Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μια ακόμα ερώτηση...

Διατίθεται επιλογή screen saver με custom επιλογή χρόνου έναρξης? Επίσης διατίθεται προγραμματισμένη απενεργοποίηση της συσκευής?

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πλεον δεν ειναι και τοσα πολλα.
Τα πιο σοβαρα ειναι οτι το truehd το στελνει σαν lpcm ,και το dts hd το παιζει με 4-5 glitches ανα ταινια.
Ειναι αλλης φιλοσοφιας, πιο διασκεδαστικο με τρελλες δυνατοτητες.
Εχει βγει προσφατα και νεο fw που υποτιθεται οτι ελυνε αρκετα θεματα.
Κουβαλαει πανω του το boxee software, δεν υπαρχει περιπτωση οτι προβληματακι εχει να λυθει.Θεμα χρονου ειναι μονο.

Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά έχω αποφασίσει εδώ και καιρό να πάψω να είμαι πειραματόζωο των εταιριών. Προτιμώ να αγοράσω κάτι που δουλεύει τώρα κι όχι κάτι που θα δουλέψει στο μέλλον.

A καλα εννοειται.
Απλα θελω να πω οτι αν καποιος δεν ενδιαφερεται για hd audio (δεν εχει ικανο ενισχυτη) το boxee μια χαρα θα παιξει.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Διατίθεται επιλογή screen saver με custom επιλογή χρόνου έναρξης? Επίσης διατίθεται προγραμματισμένη απενεργοποίηση της συσκευής?

To 2o πολυ χλωμο το κοβω.Δεν εχω δει αυτη τη λειτουργια πουθενα...

Δε με καίει το δεύτερο... Το πρώτο όμως το χρειάζομαι λόγω plasma tv...

Tόσο το ΗDX-1000 όσο και το Samsung ΒD6400 που έχω το κάνουν (όχι σε custom χρόνο βέβαια αλλά είναι επαρκές αυτό που κάνουν).

+++
Επίσης web browser δεν έχει... σωστά?

thanks φιλε..μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το video wall που εχει..δεν βρηκα παρα μονο 1 video στο youtube..αν μπορει κανενας χρηστης να ανεβασει καμμια φωτογραφια θα του ημουν υποχρεως...
διαβασα επισης οτι με το τσιπακι που εχει , εχει καλυτερη εικονα κτλ κτλ..εχω το wd hub και θελω και ενα δευτερο media player να παω το hub κρεβατοκαμμαρα --αξιζει να το κανω?

Ορίστε μερικές φωτογραφίες από το Video wall (υποψιάζομαι ότι αυτό εννοείς. ) Για να μπορέσει το NTV550 να εμφανίσει τις φωτογραφίες πρέπει όλα να είναι μεσα σε φάκελλο. το εξωφυλλό της τανίας πρέπει να έχει την ονομασία "folder.jpg"

Attachments

• 24012011273.jpg
    24012011273.jpg
    205.7 KB · Views: 174
  • 24012011274.jpg
    24012011274.jpg
    237.5 KB · Views: 143
  • 24012011275.jpg
    24012011275.jpg
    201 KB · Views: 145
  • 24012011279.jpg
    24012011279.jpg
    235.1 KB · Views: 150
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

o.k. αυτό μου είναι γνωστό. Το "άνοιξε-κλείσε" των υποτίτλων είναι εκνευριστικό σε διάρκεια..
(είναι γνωστό χρόνιο πρόβλημα και των κατόχων δορυφορικών δεκτών Dreambox HD οι οποίοι για να "δουν" υπότιτλους στους δέκτες τους πρέπει να τους μετατρέψουν με έναν text editor σε utf-8)

Αλλο πράγμα ρώτησα.

Το ποσοστό των υπότίτλων που κυκλοφορούν σε ANSI είναι μεγαλύτερο από αυτών σε UTF-8. Οπως καταλαβαίνεις το γεγονός ότι σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έγινε - με τον τρόπο που έγινε τέλος πάντων - η υποστήριξη της Ελληνικής γλώσσας είναι προς το παρόν αρκετό και δίνει περιθώρια και ελπίδες να ξεπεραστεί και αυτό το πρόβλημα . Είναι σίγουρο ότι θα τους εντοπίσουμε την αστοχία και θα περάσουμε στην λύση της υποστήριξης της ANSI.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μια ακόμα ερώτηση...

Ολο τα δύσκολα βρίσκεις και μου βάζεις....αλλά...είμαι προετοιμασμένος!!!:D Ολα όσα ζήτησες τα έχει!!

Σημαντικό για μένα επίσης είναι ότι έχει την δυνατότητα αλλαγής skin , άμα αυτό δεν σου αρέσει ....

Attachments

• 24012011282.jpg
    24012011282.jpg
    146.8 KB · Views: 128
  • 24012011281.jpg
    24012011281.jpg
    185.5 KB · Views: 132
Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δε με καίει το δεύτερο... Το πρώτο όμως το χρειάζομαι λόγω plasma tv...

Tόσο το ΗDX-1000 όσο και το Samsung ΒD6400 που έχω το κάνουν (όχι σε custom χρόνο βέβαια αλλά είναι επαρκές αυτό που κάνουν).

+++
Επίσης web browser δεν έχει... σωστά?

Web browser είναι απ'ότι έχω ακούσει είναι τοποθετημένο σε επόμενο firmware. Οπως επίσης και streaming TV and movies (μια επιλογή που υπήρχε στην φωτογραφία του manual αλλά την έχουν βγάλει )

Ευχαριστώ Νίκο...
Φαίνεται ότι έχουν προσέξει αρκετά τις λεπτομέρειες!
Να υποθέσω ότι στα ίδια θέματα είναι ισάξιο των Dune Smart, σωστά?

:ernaehrung004:

Parental controls settings :
Επειδή είναι φτιαγμένο έτσι ώστε τα μηχανάκια (εάν έχεις πάνω από 1 ) να επικοινωνούν μεταξύ τους το parental control είναι εξελιγμένο πολύ

Audio

Οι ρυθμίσεις είναι κι εκεί εξελιγμένες .
Εκτός από τις βασικές ( pass through (HDMI + spdif), downmix) το Volume level lock δεν επιτρέπει εφ'οσον το αλλάξεις από την θέση "not fixed" την ένταση του ήχου να ανέβει πάνω από το επίπεδο που θα του καθορίσεις εσύ.
Πολύ ενδιαφέρουσα ρύθμιση επίσης είναι το Gapless playback . Δεν ακούς διαστήματα μεταξύ 2 κομματιών όταν ακούς μουσική . Χρήσιμο όταν έχεις κάνει playlist και δεν θέλεις να υπάρχει το διάστημα των 5" μεταξύ 2 μουσικών κομματιών

Παραθέτω επίσης και μια εικόνα που προσδιορίζει τα Blu ray options η οποία είναι μια επιλογή που ακόμα δεν έχει εφαρμογή αλλά σε επόμενο firmware θα την αποδεσμέυσουν ώστε να μπορεί κανείς να παίξει ταινίες με εξωτερικό blueray.

Media locations

H λειτουργία αυτή έχει ενδιαφέρον για τους εξής λόγους

1. Ο χρήστης ορίζει μετά το scanning που κάνει η συσκευή , ποιες είναι οι πηγές που θέλει να χρησιμοποιήσει και σε αυτές έχει αποθηκευμένα τα video ή audio files του. Μπορεί επίσης να προγραμματίσει να γίνεται scanning των πηγών αυτών κάποια ώρα το βράδυ π.χ. ώστε εάν έχει προσθέσει καινούρια αρχεία να προσθέτονται οι πληροφορίες τους στο library που κρατάει η συσκευή.

You Tube

Επειδή είχε γίνει ερώτηση για τo εάν παίζει hd , ενημερώνω ότι παίζει by default μόνο HD εκ´τος κι αν δεν είναι ανεβασμένο σε αυτήν την μορφή το αρχείο.
Επίσης - όπως σε όλες τις άλλες επιλογές ( δηλαδή : video και audio ) μπορεί κανείς να επιλέξει να βάλει το αρχικά επιλεγμένο αρχείο (video , audio , κτλπ) σε παράθυρο και να συνεχίσει να ψάχνει για το επόμενο ενώ το προηγούμενο συνεχίζει την αναπαραγωγή του .

