Netflix Movies

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

The Night Comes for Us (2018)

2h 1min | Action , Thriller | 19 October 2018 (USA)

Βγήκε.. καλή βαθμολογία!

δύσκολα βγάζω ταινία στο 15λεπτο (είμαι και φαν της Αsylum.....) αυτή τα κατάφερε

bird box.

https://www.youtube.com/watch?v=o2AsIXSh2xo

Οπως ξεκινησε μου θυμησε το The Happenning και η γενικη ατμοσφαιρα το A Quiet place , αλλα αντι να μην μιλας , να μην βλεπεις.

Με κρατησε 120 λεπτα, μαλλον λογω Μπουλοκ, αλλα το τελος με "κρεμασε".

Γενικα αυτες οι ταινιες με το τελος του κοσμου ή ακομη και σειρες στυλ walking dead , δεν ξερω πως θα μπορουσαν να τελειωσουν. Ειναι αναποφευκτο και σιγουρα ματαιο να προσπαθεις να επιβιωσεις για μερικα χρονια. Αισθηση που μου ειχε βγει βλεποντας το The Road.

Io (2019)

Sci-Fi | 18 January 2019 (USA)

Polar (2019)

Action, Crime | 25 January 2019 (USA)

Απάντηση: Re: Netflix Movies

Io (2019)

Sci-Fi | 18 January 2019 (USA)
Το πως άντεξα να την τελειώσω εγώ το ξέρω.
90 λεπτά ήταν και μου φάνηκε ατελείωτο.
Η ταινία δεν είναι της Netflix αλλά έχει την διανομή.
Και εκεί κάπου λες.. Μα καλά επίτηδες το κάνουν;
Έψαξαν πολύ για να διαλέξουν μια ακόμα ταινία που ξυπνά τις δολοφονικές τάσεις του κοινού;
Αργή σε σημείο να θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου ( σημειωτέον μου αρέσουν οι ταινίες με αργό ρυθμό) και πάρα πολύ προβλέψιμο.
Θα μπορούσε να μπει ως επεισόδιο 40 λεπτών σε κάποια σειρά γιατί σαν ιδέα δεν ήταν κακή αλλά η υλοποίηση δεν ήταν για ταινία.

Re: Απάντηση: Re: Netflix Movies

Το πως άντεξα να την τελειώσω εγώ το ξέρω.
90 λεπτά ήταν και μου φάνηκε ατελείωτο.
Η ταινία δεν είναι της Netflix αλλά έχει την διανομή.
Και εκεί κάπου λες.. Μα καλά επίτηδες το κάνουν;
Έψαξαν πολύ για να διαλέξουν μια ακόμα ταινία που ξυπνά τις δολοφονικές τάσεις του κοινού;
Αργή σε σημείο να θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου ( σημειωτέον μου αρέσουν οι ταινίες με αργό ρυθμό) και πάρα πολύ προβλέψιμο.
Θα μπορούσε να μπει ως επεισόδιο 40 λεπτών σε κάποια σειρά γιατί σαν ιδέα δεν ήταν κακή αλλά η υλοποίηση δεν ήταν για ταινία.

Τα θελετε και τα παθαινετε! :D

4.8 στο imdb και ξερουμε πολυ καλα το ιστορικο του netflix με ταινιες "δικες" του (βαζω και αυτες που εχει τη διανομη μεσα στον λογαριασμο). Προσωπικα δεν ξαναβλεπω ταινια του netflix αν δεν εχω τσεκαρει πρωτα οτι "βλεπεται".

Τα θελετε και τα παθαινετε! :D

4.8 στο imdb και ξερουμε πολυ καλα το ιστορικο του netflix με ταινιες "δικες" του (βαζω και αυτες που εχει τη διανομη μεσα στον λογαριασμο). Προσωπικα δεν ξαναβλεπω ταινια του netflix αν δεν εχω τσεκαρει πρωτα οτι "βλεπεται".

Με αφορμή αυτό το σχόλιο και μια και το avclub γενικά διακρίνεται για την ποιότητα των ποστς σχετικά με τα τεχνολογικά θέματα όπως και τα θέματα κατασκευών αλλά πάσχει ιδιαίτερα στον τομέα κινηματογράφου /τηλεόρασης, θα ήθελα να κάνω την εξής πρόταση, που απευθύνω κυρίως στον Blue08.
Αγαπητέ Blue08, ίσως θα ήταν καλό να σταματήσεις να ανεβάζεις άκριτα πληροφορίες και σχόλια για νέες και επερχόμενες κυκλοφορίες που διαβάζεις από αμφίβολης ποιότητας sites και άθελά σου ίσως γεμίζεις με ανούσια ποστς τα σχετικά νήματα.. Κατανοώ τον ενθουσιασμό σου, αλλά το πλήθος των ποστ κάποιου δεν βοηθά πάντα.. Καλύτερα λιγότερα ποστς για ποιοτικότερο υλικό, παρά άκριτη ενημέρωση για οτιδήποτε νέο βγαίνει, πιο σωστή συνεισφορά θα έχει έτσι κάποιος στο φόρουμ.
Ίσως θα ήταν καλό, να ανεβαίνει ένα νήμα με πρόταση για μια σειρά ή ταινία, μόνο από κάποιον που την έχει δει και τη θεώρησε αξιόλογη. Θα σταματήσει έτσι να σπαμάρεται το νήμα με άχρηστα ποστς για αδιάφορο υλικό και θα επικεντρωθούμε σε νήματα για σειρές και ταινίες που πραγματικά αξίζουν, ανεβάζοντας και συνολικά την ποιότητα των ποστς αλλά και του τηλεοπτικού/κινηματογραφικού τομέα γενικότερα καθιστώντας το εφάμιλλο των άλλων τομέων του φόρουμ.

