Netflix Movies

Γιατι πάντα σχόλια όπως τα παραπάνω σε προκαλούν να την δεις τελικά την ταινία; περίεργο ον ο άνθρωπος. Εμενα με ψησατε πάντως...

Και έλεγα να το δω σήμερα. Θα δω κάτι άλλο και όχι απαραίτητα από το Netflix. Δυστυχώς μόνο κάθε Τρίτη έχω χρόνο για ταινία.
Από εφέ τουλάχιστον πως τα πάει;
τα εφέ για τηλεοπτική ταινία του 18 μια χαρά είναι, αν και δεν έχει κάτι το extreme :)

Γιατι πάντα σχόλια όπως τα παραπάνω σε προκαλούν να την δεις τελικά την ταινία; περίεργο ον ο άνθρωπος. Εμενα με ψησατε πάντως...
αν θες να δεις b-movie για διασκέδαση δες κάποια της asylum , εκεί τουλάχιστον τις φτιάχνουν επίτηδες κακές κι έχει γέλιο :)

Last edited by a moderator:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Extinction (2018)

1h 35min | Sci-Fi, Thriller | 27 July 2018 (USA)

Βγήκε!
Μου αρέσεις ρε Άκη γιατί ελπίζεις ακόμη! :)
Εγώ πάντως από Netflix το Like Father περιμένω να δω.

Τσεκάρετε και αυτό αρκετά καλό

d5d82ec943b953821d8010e0a66efd07.jpg

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Netflix Movies

Τσεκάρετε και αυτό αρκετά καλό

d5d82ec943b953821d8010e0a66efd07.jpg

Υπάρχει στο Netflix αυτό;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Του Netflix παραγωγή είναι πάντως και μάλιστα από τις καλές. Γιατί την αφαίρεσαν δεν ξέρω ίσως δεν υπάρχει μόνο στο ελληνικό Netflix.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Extinction (2018)

1h 35min | Sci-Fi, Thriller | 27 July 2018 (USA)

Βγήκε!

Κανονικά θα έλεγα μέτρια, αλλα θα πω πολύ κακη μόνο και μόνο για το επί μια ώρα κλάμα των κοριτσιών το οποίο είναι ίσως οτι πιο ενοχλητικο και εκνευριστικό έχω δει σε ταινία σε όλη μου την ζωή.

Του Netflix παραγωγή είναι πάντως και μάλιστα από τις καλές. Γιατί την αφαίρεσαν δεν ξέρω ίσως δεν υπάρχει μόνο στο ελληνικό Netflix.

Δεν είναι παραγωγή του Netflix.
Απλώς έχει τα δικαιώματα διανομής στις ΗΠΑ.
Σε άλλες χώρες η συγκεκριμένη ταινία διατίθεται από άλλες εταιρείες όπως και στην χώρα μας όταν παίχτηκε στους κινηματογράφους.

Δεν είναι παραγωγή του Netflix.
Απλώς έχει τα δικαιώματα διανομής στις ΗΠΑ.
Σε άλλες χώρες η συγκεκριμένη ταινία διατίθεται από άλλες εταιρείες όπως και στην χώρα μας όταν παίχτηκε στους κινηματογράφους.
Δεν το γνώριζα είδα έγραψε Netflix λέω του Netflix είναι. Όπως και να έχει είναι μια αρκετά καλή ταινία.

Απάντηση: Re: Netflix Movies

Κανονικά θα έλεγα μέτρια, αλλα θα πω πολύ κακη μόνο και μόνο για το επί μια ώρα κλάμα των κοριτσιών το οποίο είναι ίσως οτι πιο ενοχλητικο και εκνευριστικό έχω δει σε ταινία σε όλη μου την ζωή.

Το σταμάτησα γι αυτό το λόγο .

Το ίδιο έκανα και εγώ με το κατέβασμα. Το έκοψα γιατί ήταν μάπα η τελευταία ταινία που κατέβασα . Επίσης υποβάθμισα και τη γραμμή του ίντερνετ αφού πλέον δεν έχει νόημα η vdsl.

Απάντηση: Re: Netflix Movies

καθολου ασχημο με πολυ εξυπνο σεναριο.
περναει ευκολα και ευχαριστα η ωρα.
Συμφωνώ απόλυτα.
Το πρώτο μισάωρο σε ξεγελά αφού πρόκειται για μνημόσυνο ταινιών όπου οι κακοί εξωγήινοι την πέφτουν στην γη.
Μιλάμε για ένα είδος ταινιών που καταντά πιο γελοίο και από ποντιακό ανέκδοτο.
Από εκεί και ύστερα όμως έχουμε τις πρώτες δειλες ανατροπές που μεν σε κάνουν να λες "τι είναι αυτό που με βρήκε" αλλά στο τέλος η ιστορία δενει.
Πρωτότυπο sci-fi χωρίς φρου φρου τριών ωρών.

https://www.youtube.com/watch?v=WJyyJ7lexnM

Τεράστια ΜΟΥΦΑ!!!!! Το σενάριο μπάζει από παντού, γίνονται πράγματα έτσι γιατί πρέπει να γίνουν

Μια χαρά μου φάνηκε εμένα. Έτσι για να περάσει η ώρα. Ξεκούραστο στην παρακολούθηση. Όσο για το τέλος... μάλλον θα υπάρχει και η συνέχεια όπως και σε άλλα έργα.

Εκει τα πεντιουμ του Νετφλιξ τρεχουν καποιο εξελιγμενο αλγορυθμο που δεν τους αφηνει να κανουν ταινια με βαθμολογια πανω απο 5.5/10;

Τρομερα συνεπεις και ακριβεις στην μετριοτητα του αποτελεσματος ανεξαρτητως ειδους ή συντελεστων, απιστευτο.