Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φωτογραφίες με τα μενού και τους υποτίτλους με την ελληνική γραμματοσειρά, μπορείς να βάλεις Νίκο;

Βεβαίως !!!

Attachments

• 24012011297.jpg
    24012011297.jpg
    231.7 KB · Views: 136
  • 24012011298.jpg
    24012011298.jpg
    211.4 KB · Views: 109
  • 24012011299.jpg
    24012011299.jpg
    209.2 KB · Views: 109
  • 24012011300.jpg
    24012011300.jpg
    206.7 KB · Views: 103
  • 24012011301.jpg
    24012011301.jpg
    199.9 KB · Views: 104
  • 24012011302.jpg
    24012011302.jpg
    222.9 KB · Views: 106
  • 24012011303.jpg
    24012011303.jpg
    205.6 KB · Views: 110
  • 24012011305.jpg
    24012011305.jpg
    208 KB · Views: 124
  • 24012011306.jpg
    24012011306.jpg
    293.1 KB · Views: 145
  • 24012011309.jpg
    24012011309.jpg
    204.4 KB · Views: 170
Last edited:
Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φαίνεται λοιπόν πως τα μενού δεν μεταφράστηκαν στα ελληνικά. Η γραμματοσειρά των υποτίτλων είναι η Ubuntu.ttf.

Οχι , και ούτε ποτέ δεν σημειώθηκε τέτοια απαίτηση . Ξέρω ότι πολλοί φίλοι θα το ήθελαν .. Νάσο , πως το κατάλαβες με τέτοια ακρίβεια για την γραμματοσειρά ? Μπράβο. !! Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή πάντως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Οχι , και ούτε ποτέ δεν σημειώθηκε τέτοια απαίτηση . Ξέρω ότι πολλοί φίλοι θα το ήθελαν .. Νάσο , πως το κατάλαβες με τέτοια ακρίβεια για την γραμματοσειρά ? Μπράβο. !! Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή πάντως.

Όπως κατάλαβες είμαι font maniac! Πράγματι η γραμματοσειρά είναι όμορφη και μάλιστα κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Κατηγορηματικά όχι !!

Οπότε μοναδικό μειονέκτημα αυτή την στιγμή είναι η μετατροπή των υπότιτλων σε UTF8. Ειδάλλως απ' οτι διαβάζω μάλλον θα ανέβει στο θρόνο των Media Streamers στα 200 euro και κάτω.

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Οπότε μοναδικό μειονέκτημα αυτή την στιγμή είναι η μετατροπή των υπότιτλων σε UTF8. Ειδάλλως απ' οτι διαβάζω μάλλον θα ανέβει στο θρόνο των Media Streamers στα 200 euro και κάτω.

Εγώ θάλεγα μειονέκτημα άλλο πράγμα . Επειδή στην αρχή έχει έναν καταπληκτικό set up wizard , ώστε να σε διευκολύνει με τις ρυθμίσεις σου (μην ψάχνεσαι ) και αυτόματα δηλώνεις την χώρα και την πόλη που είσαι , ώστε μετά να σου βρίσκει regional codes στο blue ray , weather αλλά - κι εδώ είναι το ωραίο - στο Internet Radio όλους τους local σταθμούς αυτόματα. Ε! λέω ...εκπληκτικό !! Ελα όμως που δεν παίζει κανείς τους ...... Και μένεις με την απορία ....: Τι μου το δείχνεις το γλυκό αφού δεν μπορώ να το φάω? ε? Ενώ όλοι οι άλλοι δικτυακοί σταθμοί του εξωτερικού παίζουν θαύμα!!! Οπως επίσης ακόμα δεν λειτουργεί η ήδη υπάρχουσα δυνατότητα να βάζεις μόνος σου το link ενός σταθμού της αρεσκείας σου. Τον υπότιτλο δεν το θεωρώ μειονεκτημα. Εκεί που τον κατεβάζω δεν μου κάνει κόπος να τον ανοίξω ένα δευτερόλεπτο και να τον κλείσω με save as > UTF -8 στην τοποθεσία που θέλω δίπλα στο movie file.