Με αφορμή αυτό το σχόλιο και μια και το avclub γενικά διακρίνεται για την ποιότητα των ποστς σχετικά με τα τεχνολογικά θέματα όπως και τα θέματα κατασκευών αλλά πάσχει ιδιαίτερα στον τομέα κινηματογράφου /τηλεόρασης, θα ήθελα να κάνω την εξής πρόταση, που απευθύνω κυρίως στον Blue08.
Αγαπητέ Blue08, ίσως θα ήταν καλό να σταματήσεις να ανεβάζεις άκριτα πληροφορίες και σχόλια για νέες και επερχόμενες κυκλοφορίες που διαβάζεις από αμφίβολης ποιότητας sites και άθελά σου ίσως γεμίζεις με ανούσια ποστς τα σχετικά νήματα.. Κατανοώ τον ενθουσιασμό σου, αλλά το πλήθος των ποστ κάποιου δεν βοηθά πάντα.. Καλύτερα λιγότερα ποστς για ποιοτικότερο υλικό, παρά άκριτη ενημέρωση για οτιδήποτε νέο βγαίνει, πιο σωστή συνεισφορά θα έχει έτσι κάποιος στο φόρουμ.
Ίσως θα ήταν καλό, να ανεβαίνει ένα νήμα με πρόταση για μια σειρά ή ταινία, μόνο από κάποιον που την έχει δει και τη θεώρησε αξιόλογη. Θα σταματήσει έτσι να σπαμάρεται το νήμα με άχρηστα ποστς για αδιάφορο υλικό και θα επικεντρωθούμε σε νήματα για σειρές και ταινίες που πραγματικά αξίζουν, ανεβάζοντας και συνολικά την ποιότητα των ποστς αλλά και του τηλεοπτικού/κινηματογραφικού τομέα γενικότερα καθιστώντας το εφάμιλλο των άλλων τομέων του φόρουμ.

ο ακης εχει προσπαθησει να φερει ταξη στα συγκεκριμενα νηματα, δινοντας μαλιστα και μια ομοιομορφη εικονα στα ποστ παρουσιασης των ταινιων-σειρων. Αν κατι βγει σαβουρα ή δεν ενδιαφερθουν τα μελη να το δουν, δεν φταιει αυτος :)
Αν δεις στα γενικα νηματα που υπαρχουν με προτασεις για σειρες/ταινιες και το "ποια ταινια ειδατε", υπαρχει ενα χαος με την κουβεντα να πηγαινει δεξια-αριστερα. Δεν το λεω ως κακο για αυτα τα γενικα νηματα, γιατι ειναι πιο πολυ νηματα "κουβεντας",αλλα φαντασου μεσα εκει να γινοταν και ολες οι συζητησεις γυρω απο συγκεκριμενες σειρες/ταινιες.
Επισης το τι αξιζει για τον καθενα ειναι παρα πολυ υποκειμενικο. Για παραδειγμα, χαιρομαι που υπαρχει ξεχωριστο νημα για το Last Ship και ας μην το εχω δει ποτε

Διαφωνώ με την παραπάνω πρόταση - παρατήρηση.
Τα θέματα που αφορούν τις νέες κυκλοφορίες καλό είναι να έχουν την επιμέλεια του διαχειριστή ώστε να υπάρχει μια ομοιομορφια και να μην γίνετε μπάχαλο.
Τα κριτήρια συνήθως έχουν να κάνουν με την δημοφιλία μια ταινίας αλλά και με το ενδιαφέρον που μπορει να προκαλεί στον διαχειριστή.
Φυσικά αν κάποια ταινία δεν έχει θέμα μπορεί να δημιουργηθεί από μέλος και αν χρειαστεί να επέμβει ο διαχειριστής ώστε να υπάρχει η ίδια όψη με τα υπόλοιπα τοπικ.
Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα ήθελα να αφεθεί η τύχη της δημιουργίας θεμάτων νέων ταινιών από τα μέλη.

Όπως λέει και ο avpap το ζήτημα τι είναι καλό και τι όχι, είναι αρκετά υποκειμενικό.

Κατ' αρχάς η λογική αυτή απαγορεύει αμέσως το να γράφεις κάτι πριν βγει και το δεις,
οπότε κάτι τέτοιο νομίζω θα περιορίσει πολύ την άμεση ενημέρωση.

