Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Στις ρυθμισεις εικονας (TV mode X2) δηλαδη ειναι ολα στο default (50);

Ρωταω γιατι δεν την περασα αλλα στην 319 (...) που δοκιμαζω απο τα 3 settings της εικονας που ηταν στο 0, τωρα ειναι μονο η brightness.
Αργα και σταθερα θα αγγιξουμε την τελειοτητα...:grandpa:

A, φτιαχτηκε και το Youtube.................:ADFADF1:

Την 314 δoκίμασα εξαρχής και έκανε κόλπα. Μετά έβαλα την 312 και έκανε τα ίδια. Και μετά πήγα στην 309. Η 314 και 312 είναι ασταθής στο deep color στις mkv.

H 314 που έχω ανεβάσει , δεν προέρχεται από μετονομασία του .309 απ'όπου μπορεί κανείς να πάρει διάφορες pre-beta οι οποίες έχουν δημιουργηθεί μόνο για τεστ μεμονωμένων λειτουργιών. Είναι - απότι λένε- "ολόκληρη". Μέχρι στιγμής δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα διατηρώντας τις ρυθμίσεις του deep color. H 319 απ'ότι με πληροφόρησαν δεν είναι solid. Δεν συνιστάται. Είναι για να τεστάρουν το Youtube το οποίο διορθώνει .
Την ερχόμενη εβδομάδα πιθανόν να εντάξουν και την αναγνώριση των ANSI υπότιτλων. Με ενημέρωσαν ότι δεν έχει φτιαχτεί ακόμα. Είναι θετικό όμως ότι βρίσκεται στην λίστα των άμεσων fixes.
Επίσης γράφει :
"Recognizing external subtitles for BD ISO is more complicated. I think what you are asking is to play the movie only (no menus) with an external subtitle. I don't think it's possible to support the movie menu along with an external subtitle."
..............................................

H 314 που έχω ανεβάσει , δεν προέρχεται από μετονομασία του .309 απ'όπου μπορεί κανείς να πάρει διάφορες pre-beta οι οποίες έχουν δημιουργηθεί μόνο για τεστ μεμονωμένων λειτουργιών. Είναι - απότι λένε- "ολόκληρη". /QUOTE]

Φίλε OnlineN η 314 που ανέβασες είναι η ίδια με παραπάνω;

H 314 που έχω ανεβάσει , δεν προέρχεται από μετονομασία του .309 απ'όπου μπορεί κανείς να πάρει διάφορες pre-beta οι οποίες έχουν δημιουργηθεί μόνο για τεστ μεμονωμένων λειτουργιών. Είναι - απότι λένε- "ολόκληρη". /QUOTE]

Φίλε OnlineN η 314 που ανέβασες είναι η ίδια με παραπάνω;

Οχι.

Επίσης γράφει :
"Recognizing external subtitles for BD ISO is more complicated. I think what you are asking is to play the movie only (no menus) with an external subtitle. I don't think it's possible to support the movie menu along with an external subtitle."
..............................................

Βέβαια εδώ που τα λέμε....άντε να εξηγήσεις τώρα του ποιητή...ότι τα BD ISO δεν είναι πάντα δικά μας rips , ή...δεν έχουν πάντα Ελληνικούς υπότιτλους. Οπότε τι κάνουμε εδώ?
Ασε που πρέπει να του δώσεις να καταλάβει ότι εμείς ΔΕΝ θέλουμε βρε αδερφέ να το κάνουμε TSmuxing το θέμα. Αχ.... μόνο oi Κινέζοι (Xtreamer) μας καταλαβαίνουν.....:D

αυτο με τα iso ακομα δεν το εχω καταλαβει onlineN.Δηλαδη γιατι να μην τα κανουμε unmount?

2011.03.11 -- v3.0.322

Release Notes

• Video playback improvements
    • Fixed BD ISO performance over SMB
    • Fixed microstutter every 42 seconds playing 24fps videos in 1080p24 mode
    • Fixed intermittent crashes in DVB subtitles, fixed enable/disable TS-DVB subtitles
    • Fixed some MKVs playing very slowly due to wrong time scale
    • Added support for ISO8859-7 (Greek) subtitle encodings
    • Fixed Karaoke subtitle animations causing video to stutter
  • Auto FPS improvements
    • Fixed AutoFPS not switching correctly playing DVDs
    • Fixed intermittent freezes with AutoFPS enabled
    • Fixed AutoFPS not switching correctly when resuming videos
    • AutoFPS now switches between 720/1080p50, 720/1080p60, 1080p24 (no interlaced modes)
  • Music improvements
    • Fixed audio dropouts playing high bitrate FLAC
    • Added support for FLAC 7.1
    • Fixed seeking within FLAC streams causing static after resume playback
    • Fixed multidisc music tracks not being played in order
    • Track display now shows disc # if present
  • Internet Radio / RadioTime improvements
    • Support for RadioTime sign in / sign out
    • Support for managed presets
    • Support for RTSP streams
    • Fixed some MMS streams not playing
    • Note: some streams may not play correctly, this is a known issue
  • Live Folder Browsing improvements
    • New behavior: now use the color buttons (video/music/photo/source) to filter content within the folder
    • E.g. from within LFB Video, press <Music> to see music. Press <Music> again to go to top Music menu
  • Miscellaneous
    • Fixed YouTube not playing due to server-side change
    • Added support for 36 bit deep color on HDMI

http://updates.netgear.com/outgoing...php?build=3.0.322&model=ntv550&sku=eu&debug=1

Έβαλα την .322 και δεν παίζει κανένα αρχείο βίντεο (μαυρίζει η οθόνη). Δεν δοκίμασα να την περάσω 2η φορά. Γύρισα στην .314.

Λοιπόν,
Δεν γνωρίζω τι σόι κώδικας είναι αυτός που δεν επιτρέπει την αναπροσαρμογή των λειτουργιών του update ....ΑΛΛΑ....:
Μην απελπίζεστε....!!!!
Αφήστε μέσα το USB stick . (μετά το update..)
Και ξανακάντε ξανά update στο ίδιο firmware.
Επειδή το θεωρεί παράξενο το γεγονός ότι το ξανακάνετε θα σας ειδοποιήσει ότι θα κάνει reconfigure τον player !!! Αυτό ήταν !!
- Και αυτό χρειαζόσασταν από την αρχή εδώ που τα λέμε -
Ολα επανακαθορίζονται από την αρχή....( ας πούμε όπως το recovery firmware που έβγαζε η Xtreamer) και διορθώνονται όλα .

Υ.Γ. Εκείνο που εγώ δεν καταλαβαίνω....:mad: είναι η υποστήριξη στους Ελληνικούς υπότιτλους που είναι ( το ANSI support δηλαδή. Εγώ δεν το βλέπω πάντως )