AlexT_
AVClub Fanatic
Κάθε τρίμηνο κυκλοφορούν firmware. Το τελευταίο δόθηκε τέλος Ιουνίου. Υπάρχει κάτι στα σκαριά ή άδικα ψηφίζουν οι χρήστες στη σχετική δημοσκόπηση?
για σιγουριά χρειάζεσαιΈίμαι και εγώ κάτοχος του 550 και θέλω να ρωτήσω τα έξεις :
Για να παίξω κατευθείαν από το pc μέσω ασύρματου δικτύου αυτό το συγκεκριμένο με καλύπτει http://www.plaisio.gr/Peripherals/N...USB-ADAPTER-DUAL-BAND-N-300MBPS-WNDA3100.htm?
Δοκίμασα να παίξω BDMV μέσω δικτύου με καλώδιο και έπαιξε άψογα ούτε ένα κρασάρισμα ,αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι όμως και όποιος ξέρει ας πει..
Σαν χρήστη από το pc με βρίσκει και παίζω από τους κοινοχρήστους φακέλους ότι βάλω εκεί μια χαρά ….όμως όταν βάλω ένα σκληρό δίσκο του pc (όχι τον κύριο ) και κάνω select media sources βρίσκει κανονικά τον σκληρό δίσκο αλλά μου βγάζει αυτή την ένδειξη : access to this location is distracted .please log in to access the location και μου βάζει από κάτω να συμπληρώσω username kai password….αφού δεν έχω δόση κάποιο password για να μπαίνεις το εχω στο free..ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ?
πάλυ τα ίδια! πατάω οκ και μου βγάζει username and pas incorrec!
τα νέυρα μου!!
και αυτο το εκανα.....τιποτα...........Μαλλον το προβλημα σου μπορει να λυθει ως εξης.Πηγαινε στον πινακα ελεγχου
Δικτυο και ιντερνετ/Κεντρο δικτυου και κοινης χρησης/Αλλαγη επιλογων κοινης χρησης για διαφορετικο προφιλ δικτυου και πηγαινε κατω-κατω και βαλε τελεια στο απενεργοποιηση της κοινης χρησης με προστασια κωδικου προσβασης.Για δοκιμασε το σε παρακαλω,αν εχεις Win7
πρόχειρα στα settings έχει επιλογή manage files...από εκεί μεταφέρεις, σβληνεις κτλΦιλε onlineN μια ερωτηση.Παρακολουθω τις ταινιες μεσω δικτυου.Πως μπορω να σβησω μια ταινια στον υπολογιστη απο το τηλεκοντρολ του πλεϊερ;
πρόχειρα στα settings έχει επιλογή manage files...από εκεί μεταφέρεις, σβληνεις κτλ
Oλα καλα.Καλες θεασεις.Να ειναι καλα ο Νικος.Απιστευτο player.
Υ.Γ.
Σε ενσωματωμενους υποτιτλους τι μπορω να κανω να τους διαβαζω ολοκληρους;Αρκετες φορες δεν τους βλεπω ολοκληρωμενους.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.