Νάσος Αγραφιώτης
AVClub Addicted Member
Φωτογραφίες με τα μενού και τους υποτίτλους με την ελληνική γραμματοσειρά, μπορείς να βάλεις Νίκο;
Φωτογραφίες με τα μενού και τους υποτίτλους με την ελληνική γραμματοσειρά, μπορείς να βάλεις Νίκο;
Φαίνεται λοιπόν πως τα μενού δεν μεταφράστηκαν στα ελληνικά. Η γραμματοσειρά των υποτίτλων είναι η Ubuntu.ttf.
Οχι , και ούτε ποτέ δεν σημειώθηκε τέτοια απαίτηση . Ξέρω ότι πολλοί φίλοι θα το ήθελαν .. Νάσο , πως το κατάλαβες με τέτοια ακρίβεια για την γραμματοσειρά ? Μπράβο. !! Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή πάντως.
Θέμα με πηδήματα στην εικόνα λόγω frames (23,7 έχουν τα περισσότερα)της mkv έχει?
Κατηγορηματικά όχι !!
Οπότε μοναδικό μειονέκτημα αυτή την στιγμή είναι η μετατροπή των υπότιτλων σε UTF8. Ειδάλλως απ' οτι διαβάζω μάλλον θα ανέβει στο θρόνο των Media Streamers στα 200 euro και κάτω.
- κι εδώ είναι το ωραίο - στο Internet Radio όλους τους local σταθμούς αυτόματα. Ε! λέω ...εκπληκτικό !! Ελα όμως που δεν παίζει κανείς τους ...... Και μένεις με την απορία ....: Τι μου το δείχνεις το γλυκό αφού δεν μπορώ να το φάω? ε? Ενώ όλοι οι άλλοι δικτυακοί σταθμοί του εξωτερικού παίζουν θαύμα!!!
Eχεις διαβασει κατι για αυτο ? Υπαρχει περιπτωση να το δουμε στα προσεχως ? Ισως να παρακαφθουν οι δυσκολιες με κανα .app ? Γιατι συνδεεεται κανονικα με σταθμους του εξωτερικου (εχει shoutcast κλπ ? ) και οχι με δικους μας τοπικους ?
Mαζεύω τα bugs να τα αναφέρω όλα μαζί . ..Ας μην ξεχναμε ότι το μηχάνημα δεν έχει 1 μήνα κυκλοφορίας ακόμα και ήδη έχουν γίνει 2 official και 2 beta firmwares εν'ω αυτά που ήδη κάνει είναι παρα πολλά για την κατηγορία της τιμής του .
ναι ακριβως αυτοΟρίστε μερικές φωτογραφίες από το Video wall (υποψιάζομαι ότι αυτό εννοείς. ) Για να μπορέσει το NTV550 να εμφανίσει τις φωτογραφίες πρέπει όλα να είναι μεσα σε φάκελλο. το εξωφυλλό της τανίας πρέπει να έχει την ονομασία "folder.jpg"
Mαζεύω τα bugs να τα αναφέρω όλα μαζί . ..Ας μην ξεχναμε ότι το μηχάνημα δεν έχει 1 μήνα κυκλοφορίας ακόμα και ήδη έχουν γίνει 2 official και 2 beta firmwares εν'ω αυτά που ήδη κάνει είναι παρα πολλά για την κατηγορία της τιμής του .
ναι ακριβως αυτο
νομιζ οτι το εκανε μονο του ομως-δηλαδη τραβουσε πληροφοριες απο νετ , οπως
το hub δλδ..τεσπα κατι ειναι και αυτο :ernaehrung004:
ευχαριστω
Ως εφαρμογή , αυτό είναι εύκολο. Η Βάση υπάρχει ( έτσι νόμιζα κι εγώ στην αρχή) Εγώ πιστεύω ότι όταν διορθωθούν κάπαοια μικρά λειτουργικά bugs οι άνθρωποι θα προχωρήσουν σε παροχές τέτοιου τύπου. Αποδείχτηκαν επαγγελματίες , οι οποίοι λειτουργούν σε μια εταιρεία η οποία δεν είναι χτεσινή .
επειδη διαβαζω προσεχτικα , ξερω οτι αυτο που λες ισχυει σε οτι περιγραφεις.Ειναι σιγουρα ενα αξιολογο μηχανημα που θα ηταν καλα να ΜΗΝ εκαταλειφτει απο θεμα υποστηριξης.
Αν δεν σε κουραζω , το μενου εχει μονο αυτο το μπλε το κλασσικο? δεν μπορει να βαλεις π.χ μια φωτο για background? τι ψαχνω ε?P
ααα και κατι αλλο...επειδη το <πολυεχω> για παραγγελιες στο ιντερντετ μπορω απο καπου εδω να το παρω? θα ερθει και ποτε?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.