Netflix Movies

Απάντηση: Re: Netflix Movies

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Extinction (2018)

1h 35min | Sci-Fi, Thriller | 27 July 2018 (USA)

Βγήκε!
Καλο. Αν και νυσταζα λογω δουλειας και καταφερα να αντεξω το πρωτο μισαωρο που νομιζα οτι εβλεπα remake του skyline με ενα εκνευριστικο ανα 5 λεπτα "whats happening??" απο τα κοριτσακια, οχι μονο δεν με πηρε ο υπνος αλλα μου αρεσε κιολας.

ΜΙΑ ταινία του Netflix που να αξίζει δεν έχω καταφέρει να δω.. Σχεδόν όλες αν δεν τις βλέπω με ζόρι είναι για τα μπετά. Αν βγει μάπα και αυτό δεν ξαναβλέπω Netflix ταινίες

Sent from my iPhone using Tapatalk

Άσε που μας έχουν &@$μήσει στα “Horror”.
Κάποιος σαν εμένα που σιχαίνεται αυτού του είδους τις ταινίες θα δυσκολευτεί πάρα πολύ να βρεί μια ταινία έστω συμπαθητική.
Εκτός αν ξαναδεί χιλιοπαιγμένες ταινίες 15-ετίας και βάλε...

Απάντηση: Re: Netflix Movies

ΜΙΑ ταινία του Netflix που να αξίζει δεν έχω καταφέρει να δω.. Σχεδόν όλες αν δεν τις βλέπω με ζόρι είναι για τα μπετά. Αν βγει μάπα και αυτό δεν ξαναβλέπω Netflix ταινίες

Sent from my iPhone using Tapatalk
Okja. Ταινιάρα.

Λοιπόν είδα το Apostle..
Εντάξει θα του βάλω ένα 7/10 ..

Κατ' αρχάς μου έκανε κάπως εντύπωση που ο Dan Stevens έπαιξε σε τέτοια ταινία..

Η υπόθεση στα γρήγορα είναι ότι ο Thomas Richardson που κάνει ο Dan πάει να σώσει την αδερφή του,
που την έχει απαγάγει μία παραθρησκευτική οργάνωση που ζει απομονωμένη σε ένα νησί.

Η ιστορία έχει ενδιαφέρον μπορώ να πω έτσι όπως ακούγεται.

Η ταινία έχει διάρκεια 2 ώρες..

Στο πρώτο μισό μπορώ να πω ότι κυλάει σχετικά χαλαρά..

Στο 2ο μισό αρχίζει να γίνεται ψιλοχαμός..
καθώς αρχίζουν να παρουσιάζονται πολλά και διάφορα..

Εδώ αρχίζει να μπαίνει το στοιχείο του υπερφυσικού με μία δόση μαύρης μαγείας, και τρόμου!

Κάπου μου θύμισε το Indiana Jones - Temple of Doom που άρχισε ξαφνικα να σου πετάει διάφορα τέτοια... :p

Έχει κανα 2 σκληρές σκηνές η ταινία εδώ.
Κάποια πράγματα γίνονται κάπως γρήγορα και απλοικά, αλλά και πάλι λες 2 ώρες ταινία ήταν!!

Μπορεί η ιστορία αυτή να γινόταν καλή μίνι σειρά θρίλερ - τρόμου, θα έλεγα! :cool:

Πάντως έχει πολύ καλή φωτογραφία, και σκηνικά ιδανικά για το είδος,
και αρκετά εξωτερικά γυρίσματα σε καλές για το είδος τοποθεσίες!

Γύρισα το προφίλ της TV σε δυναμικό και μπορώ να πω ήταν ήταν ωραίο που τόνισε όλα αυτά τα χρώματα της ταινίας! :a0210: