Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καπου στο forum τους διαβασα για ενσωματωση cinavia.Δεν θα ειναι μεγαλο αυτογκολ εαν το κανουν;

Καπου στο forum τους διαβασα για ενσωματωση cinavia.Δεν θα ειναι μεγαλο αυτογκολ εαν το κανουν;

Είναι Αμερικάνοι . Και θα είναι οι πρώτοι που θα το κάνουν . Αυτό δεν εξαρτάται από αυτούς . Θα το κάνουν όλοι. Εάν επηρρεάζει τα BD rips και επικοινωνούν αυτόματα με το internet παίρνοντας authorization από το κρυφό watermark που όλα έχουν τότε θα σου κόβει τον ήχο . Αλλά....λύσεις υπάρχουν και δεν είναι της παρούσης να τις αναφέρουμε εδώ τώρα. :D

To cinavia προς το παρον ειναι απλα φημη.
Εαν επιβεβαιωθει και προτου γινουν διαθεσιμες οι λυσεις, πολυ απλα δεν περναμε το firmware που το ενεργοποιει. Νομιζω...:huh2:

Αν κατάλαβα καλά δηλαδή υπάρχει θέμα με streaming bluray από PC?

Δεν νομίζω πάντως να φταίει το PC σε περίπτωση προβλήματος γιατί το streaming από PC σε PC δουλεύει τέλεια.

Μετά από πολλή σκέψη..και δεδομένου του γεγονότος ότι ξαναγέμισα με media players και σε συνδυασμό της κάλυψής μου πλέον από το NEOTV550 .....απόφάσισα να κάνω το WD .....Network ethernet hub!! :D
Τέλειο !!!!

Το συγκεκριμενο εχει κατι αντιστοιχο του content info που εχει το wd hub;

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φίλε SoCial , δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς ώστε να απαντήσω σωστά...

Ενα από τα παράδοξα που δεν έχω συναντήσει σε άλλον player είναι η δυνατότητα της πίσω USB θύρας να βλέπει 4 USB δίκους μαζί (μέσω 4πορτου usb hub φυσικά....)

οχι απο οτι λενε
ο φιλος εννοει την online ενημερωση που εχει το hub για τις ταινιες

Ενα από τα παράδοξα που δεν έχω συναντήσει σε άλλον player είναι η δυνατότητα της πίσω USB θύρας να βλέπει 4 USB δίκους μαζί (μέσω 4πορτου usb hub φυσικά....)

ασχετο αλλα ακουει το χειριστηριο αμεσσα? καμμια καθυστερηση? ff σχετικα ομαλα?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Nα εμφανιζει πληροφοριες για την ταινια κατι σαν moviesheets
Δες εδω:http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=67875&highlight=Get+Content+Info&page=12

Οχι . Αλλά εάν έχεις κανει scrapping με κάποιον από τους πολλούς τότε σου εμφανίζει τα fanart και τις πληροφορίες ...

Τι εννοεις με το scrapping,να εχω φτιαξει εγω τα moviesheets;

Μόνος σου ένα - ένα ...όχι φυσικά. Υπάρχουν διάφορα προγραμματάκια που το κάνουν μόνα τους τοποθετώντας τα ανάλογα αρχεία εικόνων και τις ονομασίες τους σε κάθε φάκελο της ταινίας.

Κατι σαν το ThumbGen δηλαδη,το εχω χρησιμοποιησει για το wd live αλλα το
βαριεμαι,για αυτο ρωτησα αν το κανει μεσω δικτυου οπως το hub.

Κατι σαν το ThumbGen δηλαδη,το εχω χρησιμοποιησει για το wd live αλλα το
βαριεμαι,για αυτο ρωτησα αν το κανει μεσω δικτυου οπως το hub.

Oχι....όχι ακόμα τουλάχιστον :D

1 εξωφυλλο κατα την γνωμη μου αρκει-περιληψη του εργου δεν εχω διαβασει ποτε..νταξ καλο ειναι να ξερεις ποιοι παιζουν και την διαρκεια κτλ κτλ.Ζυγιζεις τα καλα και αποφασιζεις

Μετά από πολλή σκέψη..και δεδομένου του γεγονότος ότι ξαναγέμισα με media players και σε συνδυασμό της κάλυψής μου πλέον από το NEOTV550 .....απόφάσισα να κάνω το WD .....Network ethernet hub!! :D
Τέλειο !!!!

τι εννοείς με αυτό; πως γίνεται;

επίσης, έχεις κάνεις κανένα τεστ με nfs και smb από etrayz; τι λέει; συνεργάζονται σωστά;

επίσης, αν χρησιμοποιήσεις το ThumbGen και φτιάξεις τη βάση τότε τα δείχνει μια χαρά τα fanart και τα info;

Last edited: