Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Κάθε τρίμηνο κυκλοφορούν firmware. Το τελευταίο δόθηκε τέλος Ιουνίου. Υπάρχει κάτι στα σκαριά ή άδικα ψηφίζουν οι χρήστες στη σχετική δημοσκόπηση?

Έίμαι και εγώ κάτοχος του 550 και θέλω να ρωτήσω τα έξεις :
Για να παίξω κατευθείαν από το pc μέσω ασύρματου δικτύου αυτό το συγκεκριμένο με καλύπτει http://www.plaisio.gr/Peripherals/N...USB-ADAPTER-DUAL-BAND-N-300MBPS-WNDA3100.htm?
Δοκίμασα να παίξω BDMV μέσω δικτύου με καλώδιο και έπαιξε άψογα ούτε ένα κρασάρισμα ,αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι όμως και όποιος ξέρει ας πει..
Σαν χρήστη από το pc με βρίσκει και παίζω από τους κοινοχρήστους φακέλους ότι βάλω εκεί μια χαρά ….όμως όταν βάλω ένα σκληρό δίσκο του pc (όχι τον κύριο ) και κάνω select media sources βρίσκει κανονικά τον σκληρό δίσκο αλλά μου βγάζει αυτή την ένδειξη : access to this location is distracted .please log in to access the location και μου βάζει από κάτω να συμπληρώσω username kai password….αφού δεν έχω δόση κάποιο password για να μπαίνεις το εχω στο free..ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ?

Έίμαι και εγώ κάτοχος του 550 και θέλω να ρωτήσω τα έξεις :
Για να παίξω κατευθείαν από το pc μέσω ασύρματου δικτύου αυτό το συγκεκριμένο με καλύπτει http://www.plaisio.gr/Peripherals/N...USB-ADAPTER-DUAL-BAND-N-300MBPS-WNDA3100.htm?
Δοκίμασα να παίξω BDMV μέσω δικτύου με καλώδιο και έπαιξε άψογα ούτε ένα κρασάρισμα ,αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι όμως και όποιος ξέρει ας πει..
Σαν χρήστη από το pc με βρίσκει και παίζω από τους κοινοχρήστους φακέλους ότι βάλω εκεί μια χαρά ….όμως όταν βάλω ένα σκληρό δίσκο του pc (όχι τον κύριο ) και κάνω select media sources βρίσκει κανονικά τον σκληρό δίσκο αλλά μου βγάζει αυτή την ένδειξη : access to this location is distracted .please log in to access the location και μου βάζει από κάτω να συμπληρώσω username kai password….αφού δεν έχω δόση κάποιο password για να μπαίνεις το εχω στο free..ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω ?
για σιγουριά χρειάζεσαι
http://www.netgear.com/home/products/wireless-adapters/high-performance/WNCE3001.aspx
ή αυτό
http://www.netgear.com/home/products/wireless-adapters/high-performance/WNCE2001.aspx
Στο άλλο πρόβλημα σου πατάς Ok χωρίς να βάλεις username και password.

Δεν έχω βάλει κάτι τέτοιο, με λατινικούς είναι ….μιμπος είναι κάποια ρύθμιση από το pc? Έχω ξανά κοιτάξει 500 φορές τα settings αλλά δε βγάζω άκρη με τίποτα ώμος!!

Μαλλον το προβλημα σου μπορει να λυθει ως εξης.Πηγαινε στον πινακα ελεγχου
Δικτυο και ιντερνετ/Κεντρο δικτυου και κοινης χρησης/Αλλαγη επιλογων κοινης χρησης για διαφορετικο προφιλ δικτυου και πηγαινε κατω-κατω και βαλε τελεια στο απενεργοποιηση της κοινης χρησης με προστασια κωδικου προσβασης.Για δοκιμασε το σε παρακαλω,αν εχεις Win7

στο advnce setings Δε βλέπω τέτοια επιλογή που να λέει shared to everyone… μπορείς να μου πεις που είναι ?

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μαλλον το προβλημα σου μπορει να λυθει ως εξης.Πηγαινε στον πινακα ελεγχου
Δικτυο και ιντερνετ/Κεντρο δικτυου και κοινης χρησης/Αλλαγη επιλογων κοινης χρησης για διαφορετικο προφιλ δικτυου και πηγαινε κατω-κατω και βαλε τελεια στο απενεργοποιηση της κοινης χρησης με προστασια κωδικου προσβασης.Για δοκιμασε το σε παρακαλω,αν εχεις Win7
και αυτο το εκανα.....τιποτα...........

απο Ρυθμίσεις στο netgear μιμπος είναι κάποιες και δε τις ξέρω …?κάποια επιλογή ?

πηγαινε με δεξι κλικ στο κοινη χρηση με συγκεκριμενα ατομα και διπλα στην προσθηκη πατωντας το βελακι θα το βρεις ,θα το προσθεσεις και θα του δωσεις φουλ δικαιωματα.

Λοιπόν... αφού επιτέλους τελείωσαν κάποιες υποχρεώσεις που είχα που μου στερούσαν τον χρόνο....έκανα ένα τεστ στο νέο firmware 3.2.16. σε σημεία που δεν είχα τεστάρει όταν πρωτοβγήκε. Επιτέλους παίζει σωστά το TuneIn radio και επίσης εμένα μου παίζει σωστά το TrueHD. Εβαλα νέο skin (parket) , εικόνα κορυφαία ( γνωστό αυτό..) αναπαραγωγή μέσω δικτύου απροβλημάτιστη. Εξαιρώντας το τονισμένο κεφαλαίο Α ....είναι αψεγάδιαστο. !!!

Φιλε onlineN μια ερωτηση.Παρακολουθω τις ταινιες μεσω δικτυου.Πως μπορω να σβησω μια ταινια στον υπολογιστη απο το τηλεκοντρολ του πλεϊερ;

Φιλε onlineN μια ερωτηση.Παρακολουθω τις ταινιες μεσω δικτυου.Πως μπορω να σβησω μια ταινια στον υπολογιστη απο το τηλεκοντρολ του πλεϊερ;
πρόχειρα στα settings έχει επιλογή manage files...από εκεί μεταφέρεις, σβληνεις κτλ

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια …τελικά ντε και καλά έπρεπε να βάλω password στο pc όταν κάνω είσοδο και αφού έβαλα και το έδωσα και στο net gear των ίδιο, αμέσως τους αναγνώρισε και τους άνοιξε…

Oλα καλα.Καλες θεασεις.Να ειναι καλα ο Νικος.Απιστευτο player.
Υ.Γ.
Σε ενσωματωμενους υποτιτλους τι μπορω να κανω να τους διαβαζω ολοκληρους;Αρκετες φορες δεν τους βλεπω ολοκληρωμενους.

Last edited:

Oλα καλα.Καλες θεασεις.Να ειναι καλα ο Νικος.Απιστευτο player.
Υ.Γ.
Σε ενσωματωμενους υποτιτλους τι μπορω να κανω να τους διαβαζω ολοκληρους;Αρκετες φορες δεν τους βλεπω ολοκληρωμενους.

Στους ενσωματωμένους δεν γίνεται τίποτα. Είναι "καμένοι" στην ταινία με μεγάλο font.