- κι εδώ είναι το ωραίο - στο Internet Radio όλους τους local σταθμούς αυτόματα. Ε! λέω ...εκπληκτικό !! Ελα όμως που δεν παίζει κανείς τους ...... Και μένεις με την απορία ....: Τι μου το δείχνεις το γλυκό αφού δεν μπορώ να το φάω? ε? Ενώ όλοι οι άλλοι δικτυακοί σταθμοί του εξωτερικού παίζουν θαύμα!!!

Eχεις διαβασει κατι για αυτο ? Υπαρχει περιπτωση να το δουμε στα προσεχως ? Ισως να παρακαφθουν οι δυσκολιες με κανα .app ? Γιατι συνδεεεται κανονικα με σταθμους του εξωτερικου (εχει shoutcast κλπ ? ) και οχι με δικους μας τοπικους ?

Eχεις διαβασει κατι για αυτο ? Υπαρχει περιπτωση να το δουμε στα προσεχως ? Ισως να παρακαφθουν οι δυσκολιες με κανα .app ? Γιατι συνδεεεται κανονικα με σταθμους του εξωτερικου (εχει shoutcast κλπ ? ) και οχι με δικους μας τοπικους ?

Mαζεύω τα bugs να τα αναφέρω όλα μαζί . ..Ας μην ξεχναμε ότι το μηχάνημα δεν έχει 1 μήνα κυκλοφορίας ακόμα και ήδη έχουν γίνει 2 official και 2 beta firmwares εν'ω αυτά που ήδη κάνει είναι παρα πολλά για την κατηγορία της τιμής του .

Mαζεύω τα bugs να τα αναφέρω όλα μαζί . ..Ας μην ξεχναμε ότι το μηχάνημα δεν έχει 1 μήνα κυκλοφορίας ακόμα και ήδη έχουν γίνει 2 official και 2 beta firmwares εν'ω αυτά που ήδη κάνει είναι παρα πολλά για την κατηγορία της τιμής του .

Kεκτημενη ταχυτητα (απο αλλα players που εχουμε και παρακολουθουμε ) :D .Συμφωνω οτι για τοσο λιγο χρονο η υποστηριξη ειναι κατι παραπανω απο καλη ! Αναμενουμε ..:ernaehrung004:

Ορίστε μερικές φωτογραφίες από το Video wall (υποψιάζομαι ότι αυτό εννοείς. ) Για να μπορέσει το NTV550 να εμφανίσει τις φωτογραφίες πρέπει όλα να είναι μεσα σε φάκελλο. το εξωφυλλό της τανίας πρέπει να έχει την ονομασία "folder.jpg"
ναι ακριβως αυτο
νομιζ οτι το εκανε μονο του ομως-δηλαδη τραβουσε πληροφοριες απο νετ , οπως
το hub δλδ..τεσπα κατι ειναι και αυτο :ernaehrung004:
ευχαριστω

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Και εγώ σκέφτομαι την αγορά και μάλιστα πιστεύω με τα χίλια οτι τα ψιλοbug θα διορθωθούμε στο προσεχές διάστημα και ειδικά όσο τους πιέζουμε μέσω του επίσημου Forum.

ναι ακριβως αυτο
νομιζ οτι το εκανε μονο του ομως-δηλαδη τραβουσε πληροφοριες απο νετ , οπως
το hub δλδ..τεσπα κατι ειναι και αυτο :ernaehrung004:
ευχαριστω

Ως εφαρμογή , αυτό είναι εύκολο. Η Βάση υπάρχει ( έτσι νόμιζα κι εγώ στην αρχή) Εγώ πιστεύω ότι όταν διορθωθούν κάπαοια μικρά λειτουργικά bugs οι άνθρωποι θα προχωρήσουν σε παροχές τέτοιου τύπου. Αποδείχτηκαν επαγγελματίες , οι οποίοι λειτουργούν σε μια εταιρεία η οποία δεν είναι χτεσινή .

Ως εφαρμογή , αυτό είναι εύκολο. Η Βάση υπάρχει ( έτσι νόμιζα κι εγώ στην αρχή) Εγώ πιστεύω ότι όταν διορθωθούν κάπαοια μικρά λειτουργικά bugs οι άνθρωποι θα προχωρήσουν σε παροχές τέτοιου τύπου. Αποδείχτηκαν επαγγελματίες , οι οποίοι λειτουργούν σε μια εταιρεία η οποία δεν είναι χτεσινή .

