Serialakias
Senior Member
- 24 April 2017
- 479
Γιατι πάντα σχόλια όπως τα παραπάνω σε προκαλούν να την δεις τελικά την ταινία; περίεργο ον ο άνθρωπος. Εμενα με ψησατε πάντως...
τα εφέ για τηλεοπτική ταινία του 18 μια χαρά είναι, αν και δεν έχει κάτι το extremeΚαι έλεγα να το δω σήμερα. Θα δω κάτι άλλο και όχι απαραίτητα από το Netflix. Δυστυχώς μόνο κάθε Τρίτη έχω χρόνο για ταινία.
Από εφέ τουλάχιστον πως τα πάει;
αν θες να δεις b-movie για διασκέδαση δες κάποια της asylum , εκεί τουλάχιστον τις φτιάχνουν επίτηδες κακές κι έχει γέλιοΓιατι πάντα σχόλια όπως τα παραπάνω σε προκαλούν να την δεις τελικά την ταινία; περίεργο ον ο άνθρωπος. Εμενα με ψησατε πάντως...
Μου αρέσεις ρε Άκη γιατί ελπίζεις ακόμη!
Υπάρχει στο Netflix αυτό;Τσεκάρετε και αυτό αρκετά καλό
![]()
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν είναι παραγωγή του Netflix.Του Netflix παραγωγή είναι πάντως και μάλιστα από τις καλές. Γιατί την αφαίρεσαν δεν ξέρω ίσως δεν υπάρχει μόνο στο ελληνικό Netflix.
Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν το γνώριζα είδα έγραψε Netflix λέω του Netflix είναι. Όπως και να έχει είναι μια αρκετά καλή ταινία.Δεν είναι παραγωγή του Netflix.
Απλώς έχει τα δικαιώματα διανομής στις ΗΠΑ.
Σε άλλες χώρες η συγκεκριμένη ταινία διατίθεται από άλλες εταιρείες όπως και στην χώρα μας όταν παίχτηκε στους κινηματογράφους.
Κανονικά θα έλεγα μέτρια, αλλα θα πω πολύ κακη μόνο και μόνο για το επί μια ώρα κλάμα των κοριτσιών το οποίο είναι ίσως οτι πιο ενοχλητικο και εκνευριστικό έχω δει σε ταινία σε όλη μου την ζωή.
Συμφωνώ απόλυτα.καθολου ασχημο με πολυ εξυπνο σεναριο.
περναει ευκολα και ευχαριστα η ωρα.
Τεράστια ΜΟΥΦΑ!!!!! Το σενάριο μπάζει από παντού, γίνονται πράγματα έτσι γιατί πρέπει να γίνουν
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.