Κωδική ονομασία: δημόσια υψηλή ευκρίνεια, σου λέει τίποτα;![]()
Ναι, αστα Νικο (αν δε σε πειραζει να σε λεω Νικο).. Τα παμε με τον Κωστα και το κατεβασα και το παλευω απο προχτες, και απο τοτε δεν μπορω να φανταστω κατι λιγοτερο.. Ειναι ό,τι πιο ομορφο εχω δει..
Αλλα ενταξει, μπορει να το παρω το netgear γιατι xbmc απ οτι βλεπω νομιζω εχει μονο το xtreamer ultra το οποιο ειναι απλησιαστο για μενα η htpc που επισης θα μου παει 200 ευρω περιπου και θα ναι και τερας για το σαλονι..
Οποτε μεχρι τα οικονομικα να πανε σφαιρα μαλλον θα παρω το netgear..
Φίλε μου εσένα σου είχαν απόδειξη λιανικής πώλησης μέσα?Καλημερα.
Παρελαβα σημερα το NTV550 και αρχισα τις δοκιμες.
Εχω μια απορια σχετικα με το Firmware . Αυτο που μου κατεβασε ειναι το Version 3.2.16
Ομως ειδα στο νημα οτι υπαρχει και νεωτερο(3.2.22)
Μηπως ειναι ανεπισημο; (γιατι ουτε στο site της netgear υπαρχει.)
Αν το 3.2.22 ειναι stable ,αξιζει να το εγκαταστησω;
Τι βελτιωνει;
Και κατι ακομη , που θα το βρω ; Κατι λινκ που υπηρχαν στο νημα δεν λειτουργουν.
Ευχαριστω
Ναι ,ειχε.Φίλε μου εσένα σου είχαν απόδειξη λιανικής πώλησης μέσα?
Το παρέλαβα απο amazone.fr και μέσα στο πακέτο είχε μόνο την ταχυδρομική απόδειξη αποστολής απο Γαλλία.
Όχι ότι θα πέρναγε πουθενά εδώ η απόδειξη, αλλά λέμε τώρα, δια παν ενδεχόμενο...
φιλε geopro εχεις δικιο για τις δυκτυακες δυνατοτητες του player,αλλα μηπως γιαυτο το πηραμε;Οχι δεν νομιζω.Θα σε αποζημιωσει σε εικονα και κινηση και με το παραπανω.Αυτη ειναι η δουλεια του ετσι και αλλιως.
μιλάμε πάντα για το amazone.fr σωστά?Ναι ,ειχε.
Αναφερεται σαν facture (τιμολογιο)
Για την ποιότητα εικόνας συμφωνώ ,το NTV550 είναι καλύτερο από το live gen 3 (το οποίο και έχω).Ακόμα ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα.Παντως σε μια πρωτη εκτιμηση ,η ποιοτητα εικονας ειναι ενα σκαλοπατι πανω απο το wd tvlive gen 3,με το οποιο ειχα συμβιωσει για ενα τετραμηνο.
Ομως η διαφορα δεν ειναι μεγαλη ,και θα περασει απο πολλους απαρατηρητη.
Αυτο που δεν θα περασει απαρατηρητο ειναι οτι δικτυακα δουλευει αρκετα καλυτερα.
Απογοητευση ειναι οι υπηρεσιες οι οποιες απλως απουσιαζουν και απλως δεν δουλευουν (youtube). Τελος παντων ,δεν τις χρειαζομουν ετσι και αλλιως.
Παντως δεν θα επρεπε η netgear να παραμελησει το προιον.Το θεμα δεν εχει "χριστιανικη" υποσταση αλλα εχει την συμβατικη υποχρεωση της εταιριας να παρεχει οτι δηλωνει.Δεν μπορει δηλαδη π.χ. να μην δουλευει το youtube.Δεν ειναι αποδεκτο.
Τις διαδικτυακές εφαρμογές εννοείς, γιατί οι δικτυακές του επιδόσεις (streaming) στο εσωτερικό δίκτυο είναι εξαιρετικές.φιλε geopro εχεις δικιο για τις δυκτυακες δυνατοτητες του player,αλλα μηπως γιαυτο το πηραμε;Οχι δεν νομιζω.Θα σε αποζημιωσει σε εικονα και κινηση και με το παραπανω.Αυτη ειναι η δουλεια του ετσι και αλλιως.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.