Netflix (Ερωτήσεις - Βοήθεια - Γενικές πληροφορίες)

επειδη το εχω κοψει εδω και αρκετο καιρο,τι παιζει γενικα με τις συσκευες στην συνδρομη?
εχω μεσα στο σπιτι σε οποια συσκευη θελω,μεχρι 4 συσκευες?
εαν ειμαι εκτος που μπορει να παιξει?μονο σε φορητες συσκευες ή και σε tv/media player?

Παίζει σε ότι έχει την netflix εφαρμογή ή έστω έναν σύγχρονο web browser.
αρα...
μεσα στο σπιτι παιζει οπου θελω(4 συσκευες).
εαν θελω να το βαλω σε μια tv ή εαν media player εκτος σπιτιου,τι γινεται?
γιατι πολλες φορες παω πχ στο πατρικο μου και καθομαι αρκετη ωρα και εκει εχω ενα xiaomi tv box.
θα παιξει?θα επηρεαστει καποια συσκευη στο κυριο σπιτι?

Θα σε ρωτήσει και απο τις επιλογές θα επιλέξεις i am on vacation και θα σε κατευθύνει μόνο του (με τους κωδικούς σου). Κάθε καλοκαίρι στο εξοχικό αυτό κάνω. Τι γίνεται όμως στο κυρίως σπίτι δεν ξέρω

αρα...
μεσα στο σπιτι παιζει οπου θελω(4 συσκευες).
εαν θελω να το βαλω σε μια tv ή εαν media player εκτος σπιτιου,τι γινεται?
γιατι πολλες φορες παω πχ στο πατρικο μου και καθομαι αρκετη ωρα και εκει εχω ενα xiaomi tv box.
θα παιξει?θα επηρεαστει καποια συσκευη στο κυριο σπιτι?

Κοίτα, το "κόλπο" που κάνουν οι περισσότεροι, είναι με το κινητό.

Τι σημαίνει αυτό; Μπαίνεις κανονικά στο σπίτι σου, από το wifi με το κινητό σου (έστω να πατήσεις ένα play ότι ναι, για λίγα δευτερόλεπτα). Έτσι, το κινητό αυτό, αναγνωρίζεται ως "μέρος του νοικοκυριού".

Πας τώρα στο πατρικό σου και συνδέεσαι ξανά με wifi (του πατρικού σου). Θα δεις ότι και πάλι, χωρίς να κάνεις οτιδήποτε άλλο, μπορείς να παρακολουθήσεις κανονικά netflix από το κινητό. Ωστόσο, πλέον οποιαδήποτε συσκευή του πατρικού σου (που βγαίνει από την ίδια IP εννοείται), έχει "κληρονομήσει" κάπως την ιδιότητα του "μέρους του νοικοκυριού" και επομένως εφόσον έχεις σετάρει τα credentials σου και έχεις επαρκή αριθμό streams, μπορείς να δεις κανονικά. Ωστόσο, είναι πιθανό μόλις δει το netflix κάποια καινούρια άγνωστη συσκευή, να σου στείλει ένα προσωρινό κωδικό. Δες εδώ:

Αυτό νομίζω έχει διάρκεια κάποιες εβδομάδες, αλλά μπορείς να επαναλαμβάνεις την παραπάνω μεθοδολογία, πρακτικά επ' αόριστον.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Μπας και ξέρει κανείς πως στο καλό το https://www.spliiit.com/el μοιράζει τις συνδρομές:
Αφού αν μπεις από άλλη ip,θα σε κλειδώσει.
πριν κανα 3μηνο,δοκιμασα 3-4 απο αυτες τις περιπτωσεις.
ειναι μεγαλο μπερδεμα γιατι οι λογαριασμοι ειναι κοινοι,με αποτελεσμα να μοιραζονται τα προφιλ και να γινεται μπαχαλο!
αλλες γλωσσες,mylist,continue watching αφηνεις,αλλα βρισκεις στο επομενο ανοιγμα της εφαρμογης.
βγαινει πολυ φθηνα,αλλα εχεις συνεχεια μπερδεματα με τα προφιλ και τις διακοπες ανα καποιες ημερες.
και παλι απο την αρχη,να σου στειλει αλλα στοιχεια εισοδου για μπεις με αλλο account....
για εμενα κανεις κανονικη συνδρομη,ή δεν ασχολεισαι καθολου.

πριν κανα 3μηνο,δοκιμασα 3-4 απο αυτες τις περιπτωσεις.
ειναι μεγαλο μπερδεμα γιατι οι λογαριασμοι ειναι κοινοι,με αποτελεσμα να μοιραζονται τα προφιλ και να γινεται μπαχαλο!
αλλες γλωσσες,mylist,continue watching αφηνεις,αλλα βρισκεις στο επομενο ανοιγμα της εφαρμογης.
βγαινει πολυ φθηνα,αλλα εχεις συνεχεια μπερδεματα με τα προφιλ και τις διακοπες ανα καποιες ημερες.
και παλι απο την αρχη,να σου στειλει αλλα στοιχεια εισοδου για μπεις με αλλο account....
για εμενα κανεις κανονικη συνδρομη,ή δεν ασχολεισαι καθολου.
Κανονική έχω αλλα ρώτησα απο περιέργεια.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

Άνοιξε ο δρόμος: Συμφωνία Netflix και Sony Pictures για τις ταινίες μετά την κινηματογραφική προβολή​

Αποκλειστική παγκόσμια συμφωνία Sony Pictures Entertainment-Netflix​

Last edited by a moderator:
Παρακαλώ θερμά όπως όταν ανεβάζετε ένα URL να προσθέτετε και έναν σύντομο τίτλο μαζί με αυτό.

Ευχαριστώ για την κατανόηση, περισσότερο αφορά την περίπτωση κάποια στιγμή να πέσει το URL.

• Like
Reactions: Kosh
Τελικά από ό,τι φαίνεται έχει ψωμί ακόμα η υπόθεση της εξαγοράς της Warner Bros. καθώς η νέα πρόταση της Paramount δεν περνάει απαρατήρητη. https://www.euro2day.gr/news/world/...ros-exetazei-ek-neoy-protash-ths-paramou.html
Φίλε μετά από ότι έγινε στη Γερουσία μάλλον έχει καταλάβει ακόμη και το διοικητικό συμβούλιο ότι το DOJ πολύ δύσκολο να συμφωνήσει στην εξαγορά της Warner από το Netflix.
Και θα προσπαθήσουν να ανεβάσουν τη προσφορά έτσι ώστε κάποιος να αποχωρήσει.
Αν εξακολουθήσει να υπάρχει η πρόταση της Paramount όταν φτάσει η πρόταση του Netflix στο DOJ και φάει άκυρο από το DOJ, οι μέτοχοι της Warner θα πάρουν το διοικητικό συμβούλιο με τις ντομάτες.
Και μετά η Paramount θα πάρει τη Warner κοψοχρονιά.

Τελικά από ό,τι φαίνεται έχει ψωμί ακόμα η υπόθεση της εξαγοράς της Warner Bros. καθώς η νέα πρόταση της Paramount δεν περνάει απαρατήρητη. https://www.euro2day.gr/news/world/...ros-exetazei-ek-neoy-protash-ths-paramou.html
Και κάτι ενδιαφέρον που έχει περάσει στα ψιλά.
Πριν 4 μέρες ο Trump ξήλωσε την επικεφαλή του DOJ μετά από μόλις ένα χρόνο θητείας.

Last edited: