Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ναι, αστα Νικο (αν δε σε πειραζει να σε λεω Νικο).. Τα παμε με τον Κωστα και το κατεβασα και το παλευω απο προχτες, και απο τοτε δεν μπορω να φανταστω κατι λιγοτερο.. Ειναι ό,τι πιο ομορφο εχω δει..

Αλλα ενταξει, μπορει να το παρω το netgear γιατι xbmc απ οτι βλεπω νομιζω εχει μονο το xtreamer ultra το οποιο ειναι απλησιαστο για μενα η htpc που επισης θα μου παει 200 ευρω περιπου και θα ναι και τερας για το σαλονι..

Οποτε μεχρι τα οικονομικα να πανε σφαιρα μαλλον θα παρω το netgear..

To xbmc είναι όνειρο....Ασε που τόχουν βολευτεί όλοι. Με σωστή παραμετροποίηση...κάνεις ότι θες. Ο καθένας στην οικογένεια πηγαίνει στο δικό του section. Eχω παραγγείλει το Ultra to 2 . Αμα τα καταφέρω να πάρω dts-hd και TrueHD από xbmc......το Netgear θα αποκτήσει έναν αδιαμφισβήτητο ανταγωνιστή που πολύ φοβάμαι θα επικρατεί στα σημεία. ....Τόχω ξαναπεί. Το καλυτερο επόμενο media player πρέπει νάχει 1 συνδυασμό :sigma 8910 + xbmc

Ξερεις βεβαια ποιο ειναι το καλυτερο παιδι για να παει το netgear σε καλη οικογενεια που θα το αγαπανε, και θα το φροντιζουν ετσι?

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Παίρνω το θάρρος να συνεχίσω το off-topic:

Μωρέ κουκλί είναι το XBMC. Αλλά το PC που χρησιμοποιώ σαν HTPC είναι αδύναμο και "πάει" μέχρι 720p. Και σκυλοβαρέθηκα πια να τρώω ώρες ατελείωτες στο ψάξιμο και το σετάρισμα της (σωστής) εικόνας και στην απόλυτη παραμετροποίηση της λειτουργίας του XMBC (και να κρασ-άρει κάθε τρεις και λίγο το Aeon...). Εξ ου και προσανατολίστηκα σε sure fire, plug and play λύση (για να το πω ελληνικά :p ), δηλαδή το NTV!

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καλημερα.
Παρελαβα σημερα το NTV550 και αρχισα τις δοκιμες.
Εχω μια απορια σχετικα με το Firmware . Αυτο που μου κατεβασε ειναι το Version 3.2.16
Ομως ειδα στο νημα οτι υπαρχει και νεωτερο(3.2.22)
Μηπως ειναι ανεπισημο; (γιατι ουτε στο site της netgear υπαρχει.)
Αν το 3.2.22 ειναι stable ,αξιζει να το εγκαταστησω;
Τι βελτιωνει;
Και κατι ακομη , που θα το βρω ; Κατι λινκ που υπηρχαν στο νημα δεν λειτουργουν.
Ευχαριστω

καλημερα για παρε αυτο.updates.netgear.com/outgoing/updates/e5k/1.0/na/current/NTV550_V3.2.22NA.ZIP
Κανε το αντιγραφη και επικολληση πανω στην μπαρα για να το κατεβασεις.
Καλοριζικο το μηχανακι.Εχει καταπληκτικη εικονα και κινηση.Τα χρωματα εχουν μια απιστευτη πυκνοτητα.

Last edited:
NTV550_V3.2.22NA με το NTV550_V3.2.22EU έχει διαφορά;

Το NTV550_V3.2.22EU το βρήκα σε προηγούμενο ποστ που το έχει ανεβάσει ο Νίκος

Last edited:
συγνωμη παιδια ετσι ειναι.Αυτο που εδωσα ειναι για Βορεια Αμερικη

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καλημερα.
Παρελαβα σημερα το NTV550 και αρχισα τις δοκιμες.
Εχω μια απορια σχετικα με το Firmware . Αυτο που μου κατεβασε ειναι το Version 3.2.16
Ομως ειδα στο νημα οτι υπαρχει και νεωτερο(3.2.22)
Μηπως ειναι ανεπισημο; (γιατι ουτε στο site της netgear υπαρχει.)
Αν το 3.2.22 ειναι stable ,αξιζει να το εγκαταστησω;
Τι βελτιωνει;
Και κατι ακομη , που θα το βρω ; Κατι λινκ που υπηρχαν στο νημα δεν λειτουργουν.
Ευχαριστω
Φίλε μου εσένα σου είχαν απόδειξη λιανικής πώλησης μέσα?
Το παρέλαβα απο amazone.fr και μέσα στο πακέτο είχε μόνο την ταχυδρομική απόδειξη αποστολής απο Γαλλία.
Όχι ότι θα πέρναγε πουθενά εδώ η απόδειξη, αλλά λέμε τώρα, δια παν ενδεχόμενο...

