vasilik
Senior Member
Έφυγε η παραγγελία. Ελπίζω να έχει συχνές αναβαθμίσεις... 
Για wifi συνεργάζεται με usb sticks ή μόνο με το συγκεκριμένο της netgear?
Έφυγε η παραγγελία. Ελπίζω να έχει συχνές αναβαθμίσεις...
Μόνο με το συγκεκριμένο της Netgear. ( Επίσης κάτι που το επικροτώ σαν πολιτική. Είσαι σίγουρος ότι η συμβατότητα είναι σίγουρη.....)
Θα ήμουν το ίδιο σίγουρος εαν είχαν μια λίστα με συμβατές συσκεύες... Εχουν στο site τους
Θα δοκιμάσω το wn121t μήπως και φανώ τυχερός.
Στο forum που ζητούν beta testers έχουν ένα link που οδηγεί σε beta testing του EVA9000 και όχι του NTV550. Ξέρετε εαν είναι το ίδιο ?
να διευκρινουμε κανενα δεν το κανει με b-ray rip.Οτιδηποτε mkv side by side το δικο μου(hub) το κανει και το κανει μια χαρα μαλιστα.Τουλαχιστον σε οτι εχω δοκιμασειΚανένα δεν το κάνει ακόμα![]()
Ξέρεις ότι θα δουλέψει αλλά συνήθως το χρυσοπληρώνεις. Θa δοκιμάσω μόλις το έχω το tp-link tl-wn821n, που δουλεύει άψογα σε wd tv live και στο Egreat.Μόνο με το συγκεκριμένο της Netgear. ( Επίσης κάτι που το επικροτώ σαν πολιτική. Είσαι σίγουρος ότι η συμβατότητα είναι σίγουρη.....)
Το περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι (ξεκίνησε από Γαλλία και κατηφορίζει...). Αν θες στείλε μου το link όπως και το username σου στο forum ! Ευχαριστώ
αυτό είναι το δικό μου! το δικό σου θα έρθει μεθαύριο!Το περιμένω μέχρι αύριο το μεσημέρι (ξεκίνησε από Γαλλία και κατηφορίζει...). Αν θες στείλε μου το link όπως και το username σου στο forum ! Ευχαριστώ
Τα torrents έχουν πάρει φωτιά μήπως και κατέβει κάτι σε HD προτού έρθει! :a0210:αυτό είναι το δικό μου! το δικό σου θα έρθει μεθαύριο!
Τα torrents έχουν πάρει φωτιά μήπως και κατέβει κάτι σε HD προτού έρθει! :a0210:
Βλέπω ότι στην ευρωπαϊκή έκδοση του firmware δεν λειτουργεί σωστά ο καιρός. Έχει διορθωθεί στην pre-beta έκδοση?
Παρελήφθη σήμερα, 48 ώρες μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση.Υπέπεσα στον πειρασμό και το παράγγειλα από το open247 (επί αντικαταβολή) με κάποιες επιφυλάξεις ως προς την ποιότητα του καταστήματος.
Παρελήφθη σήμερα, 48 ώρες μετά την τηλεφωνική επιβεβαίωση.
Αριστη συσκευασία και το μηχανάκι "σφραγισμένο"
Τώρα θα ξεκινήσουν οι δοκιμές και οι συγκρίσεις με το υπόλοιπο οπλοστάσιο. (Egreat S1A, HiMedia 300 plus)
Αψογα!! Κάνε πρώτα τα upgrades. Bάλε την .282. Καλορίζικο !
Περιμένουμε εντυπώσεις.....
Το κουτάκι ήρθε και ξεκινάμε!αυτό είναι το δικό μου! το δικό σου θα έρθει μεθαύριο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.