Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Tελικά τι θέματα έχει ακόμα το ρημάδι με ελληνικούς υποτιτλους?

Τι να σου πω ρε φίλε ! Εμένα μιά χαρά τους παίζει ! Δεν βλέπω ματρόσκα με εξωτερικούς υπότιτλους, αλλά μόνο BD rips με εσωτερικούς, και έχει και τέλεια εικόνα εφάμιλη του Dune ! Για 90 ευρώ :music-smiley-005:

Eγω παραγγειλα ενα,για να "αναβαθμησω" το egreat A34,γιατι το egreat A1080 δεν το αλλαζω.Το netgear θα πρεπει να αποδειξει οτι αξιζει να γινει "πρωτο βιολι" στο δικτυο μου (πραγμα δυσκολο).

Δεν προκειται να σου αντικαταστησει το dune replica :p
Αλλα για 90ε αξιζει μια προσπαθεια μάλλον.
Για τους υποτιτλους ομως γιατι δεν μου εχει απαντήσει κανείς? :p

φαίνεται πήραν απόφαση ότι δεν μπορούν να βγάλουν σωστό firmware που να αντιστοιχεί στην αρχική τιμή και κατέβασαν την τιμή lol

Μα προφανώς αν υπάρχει προβλημα θα είναι με εξωτερικούς ...

όντως το πρόβλημα είναι στους εξωτερικούς υπότιτλους, στα mkv δεν με ενοχλεί γιατί η ενσωμάτωση είναι πολύ εύκολη...αλλά αν θέλεις να δεις κανένα dvdrip ή μια σειρά είναι ενοχλητικό.

Οφ τοπικ.
Η βουτια στην τιμη παντως(...σχεδον 50%!!) δειχνει και τα περιθωρια κερδους που εχουν τελικα και για να ειμαι ειλικρινης δεν το περιμενα. Οποτε σε μελλοντικα power-buy ας ειμαστε πιο επιθετικοι.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δεν προκειται να σου αντικαταστησει το dune replica :p
Αλλα για 90ε αξιζει μια προσπαθεια μάλλον.
Τα πρόβληματα ,που έχουν αναφερθεί με τους υπότιτλους, είναι στους ελληνικούς εξωτερικούς str.
Εγώ δοκίμασα και μετέτρεψα τους str σε VobSub και τους παίζει χωρίς προβλήματα.

Επισης να εχετε υποψην οτι τρωει σκαλωματα με vc-1 codec , το auto fps δεν δουλευει σωστα στα 24fps , παθαινει μπλοκαρισματα και θελει βγαλσιμο απο την μπριζα για να επανελθει .

Παντως παραδεχομαι οτι οταν παιζει ταινια η εικονα του ειναι φοβερη .

Η τιμη του τωρα ειναι πολυ καλη αλλα καλη υπομονη ευχομαι στους
φιλους που θα το αγορασουν .

Tελικά τι θέματα έχει ακόμα το ρημάδι με ελληνικούς υποτιτλους?
Οταν οι διάλογοι είναι γρήγοροι, τότε κάποιες σειρές υποτίτλων τις εμφανίζει τόσο γρήγορα που δεν προλαβαίνεις να τις διαβάσεις και κάποιες, συνήθως την επόμενη σειρά, δεν τις εμφανίζει καθόλου. Τον επόμενο διάλογο της "αόρατης" σειράς τον εμφανίζει κανονικά. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια..
Σε διάρκεια το φαινόμενο είναι εκνευριστικό.

Αν μπορεί κάποιος με καλά αγγλικά ας το μεταφέρει στο site της Netgear γιατί οι "ειδήμονες" δεν μπορούν να κατανοήσουν το πρόβλημα και να το διορθώσουν.

Επισης να εχετε υποψην οτι τρωει σκαλωματα με vc-1 codec , το auto fps δεν δουλευει σωστα στα 24fps , παθαινει μπλοκαρισματα και θελει βγαλσιμο απο την μπριζα για να επανελθει .

Κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή σου ή έχεις λάθος ρύθμιση στο σήμα εξόδου. Η κίνηση στα 24 είναι υποδειγματική και πολύ καλύτερη από του Dune. Η δοκιμή έγινε κόντρα στο Dune HD Duo. To είχα μια βδομάδα στην κατοχή μου σε σύγκριση Α - Β.

Τι να σου πω ρε φίλε ! Εμένα μιά χαρά τους παίζει ! Δεν βλέπω ματρόσκα με εξωτερικούς υπότιτλους, αλλά μόνο BD rips με εσωτερικούς, και έχει και τέλεια εικόνα εφάμιλη του Dune ! Για 90 ευρώ :music-smiley-005:
Μόνο με εξωτερικούς εμφανίζεται το πρόβλημα. Σε αναπαραγωγή bluray rips είναι άψογο.
Η εικόνα του (στο δικό μου σύστημα, 106'' με DLP) είναι ένα κλικ κάτω από το Dune αλλά στην κίνηση είναι δύο κλικ καλύτερο.

Eγω παραγγειλα ενα,για να "αναβαθμησω" το egreat A34,γιατι το egreat A1080 δεν το αλλαζω.Το netgear θα πρεπει να αποδειξει οτι αξιζει να γινει "πρωτο βιολι" στο δικτυο μου (πραγμα δυσκολο).
Μεγάλη κουβέντα μη λες!
Πάρ' το και να σε δω σε μια βδομάδα!

Ξαναδιαβάζοντας το μήνυμα σου, διερωτώμαι σε τι υλικό έχεις αυτά τα προβλήματα.

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Κάποιο πρόβλημα έχει η συσκευή σου ή έχεις λάθος ρύθμιση στο σήμα εξόδου. Η κίνηση στα 24 είναι υποδειγματική και πολύ καλύτερη από του Dune. Η δοκιμή έγινε κόντρα στο Dune HD Duo. To είχα μια βδομάδα στην κατοχή μου σε σύγκριση Α - Β.

Πολύ δύσκολα το πιστεύω αυτό.Στην καλυτερη περίπτωση να ειναι ίδια σε κίνηση.
Θα το δω βεβαια και απο κοντά μιας και θα εχω σε λίγο το 550.