Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Eχουν λυθει οριστικα τα προβληματα με Ανσι υποτιτλους ?
Αυτοματη αναγνωριση... οχι με επιλογη για καθε αρχειο.
Επισης παιζει απροβληματιστα, χωρις σπασιματα bd rip απο δικτυο ?

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Eχουν λυθει οριστικα τα προβληματα με Ανσι υποτιτλους ?
Αυτοματη αναγνωριση... οχι με επιλογη για καθε αρχειο.
Επισης παιζει απροβληματιστα, χωρις σπασιματα bd rip απο δικτυο ?
1. όχι
2. Από NAS δίσκο Lacie Network Space 1TB (10/100) παίζει νεράκι.

Μάγκες τα έπαιξε. Ουτε δίκτιο βλέπει ούτε τίποτα. Πως μπορώ να το βάλω στις εργοστασιακές και να το σετάρω από την αρχή?

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πρέπει να υποστηρίζει Deep Color η τηλεόραση.

κι επίσης εγώ θα πρότεινα με όλο το θάρρος (γιατί δεν είμαι στην τσέπη του καθενός) κι ένα καλό καλώδιο HDMI.....

Ένα καλώδιο High Speed (ή Category 2, όπως ήταν η παλαιότερη ονομασία), που να μην αποκλίνει από τις προδιαγραφές, είναι αρκετό... ;)

Πρέπει να υποστηρίζει Deep Color η τηλεόραση.

Mεχρι ποσο υποστηριζουν οι σημερινες τηλεορασεις ?

Mεχρι ποσο υποστηριζουν οι σημερινες τηλεορασεις ?

Σαν πάνελ, μέχρι 10 bit ανά συνιστώσα, δηλαδή 30bit συνολικά και αυτό δεν ισχύει για όλες τις συσκευές...

Μετά από tests, φαίνεται ότι το deep color ( 30 + 36 bits ) δεν λειτουργεί σωστά. Σε μένα τουλάχιστον. ( ή δεν το σηκώνει η TV μου )
Μετά από κάποια ώρα , η αναπαραγωγή παρουσιάζει σκοτείνιασμα της εικόνας ...λες και έχει βάλει κανείς dimmer ή έχει χαμηλώσει την φωτεινότητα στο απόλυτο .

Γύρισα στην 309 . εκτός από τον φίλο Swisstec το έχει αντιμετωπίσει κανείς άλλος αυτό ?

Ναι, μια από τα ίδια. (χθεσινοβραδινές δοκιμές)
Σε αναπαραγωγή bluray, η εικόνα είναι άριστη.
Σε οποιασδήποτε ανάλυσης mkv θεοσκότεινη.

Σε οποιαδήποτε θέση της ρύθμισης (off, 30,36) το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Επιστροφή στην .309

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Σε οποιασδήποτε ανάλυσης mkv θεοσκότεινη.
Επιστροφή στην .309
Είναι από την αρχή σκοτεινή η γίνεται μετά από ώρα; Κάποιο link για την .309;

Aν παρατηρησατε οι 3 απο τις 4 ρυθμισεις της εικονας (φωτεινοτητα, κοντραστ και saturation νομιζω) απο default που ειναι στο 50, εχουν αλλαξει σε 0 με την ενεργοποιηση τoυ deep colour.

Και να τις φερετε παλι στο default, το μηχανημα τις "ξεχναει".

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Από την αρχή.
Σε εμένα δε το κάνει αυτό. Είχα περάσει αν θυμάμαι καλά το fimware 2 φορές τη μία μετά την άλλη.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Με δεδομένη την παραπάνω ερώτησή του ......τι να απαντήσω σαν πρώτες προτεραιότητες από όλους μας ?
1. Από το μέτωπο των υποτίτλων (ANSI) έχουμε κάτι νεότερο? Ποιο είναι το πρόβλημα και δεν έχει φτιαχτεί μέχρι τώρα?

2. Πρόσβαση από PC στους εξωτερικούς δίσκους που είναι συνδεδεμένοι στο NTV550. (sata-usb)
3. Αναγνώριση εξωτερικών υποτίτλων σε αρχεία BR-ISO.

Last edited:
Ολοι όσοι δοκίμασαν την .312 και επανήλθαν στην .309 μετά το πρόβλημα με το "σκοτείνιασμα" της οθόνης , εάν θέλουν ας δοκιμάσουν αυτήν :
http://rapidshare.com/files/452005845/NTV550_V3.0.314EU.ZIP

Φαίνεται πιο σταθερή και μέχρι τώρα (2 μέρες) δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Επίσης δεν προέρχεται από μετονομασία της .309 .