Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Έφυγε η παραγγελία. Ελπίζω να έχει συχνές αναβαθμίσεις... :-)

Για wifi συνεργάζεται με usb sticks ή μόνο με το συγκεκριμένο της netgear?

Έφυγε η παραγγελία. Ελπίζω να έχει συχνές αναβαθμίσεις... :-)

Για wifi συνεργάζεται με usb sticks ή μόνο με το συγκεκριμένο της netgear?

Μόνο με το συγκεκριμένο της Netgear. ( Επίσης κάτι που το επικροτώ σαν πολιτική. Είσαι σίγουρος ότι η συμβατότητα είναι σίγουρη.....)

Μόνο με το συγκεκριμένο της Netgear. ( Επίσης κάτι που το επικροτώ σαν πολιτική. Είσαι σίγουρος ότι η συμβατότητα είναι σίγουρη.....)

Θα ήμουν το ίδιο σίγουρος εαν είχαν μια λίστα με συμβατές συσκεύες...
Θα δοκιμάσω το wn121t μήπως και φανώ τυχερός.

Στο forum που ζητούν beta testers έχουν ένα link που οδηγεί σε beta testing του EVA9000 και όχι του NTV550. Ξέρετε εαν είναι το ίδιο ?

Θα ήμουν το ίδιο σίγουρος εαν είχαν μια λίστα με συμβατές συσκεύες... Εχουν στο site τους
Θα δοκιμάσω το wn121t μήπως και φανώ τυχερός.

Στο forum που ζητούν beta testers έχουν ένα link που οδηγεί σε beta testing του EVA9000 και όχι του NTV550. Ξέρετε εαν είναι το ίδιο ?

Την έχω πατήσει κι εγώ έτσι . Στείλε p.m. στον snip3rboy. (είναι online)

Κανένα δεν το κάνει ακόμα :D
να διευκρινουμε κανενα δεν το κανει με b-ray rip.Οτιδηποτε mkv side by side το δικο μου(hub) το κανει και το κανει μια χαρα μαλιστα.Τουλαχιστον σε οτι εχω δοκιμασει

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Ξέρεις ότι θα δουλέψει αλλά συνήθως το χρυσοπληρώνεις. Θa δοκιμάσω μόλις το έχω το tp-link tl-wn821n, που δουλεύει άψογα σε wd tv live και στο Egreat.

TrueHD is solved . Για όσους έχουν το Nettgear και το χρειάζονται ας μου στείλουν p.m. να τους το δώσω. (δεν είναι επίσημο το firmware ..αλλά pre-beta)

Το περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι (ξεκίνησε από Γαλλία και κατηφορίζει...). Αν θες στείλε μου το link όπως και το username σου στο forum ! Ευχαριστώ

Το περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι (ξεκίνησε από Γαλλία και κατηφορίζει...). Αν θες στείλε μου το link όπως και το username σου στο forum ! Ευχαριστώ

To username μου είναι το ίδιο παντού. (εκτός κι αν δεν είναι "διαθέσιμο")
Link by p.m. :D

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

αυτό είναι το δικό μου! το δικό σου θα έρθει μεθαύριο!

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

αυτό είναι το δικό μου! το δικό σου θα έρθει μεθαύριο!
Τα torrents έχουν πάρει φωτιά μήπως και κατέβει κάτι σε HD προτού έρθει! :a0210:

Βλέπω ότι στην ευρωπαϊκή έκδοση του firmware δεν λειτουργεί σωστά ο καιρός. Έχει διορθωθεί στην pre-beta έκδοση?

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Τα torrents έχουν πάρει φωτιά μήπως και κατέβει κάτι σε HD προτού έρθει! :a0210:

Βλέπω ότι στην ευρωπαϊκή έκδοση του firmware δεν λειτουργεί σωστά ο καιρός. Έχει διορθωθεί στην pre-beta έκδοση?

Οχι ακόμα. Οπως θα διαπίστωσες η απάντησή τους ήταν κάτι σαν ..: "Εδώ έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα...με τον καιρό θα ασχοληθούμε πρώτα? " :D

Υπέπεσα στον πειρασμό και το παράγγειλα από το open247 (επί αντικαταβολή) με κάποιες επιφυλάξεις ως προς την ποιότητα του καταστήματος.
Παρελήφθη σήμερα, 48 ώρες μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση.
Αριστη συσκευασία και το μηχανάκι "σφραγισμένο"
Τώρα θα ξεκινήσουν οι δοκιμές και οι συγκρίσεις με το υπόλοιπο οπλοστάσιο. (Egreat S1A, HiMedia 300 plus)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Παρελήφθη σήμερα, 48 ώρες μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση.
Αριστη συσκευασία και το μηχανάκι "σφραγισμένο"
Τώρα θα ξεκινήσουν οι δοκιμές και οι συγκρίσεις με το υπόλοιπο οπλοστάσιο. (Egreat S1A, HiMedia 300 plus)

Αψογα!! Κάνε πρώτα τα upgrades. Bάλε την .282. Καλορίζικο !
Περιμένουμε εντυπώσεις.....

Εννοείται πως πρώτη μου δουλειά ήταν να αναβαθμίσω το μηχανάκι στο τελευταίο firmware. Ετσι λοιπόν από κεκτημένη ταχύτητα "ορμάω" στην σελίδα υποστήριξης της Netgear και τσιμπάω χωρίς να το προσέξω ...την .275!
Μου πήρε αρκετή ώρα να καταλάβω γιατί δεν βλέπει utf-8 ελληνικούς υπότιτλους!! χαχαχα!!

Δυστυχώς οι 99 στους 100 υπότιτλους είναι σε Ansi μορφή και το 550 δε τους βλέπει. Αλλαξα μερικούς σε utf-8 και τους είδε κανονικά.

Αν εξαιρέσει κανείς αυτή τη σημαντική παράλειψη, το 550 θα ικανοποιήσει τον κάτοχο του. Θέλει λίγη εξοικείωση με τη δομή των μενού του αλλά αυτό συνηθίζεται εύκολα.
Το Σ.Κ. θα γράψω αναλυτικά, καθότι είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Αψογα!! Κάνε πρώτα τα upgrades. Bάλε την .282. Καλορίζικο !
Περιμένουμε εντυπώσεις.....

Το περιμένω και εγώ μέχρι την Δευτέρα. Απο που θα βρούμε την .282 έκδοση του Firmware; Στο site της netgear έχει μέχρι .275.

Ενημερώνω όλους του ενεργούς αλλά και τους πιθανούς κατόχους του NTV550 να ΜΗΝ βάζουν firmwares τα οποία διαρρέουν στο Internet. Ενα ανάλογο έχει διαρρεύσει στην ιστοσελίδα την δική τους. Αφορά όμως το activation του TrueHD που είχα θίξει πριν από μερικές μέρες. Καλό θα ήταν να μην το κατεβάσει κανείς γιατί είναι ελλιπές και εάν περαστεί δημιουργεί προβλήματα σε άλλους τομείς (υπότιτλους κτλπ.)

Μόλις ήρθε το δικό μου, έκδοση firmware 3.0.234, ξεκινάμε update. Στο επίσημο site είναι μέχρι .275 αλλά στο φόρουμ της netgear υπάρχει το beta282.

Last edited: