The Night Comes for Us (2018)
2h 1min | Action , Thriller | 19 October 2018 (USA)
Βγήκε.. καλή βαθμολογία!
δύσκολα βγάζω ταινία στο 15λεπτο (είμαι και φαν της Αsylum.....) αυτή τα κατάφερε
The Night Comes for Us (2018)
2h 1min | Action , Thriller | 19 October 2018 (USA)
Βγήκε.. καλή βαθμολογία!
Τόσο χάλια είναι ?
Το πως άντεξα να την τελειώσω εγώ το ξέρω.
Το πως άντεξα να την τελειώσω εγώ το ξέρω.
90 λεπτά ήταν και μου φάνηκε ατελείωτο.
Η ταινία δεν είναι της Netflix αλλά έχει την διανομή.
Και εκεί κάπου λες.. Μα καλά επίτηδες το κάνουν;
Έψαξαν πολύ για να διαλέξουν μια ακόμα ταινία που ξυπνά τις δολοφονικές τάσεις του κοινού;
Αργή σε σημείο να θέλεις να κόψεις τις φλέβες σου ( σημειωτέον μου αρέσουν οι ταινίες με αργό ρυθμό) και πάρα πολύ προβλέψιμο.
Θα μπορούσε να μπει ως επεισόδιο 40 λεπτών σε κάποια σειρά γιατί σαν ιδέα δεν ήταν κακή αλλά η υλοποίηση δεν ήταν για ταινία.
Τα θελετε και τα παθαινετε!
4.8 στο imdb και ξερουμε πολυ καλα το ιστορικο του netflix με ταινιες "δικες" του (βαζω και αυτες που εχει τη διανομη μεσα στον λογαριασμο). Προσωπικα δεν ξαναβλεπω ταινια του netflix αν δεν εχω τσεκαρει πρωτα οτι "βλεπεται".
Με αφορμή αυτό το σχόλιο και μια και το avclub γενικά διακρίνεται για την ποιότητα των ποστς σχετικά με τα τεχνολογικά θέματα όπως και τα θέματα κατασκευών αλλά πάσχει ιδιαίτερα στον τομέα κινηματογράφου /τηλεόρασης, θα ήθελα να κάνω την εξής πρόταση, που απευθύνω κυρίως στον Blue08.
Αγαπητέ Blue08, ίσως θα ήταν καλό να σταματήσεις να ανεβάζεις άκριτα πληροφορίες και σχόλια για νέες και επερχόμενες κυκλοφορίες που διαβάζεις από αμφίβολης ποιότητας sites και άθελά σου ίσως γεμίζεις με ανούσια ποστς τα σχετικά νήματα.. Κατανοώ τον ενθουσιασμό σου, αλλά το πλήθος των ποστ κάποιου δεν βοηθά πάντα.. Καλύτερα λιγότερα ποστς για ποιοτικότερο υλικό, παρά άκριτη ενημέρωση για οτιδήποτε νέο βγαίνει, πιο σωστή συνεισφορά θα έχει έτσι κάποιος στο φόρουμ.
Ίσως θα ήταν καλό, να ανεβαίνει ένα νήμα με πρόταση για μια σειρά ή ταινία, μόνο από κάποιον που την έχει δει και τη θεώρησε αξιόλογη. Θα σταματήσει έτσι να σπαμάρεται το νήμα με άχρηστα ποστς για αδιάφορο υλικό και θα επικεντρωθούμε σε νήματα για σειρές και ταινίες που πραγματικά αξίζουν, ανεβάζοντας και συνολικά την ποιότητα των ποστς αλλά και του τηλεοπτικού/κινηματογραφικού τομέα γενικότερα καθιστώντας το εφάμιλλο των άλλων τομέων του φόρουμ.
Με αφορμή αυτό το σχόλιο και μια και το avclub γενικά διακρίνεται για την ποιότητα των ποστς σχετικά με τα τεχνολογικά θέματα όπως και τα θέματα κατασκευών αλλά πάσχει ιδιαίτερα στον τομέα κινηματογράφου /τηλεόρασης,
...η ένστασή μου είναι ότι τα νήματα αυτά χάνονται μέσα στο πλήθος όλων αυτών τον ποστ για τις νέες κυκλοφορίες για τις οποίες τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει και ασφαλής ενημέρωση πέρα από κάποιο λινκ τυχάρπαστου baitclick site...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.