Attachments

• 24012011287.jpg
    24012011287.jpg
    163.8 KB · Views: 88
  • 24012011286.jpg
    24012011286.jpg
    173.6 KB · Views: 91
  • 24012011285.jpg
    24012011285.jpg
    166.7 KB · Views: 90
  • 24012011284.jpg
    24012011284.jpg
    152 KB · Views: 93
  • 24012011283.jpg
    24012011283.jpg
    173.1 KB · Views: 98
  • 24012011288.jpg
    24012011288.jpg
    226.9 KB · Views: 109

Ευχαριστώ Νίκο...
Φαίνεται ότι έχουν προσέξει αρκετά τις λεπτομέρειες!
Να υποθέσω ότι στα ίδια θέματα είναι ισάξιο των Dune Smart, σωστά?

:ernaehrung004:

Νίκο , η εικόνα είναι κορυφή. Οσον αφορά τον ήχο που δίνει μέσα από το δικό του dac δεν το έχω ψάξει αφού κάνω bitstreaming κατευθείαν στον ενισχυτή . Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την αγορά αυτή και θεωρώ ότι το NTV550 ανώτερo από πάρα πολλά μηχανάκια που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς και κυκλοφορούν . Το μόνο μελανό σημείο είναι ότι εκεί που κάποιος κατεβάζει τους υπότιτλους ...πρέπει να "φάει" 2 δεύτερα να τους ανοίξει με το Notpad και να κάνει "save as " utf-8. (κάτι που νομίζω ότι θα λυθεί άμεσα.) Πέρνα μια βόλτα να το δεις άμα θέλεις ....

Last edited:
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nektar
Δυκτιακά παίζει bluray iso απροβλημάτιστα? Όχι από NAS αλλά από ένα PC ας πούμε.

Οι υπότιτλοι που είναι μέσα στα bluray από remux παίζουν ή παίζει κι εκεί ρόλο το αν ήταν ANSI ή UTF-8 πρίν ενσωματωθούν στο bluray?

Ευχαριστώ!

Επειδή μόλις γύρισα Αθήνα , θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα σου πω.
Οσον αφορά τώρα τους ενσωματωμένους υπότιτλους με TSMuxer φαντάζομαι σε m2ts αρχείο... (εάν κατάλαβα καλά αυτό εννοείς) τώρα τους υποστηρίζει κανονικά. Πριν 1 εβδομάδα δεν τους υποστήριζε και είμασταν σε argument συνεχές με την Netgear γι αυτό. Το κατάλαβαν όμως και το διόρθωσαν. Δεν έχει σημασία εάν είναι UTF8 ή ANSI

Είχες χρόνο να κοιτάξεις καθόλου το θέμα δικτύου? Βασικό είναι να δεις μια ολόκληρη ταινία κι όχι αποσπάσματα γιατί στα αποσπάσματα π.χ. το xtreamer παίζει σούπερ αλλά αν κάτσεις να δεις ολόκληρη ταινία μετά το μισάωρο ξεκινάνε τα σπασίματα.

Όποτε καταφέρεις και δεις μια ολόκληρη ενημέρωσε μας αν μπορείς σε παρακαλώ.

Θενκς.

Να ρωτήσω, από ποιότητα τηλεχειριστηρίου πως τα πάει (πάτημα κουμπιών - απόκριση) ?

οι υπότιτλοι μπορούν να είναι σε διαφορετικό φάκελο;
περιήγηση ενώ παίζει μουσική κάνει;

Να ρωτήσω, από ποιότητα τηλεχειριστηρίου πως τα πάει (πάτημα κουμπιών - απόκριση) ?

H ποιότητα αλλά και η απόκριση είναι άριστη .

οι υπότιτλοι μπορούν να είναι σε διαφορετικό φάκελο;
περιήγηση ενώ παίζει μουσική κάνει;

Για το πρώτο όχι .
Οσον αφορά το δεύτερο ναι . Μπορείς να κάνεις περιήγηση όχι μόνο όταν παίζει μουσική , αλλά και όταν παίζει βίντεο . (το πηγαίνει σε μικρότερο παραθυράκι )