξήσει το κόστος της συνδρομής.

Τον Ιανουάριο του 2016 ανακοινώθηκε, ότι το Netflix έχει 74 εκατομμύρια συνδρομητές, μαζί με 44 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ. Η Netflix εισήλθε στη βιομηχανία παραγωγής περιεχομένου το 2013, ξεκινώντας από την πρώτη της σειρά, «House of Cards» ενώ πλέον έχει επεκτείνει σημαντικά την παραγωγή ταινιών και τηλεοπτικών σειρών από τότε, προσφέροντας περιεχόμενο με την επωνυμία «Netflix Original» μέσω της online βιβλιοθήκης ταινιών και τηλεόρασης

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της συνεχούς εξέλιξης είναι το γεγονός ότι κυκλοφόρησε περίπου 126 πρωτότυπες σειρές ή ταινίες το 2016, περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο δίκτυο ή καλωδιακό κανάλι. Άλλωστε, από τον Οκτώβριο του 2017, η Netflix είχε 109,25 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων 52,77 εκατομμυρίων συνδρομητών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι προσπάθειές τους να παράγουν νέο περιεχόμενο, να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα για πρόσθετο περιεχόμενο και να διαφοροποιηθούν μέσω 190 χωρών οδήγησαν στην εταιρεία να συγκεντρώσει δισεκατομμύρια χρέη: 21,9 δισεκατομμύρια δολάρια από τον Σεπτέμβριο του 2017, από 16,8 δισεκατομμύρια δολάρια από την ίδια χρονική στιγμή του προηγούμενου έτους.

Αυτή τη στιγμή η Νetflix αναπτύσσει τις δραστηριότητές της και διευρύνει το προβάδισμά της έναντι άλλων ανταγωνιστικών υπηρεσιών streaming, όπως αναφέρει σε σημείωμά της η Pivotal Research Group, η οποία για αυτούς ακριβώς τους λόγους αύξησε και την τιμή - στόχο για τη μετοχή στα 650 δολάρια, με δυνητική άνοδο 28% από την τιμή κλεισίματος.

Όπως αναφέρει το businessinsider, το Netflix αυξάνει τη βάση των χρηστών του, γεγονός που δίνει στην εταιρεία περισσότερο κεφάλαιο που θα μπορεί να ξοδέψει για τη δημιουργία πρωτότυπου περιεχόμενου, κάτι που αυξάνει το δυνητικό target market. Όμως, αυτό αφήνει ανοιχτά τα περιθώρια για μελλοντικές αυξήσεις και στις τιμές για τους συνδρομητές, σύμφωνα με ό,τι αναφέρει η Pivotal

Έτσι, από τον Ιανουάριο του 2021 το Netflix αναμένεται να προχωρήσει σε νέα αύξηση της τιμής. Θυμίζουμε πως η τελευταία έγινε τον Απρίλιο του 2019 και η συνδρομή αυξήθηκε κατά ένα με δύο δολάρια. Τέλος, σύμφωνα με την Pivotal και το newmoney, η υπηρεσία streaming Disney+ λειτουργεί συμπληρωματικά προς το Netflix, δεδομένου ότι απευθύνεται κυρίως σε παιδιά κάτω των 13 ετών. Επιπλέον, η υπηρεσία streaming της Disney μπορεί να επιδεινώσει την τάση των καταναλωτών να ανταλλάσσουν το παραδοσιακό cable box που διαθέτουν για υπηρεσίες streaming, ωφελώντας ενδεχομένως το Netflix.

https://itechnews.gr/2020/10/to-netflix-th-ayxisei-to-kostos-tis-syndromis/

'Εχω το hardware & setup που θες.
Τι θες να κοιτάξω ?
Μόνο αυτό που γράφω...Είτε με τον Edge είτε με το Netflix, αν το PC μπορεί να δείξει 4Κ περιεχόμενο με Turing και Windows 10.

Υπάρχει τρόπος περιορισμού της ποιότητας, άρα και των data που καταναλώνονται, στην αναπαραγωγή από την εφαρμογή Android?

Στάλθηκε από το POCO F2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με GTX 1660S παίζει κανονικά 4k HDR κ με dolby atmos. Δεν παίζει dolby vision. Αυτά μέσω netflix app for windows
Thanks...Θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση αν έβγαινε αρνητικό το αποτέλεσμα του τεστ, αλλά με αυτά που διάβαζα ήθελα να βεβαιωθώ.

Καλησπέρα!

Ερώτηση που κατά πάσα πιθανότητα έχει απαντηθεί, αλλά πραγματικά είναι πάρα πολλές οι σελίδες για να το ψάξω.

Σε περιεχόμενο 4Κ, Dolby Vision, κτλ, με 50αρα και 100αρα γραμμή αντίστοιχα τι ταχύτατη φτάνει να δεσμεύει από τη γραμμή?

Στη δικιά μου 24αρα γραμμή συνήθως παίζει στα 11-13mbps!