Σωστα.Τις διαδικτυακές εφαρμογές εννοείς, γιατί οι δικτυακές του επιδόσεις (streaming) στο εσωτερικό δίκτυο είναι εξαιρετικές.
μιλάμε πάντα για το amazone.fr σωστά?
εχω περασει την εκδοση 3.22 αλλα συνεχιζει να μη μου διαβαζει τους υποτιτλους ANSI. Πρεπει να μετατρεψω ολους τους υποτιτλους των ταινιων σε UTF-8 ή υπαρχει αλλος τροπος?
Αυτό συμβαίνει σε μια ταινία ή σε όλες?εχω περασει την εκδοση 3.22 αλλα συνεχιζει να μη μου διαβαζει τους υποτιτλους ANSI. Πρεπει να μετατρεψω ολους τους υποτιτλους των ταινιων σε UTF-8 ή υπαρχει αλλος τροπος?
Παιδια καλημερα!!
Η βοηθεια σας ειναι σημαντικη οσο αφορα τις απορειες που ειχα για την αγορα Mediaplayer
τελικα κατεληξα στο μοντελο που μιλαμε σε αυτο το θεμα
εκανα παραγγελια τον NETGEAR NeoTV 550 NTV550-100PES,απλα ηθελα να μου κονφιρμαρεται αν ειναι το παρακατω
http://www.digital-master.gr/el-gr/Products.aspx?ElementID=21430ac4-a836-45dd-a778-42f729b109d6
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Eκει το εχω και δεν παίζουν ANSI
εχω περασει την εκδοση 3.22 αλλα συνεχιζει να μη μου διαβαζει τους υποτιτλους ANSI. Πρεπει να μετατρεψω ολους τους υποτιτλους των ταινιων σε UTF-8 ή υπαρχει αλλος τροπος?
Συμβαινει σε αρκετες ταινιες , ιδιως στις παλιες ασπρομαυρες. Οι ρυθμισεις ειναι σωστες ( universal ) και οταν παταω ''subtitles'' μεσα στην ταινια, μου εχει την επιλογη ''greek 8859-7'' και παιζουν οι ελληνικοι υποτιτλοι . Οταν γραφει ANSI δεν παιζουν
Τώρα είσαι σαφής.![]()
Η επιλογή greek 8859-7 είναι must εάν θέλεις να βλέπεις απρόσκοπτα τους ελληνικούς υποτίτλους....
Παιδιά μια βοήθεια για την ενσυρματη δικτυωση του.
Έβαλα φλασάκι πανω στο ρουτερ,και το αναγνωρίζει ο 550 στο ψάξιμο("ταδε-Router/ταδεUSB flash").
Και στο "browse folders" βρίσκει κανονικά το path "ταδε-Router/ταδεUSB flash".
To πρόβλημα είναι οταν επιλέγω "select folder to browse" δεν δείχνει τα περιεχόμενα του,
1 στις 2 κολλάει, κι όταν δεν κολλάει μου βγάζει μήνυμα "share ταδε-Router/ταδεUSB flash is not accesible".
Φυσικά το φλασάκι τοχω κανει κανονικά file server στο ρουτερ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.