Και μετά ποιό μέλος θα γίνει εδώ ο "υπέρτατος" κριτής που θα κρίνει μία ταινία ή μία σειρά ?
Εάν διαβάσεις άλλα θέματα εδώ "μαλώνουμε" για τις κριτικές που γράφουν οι "κανονικοί" κριτικοί.. :cool:

Μετά εάν δεις τα poll στις ταινίες πχ. θα δεις βαθμολογίες από εξαιρετική έως κακή,
είναι πολλά τα κριτήρια!

Γενικά στο Forum έχουμε μαζεμένα τα θέματα όσο μπορούμε ανά τίτλο ή και κατηγορίες,
για να κρίνει ο καθένα τι αξίζει να διαβάζει..

Γενικά η πληθώρα των ποστς που κάνω δεν στηρίζεται κυρίως στον ενθουσιασμό μου να γράφω πολλά,
εκτός ορισμένων περιπτώσεων, ανά τίτλο κυρίως.. αλλά κυρίως στο να ενημερώσω τι βγαίνει σε γενικές γραμμές..

Με αφορμή αυτό το σχόλιο και μια και το avclub γενικά διακρίνεται για την ποιότητα των ποστς σχετικά με τα τεχνολογικά θέματα όπως και τα θέματα κατασκευών αλλά πάσχει ιδιαίτερα στον τομέα κινηματογράφου /τηλεόρασης,

Διαφωνώ απόλυτα. Το avclub παρέχει μέσω των μελών του πολύ καλή ενημέρωση και σε αυτό τον τομέα. Αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις λίγο καλύτερα το φόρουμ Κινηματογράφου/τηλεόρασης θα δεις ατέρμονες συζητήσεις για ταινίες και σειρές κάθε είδους, απο blockbuster μέχρι ταινίες του Αγγελόπουλου.

Δε διαφωνώ, ούτε και θέλω να θίξω την καλή πρόθεση του Μπλου που σαφώς και αναγνωρίζω, η ένστασή μου είναι ότι τα νήματα αυτά χάνονται μέσα στο πλήθος όλων αυτών τον ποστ για τις νέες κυκλοφορίες για τις οποίες τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει και ασφαλής ενημέρωση πέρα από κάποιο λινκ τυχάρπαστου baitclick site...
Στον τομέα των εργαλείων φερειπείν ή τεχνολογίας, δεν βγαίνει κάποιος να αναγράφει με νέα ποστς κάθε μέρα όλες τις νέες κυκλοφορίες από εργαλεία που βγαίνουν ή από νέα hifi μηχανήματα ή τις νέες σειρές τηλεοράσεων. Θα διαβάσει κανείς μηνύματα για μηχανήματα που αναμένονται με ενδιαφέρον για κάποιο συγκεκριμένο λόγο ή όντως δοκιμάστηκαν και αξίζουν και γι αυτό το λόγο κάνουν οι πόστερς το βήμα να γράψουν ένα μήνυμα σχετικά με αυτά..

Θα μπορούσε στον τομέα που αφορά τον κινηματογράφο/tv να υπήρχε ένα νήμα του στυλ 'σειρές ή ταινίες που είδαμε και μας άρεσαν' ή αντίθετα ένα (1 όμως) νήμα για όλες τις νέες και επερχόμενες κυκλοφορίες... Οι σειρές έτσι κι αλλιώς που αξίζει να συζητηθούν, λαμβάνουν αργά ή γρήγορα τον χώρο και το νήμα που τους ταιριάζει..

Υπάρχουν ήδη 2 τέτοια νήματα
Το "ποια ταινία μόλις είδατε"
Και το "προτάσεις για σειρές"

Όπως είπα,
...η ένστασή μου είναι ότι τα νήματα αυτά χάνονται μέσα στο πλήθος όλων αυτών τον ποστ για τις νέες κυκλοφορίες για τις οποίες τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει και ασφαλής ενημέρωση πέρα από κάποιο λινκ τυχάρπαστου baitclick site...

Για τα τεχνολογικά που λες, εκεί θα είχε ακόμη μία μεγαλύτερη αξία η άμεση ενημέρωση!!
Γιατί εκεί ρίχνεις πολλά λεφτά!

Στις TV π.χ που κοιτάω λίγο νομίζω ότι γίνεται πολύ ενημέρωση για το τι θα πρόκειτε να βγει..
και είναι άκρως ενδοαφέρον να ξέρεις τι θα βγάλει η τεχνολογία σε λίγο..
ή στα κινητά π.χ.

Στο θέμα μας πάντως θα δεις επίσης, ταινίες και σειρές όπου η άποψη των κριτικών διαφέρει κάμποσο από την άποψη του κοινού..
Και προς τις 2 κατευθύνσεις αυτό.

Οπότε ακόμη και εδώ το βρίσκω ότι δεν είναι απόλυτο να βασιστείς σε μία από τις 2 πλευρές, για να βγάλεις προσωπικό ίσως συμπέρασμα.

Γενικά πιστεύω ότι ο καθένας μας θα βρει τον τρόπο που θέλει για να βρίσκει τι θέλει να δει..

Αν θέλει π.χ να το δει πρώτος ή να περιμένει βαθμολογίες και κριτικές κάπου.