Θα ηθελα να ρωτησω αν τα καταφερνει καλα στην αναγνωση και αναπαραγωγη μεγαλων συλλογων μουσικης κυριως Flac καθως και αν εμφανιζει πληροφοριες οπως εξωφυλλο και λοιπα
Ναι και στα 2 !!
Θα ηθελα να ρωτησω αν τα καταφερνει καλα στην αναγνωση και αναπαραγωγη μεγαλων συλλογων μουσικης κυριως Flac καθως και αν εμφανιζει πληροφοριες οπως εξωφυλλο και λοιπα
Eχει δοκιμασει κανεις να παιξει ολοκληρομενο bd rip με μενου κλπ ?
Μπορει να δει και bd live ?
Τι του λειπει δλ. σε σχεση με popcorn - dune ?
Υπαρχει καμια φωτο απο το γραφικο περιβαλλον του (κυρις το μενου βιντεο) ?
Ναι και στα 2 !!
Δεν διευκρινησα οτι εννουσα αν τα καταφερνει απο usb .
Αν θα μπορουσατε να το διευκρινησετε παρακαλω πολυ .
εγώ πάντως το έχω στο 1080p, δεν έχει νόημα να είναι στο auto.Το display mode το εχετε στο auto ή σταθερο σε 1080p π.χ.? Γιατι στο auto μου παρουσιαζει προβλημα handshake οταν για παραδειγμα παει να βγει απ´το screen saver και παει να επαναφερει τα menu.
Λίγες σελίδες πριν έγραψα:Το display mode το εχετε στο auto ή σταθερο σε 1080p π.χ.? Γιατι στο auto μου παρουσιαζει προβλημα handshake οταν για παραδειγμα παει να βγει απ´το screen saver και παει να επαναφερει τα menu.
να ενημερώσω ότι τα προβλήματα με την απώλεια σήματος (μαύρη οθόνη) τα έλυσα διαλέγοντας στην επιλογή "display mode" 1080p αντί του "Auto". Εννοείται ότι το Auto FPS το άφησα ενεργοποιημένο.
Αμέσως λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
Την επιλογή deep color την έχω στο 30 (10bit)
Λίγες σελίδες πριν έγραψα:
Αυτό που συμβαίνει είναι bug του firmware.
Display mode στα 1080p fixed λοιπον μεχρι να αποκατασταθουν πληρως τα προβληματα με το σημα και για μενα. Το deep color το εχω στα 36bits χωρις κανενα προβλημα, αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω καταλαβει και καποια αισθητη διαφορα, ισως πρεπει να το τεσταρω λιγο περισσοτερο.
Σωστό και αυτό!!!!:award:εγώ πάντως το έχω στο 1080p, δεν έχει νόημα να είναι στο auto.
Με την ευκαιρία θα αναφέρω λίγα πράγματα για τον μύθο του Deep Color.Το deep color το εχω στα 36bits χωρις κανενα προβλημα, αλλα δεν μπορω να πω οτι εχω καταλαβει και καποια αισθητη διαφορα, ισως πρεπει να το τεσταρω λιγο περισσοτερο.
Με την ευκαιρία θα αναφέρω λίγα πράγματα για τον μύθο του Deep Color.
Το Bluray εξ όσων γνωρίζω δεν υποστηρίζει deep color συνεπώς αν το πρωτογενές υλικό δεν είναι γραμμένο με αυτό το βάθος χρώματος π.χ. 12 bit, τότε οι κοινές καταναλωτικές συσκευές που αναλαμβάνουν να κάνουν το upsampling (από τα 8 στα 12 bit) δεν προσφέρουν τίποτα ορατό στο μάτι μας.
Πραγματικό deep color υποστηρίζουν κάποιες βιντεοκάμερες και κάρτες γραφικών σε ορισμένες εφαρμογές.
Συνεπώς, ότι αφορά στην αναπαραγωγή ταινιών (από bluray & dvd) το deep color είναι μύθος..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.