επειδη διαβαζω προσεχτικα , ξερω οτι αυτο που λες ισχυει σε οτι περιγραφεις.Ειναι σιγουρα ενα αξιολογο μηχανημα που θα ηταν καλα να ΜΗΝ εκαταλειφτει απο θεμα υποστηριξης.
Αν δεν σε κουραζω , το μενου εχει μονο αυτο το μπλε το κλασσικο? δεν μπορει να βαλεις π.χ μια φωτο για background? τι ψαχνω ε? :PP

Ξεδιαλύνοντας κάποιες ερωτήσεις οι οποίες - λογικά - είχαν να κάνουν με το performance του player στο δίκτυο , βρίσκω την ευκαιρία να πω το εξής : Είναι άλλο πράγμα να κάνουμε stream μια ταινία από το PC κι άλλο από έναν NAS server . Εύκολα μπορεί να δει κανείς την διαφορά αυτή χρησιμοποιώντας το εργαλείο "Network test " που έχει στα settings του το NEOTV550. O μέσος όρος του transfer rate από PC > NTV550 έχει μεγάλες αυξομοιώσεις ( την μια 80mbps και την επομένη μετά δηλαδή από 30" 55mbps) ενω από το NAS είναι σχεδόν σταθερή . 80 mbps μέσο όρο. Κι είναι λογικό . Το PC κάνει παράλληλες δουλειές . Εκτός κι κάποιος ξέρει και χρησιμοποιεί tools που τις αποκλείουν . Θα κάνει κάποιο update ή..θα ψάξει γι κάποιο τέτοιο. Θα πραγματοποιήσει αυτόματες εργασίες που θα βαρύνουν το δίκτυο. Το αποτέλεσμα θα φανεί στο streaming σίγουρα. Η προηγούμενη δοκιμή που έκανα για να διαπιστώσω την απρόσκοπτη αναπαραγωγή BD ISO μέσω δικτύου έγινε με ένα ISO των 70 γιγα ( OPEN SEASON 3D) . και μέσω PC. Σήμερα δοκίμασα ενα απλό ISO μέσω NAS server και η αναπαραγωγή του έγινε χωρίς προβλήματα.

επειδη διαβαζω προσεχτικα , ξερω οτι αυτο που λες ισχυει σε οτι περιγραφεις.Ειναι σιγουρα ενα αξιολογο μηχανημα που θα ηταν καλα να ΜΗΝ εκαταλειφτει απο θεμα υποστηριξης.
Αν δεν σε κουραζω , το μενου εχει μονο αυτο το μπλε το κλασσικο? δεν μπορει να βαλεις π.χ μια φωτο για background? τι ψαχνω ε? :PP

Σίγουρα δεν φταίς εσύ , αφού η παρουσίαση του μηχανήματος - λόγω προσωρινής ελλειψης χρόνου - δεν γίνεται σωστά από μέρους μου αλλά αποσπασματικά. Εάν παρατηρήσεις στις φωτογραφίες που παρέθεσα πιο πάνω υπάρχει επιλογή αλλάγής SKIN . Βέβαια δεν γνωρίζω ακόμα εάν τα skins αυτά θα παρέχοντται από την Netgear ή θα το αφήσει "ανοιχτό" για τους users να βάζουν ότι θέλουν.

ααα και κατι αλλο...επειδη το <πολυεχω> για παραγγελιες στο ιντερντετ μπορω απο καπου εδω να το παρω? θα ερθει και ποτε?

ααα και κατι αλλο...επειδη το <πολυεχω> για παραγγελιες στο ιντερντετ μπορω απο καπου εδω να το παρω? θα ερθει και ποτε?

Δυστυχώς δεν ξέρω. Κάποτε την Netgear την "είχε" και το Πλαίσιο. Κάποια ελληνικά μαγαζιά που εμφανίστηκαν να το έχουν στα προιόντα τους δεν είχαν στοκ και η διαθεσιμότητά του έπαιζε κατόπιν παραγγελίας σε 7 μέρες. Εγώ σου συνιστώ την hdland.fr από όπου το προμηθεύτηκα εγώ και pixmania.gr εάν έχεις πιστωτική ή χρεωστική Visa. Από pixmania μπορείς να πληρώσεις και με τραπεζική κατάθεση (μετρητά).