Εδω ειναι η σωστη.updates.netgear.com/outgoing/updates/e5k/1.0/eu/current/NTV550_V3.2.22EU.ZIP
Details:
"test build * cover Browsing defaults * Music browsing improvements * PCM audio improvements * More subtitle support * Access attached devices from PC * Hide media bar option * customizable share names * Custom skin * YouTube Fix * Other bug fixes *

Εγώ είχα ένα ψιλοθέμα με το 3.2.22 και γι' αυτό το είχα βγάλει και έχω πάει πίσω στο 3.2.16.

Δεν αναγνώριζε σωστά πάντα, αν ένα audio stream σε μια ματρόσκα ήταν απλό DTS ή DTS-HD-MA.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φίλε μου εσένα σου είχαν απόδειξη λιανικής πώλησης μέσα?
Το παρέλαβα απο amazone.fr και μέσα στο πακέτο είχε μόνο την ταχυδρομική απόδειξη αποστολής απο Γαλλία.
Όχι ότι θα πέρναγε πουθενά εδώ η απόδειξη, αλλά λέμε τώρα, δια παν ενδεχόμενο...
Ναι ,ειχε.
Αναφερεται σαν facture (τιμολογιο)

Ακόμα ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα.Παντως σε μια πρωτη εκτιμηση ,η ποιοτητα εικονας ειναι ενα σκαλοπατι πανω απο το wd tvlive gen 3,με το οποιο ειχα συμβιωσει για ενα τετραμηνο.
Ομως η διαφορα δεν ειναι μεγαλη ,και θα περασει απο πολλους απαρατηρητη.
Αυτο που δεν θα περασει απαρατηρητο ειναι οτι δικτυακα δουλευει αρκετα καλυτερα.
Απογοητευση ειναι οι υπηρεσιες οι οποιες απλως απουσιαζουν και απλως δεν δουλευουν (youtube). Τελος παντων ,δεν τις χρειαζομουν ετσι και αλλιως.
Παντως δεν θα επρεπε η netgear να παραμελησει το προιον.Το θεμα δεν εχει "χριστιανικη" υποσταση αλλα εχει την συμβατικη υποχρεωση της εταιριας να παρεχει οτι δηλωνει.Δεν μπορει δηλαδη π.χ. να μην δουλευει το youtube.Δεν ειναι αποδεκτο.

φιλε geopro εχεις δικιο για τις δυκτυακες δυνατοτητες του player,αλλα μηπως γιαυτο το πηραμε;Οχι δεν νομιζω.Θα σε αποζημιωσει σε εικονα και κινηση και με το παραπανω.Αυτη ειναι η δουλεια του ετσι και αλλιως.

φιλε geopro εχεις δικιο για τις δυκτυακες δυνατοτητες του player,αλλα μηπως γιαυτο το πηραμε;Οχι δεν νομιζω.Θα σε αποζημιωσει σε εικονα και κινηση και με το παραπανω.Αυτη ειναι η δουλεια του ετσι και αλλιως.

Σωστα! Δεν το αγορασα για τις δυκτιακες δυνατοτητες του.
Οπως εγραψα ,δεν τις χρειαζομαι.
Μου αρκει οτι εχει καλη εικονα (και ηχο) ,σε καλη τιμή

Ακόμα ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα.Παντως σε μια πρωτη εκτιμηση ,η ποιοτητα εικονας ειναι ενα σκαλοπατι πανω απο το wd tvlive gen 3,με το οποιο ειχα συμβιωσει για ενα τετραμηνο.
Ομως η διαφορα δεν ειναι μεγαλη ,και θα περασει απο πολλους απαρατηρητη.
Αυτο που δεν θα περασει απαρατηρητο ειναι οτι δικτυακα δουλευει αρκετα καλυτερα.
Απογοητευση ειναι οι υπηρεσιες οι οποιες απλως απουσιαζουν και απλως δεν δουλευουν (youtube). Τελος παντων ,δεν τις χρειαζομουν ετσι και αλλιως.
Παντως δεν θα επρεπε η netgear να παραμελησει το προιον.Το θεμα δεν εχει "χριστιανικη" υποσταση αλλα εχει την συμβατικη υποχρεωση της εταιριας να παρεχει οτι δηλωνει.Δεν μπορει δηλαδη π.χ. να μην δουλευει το youtube.Δεν ειναι αποδεκτο.
Για την ποιότητα εικόνας συμφωνώ ,το NTV550 είναι καλύτερο από το live gen 3 (το οποίο και έχω).
Για τα άλλα που αναφέρεις ,δεν ξέρω γιατί δεν τα χρησιμοποιώ .

Τις διαδικτυακές εφαρμογές εννοείς, γιατί οι δικτυακές του επιδόσεις (streaming) στο εσωτερικό δίκτυο είναι εξαιρετικές.