Netgear NTV550 (Sigma 8642)

παιδια το συγκεκριμενο media player σε συγκριση με το himedia 900b υστερει μονο στο θεμα 3d?
βλεπω οτι εχει full bluray support και hd audio passthrough, που ειναι πολυ σημαντικα για μενα.
επειδη ομως ειναι αρκετο καιρο στην αγορα πλεον μηπως υπαρχει καποια νεοτερη προταση με 3d support?

10 μηνες ειναι στην αγορα.Τα σπαει....Προχθες εβλεπα μεσω δυκτυου το "Fast Five 2011 1080p Blu-ray Remux AVC DTS-HD MA 5.1 - KRaLiMaRKo" 25 γιγα.Καταπληκτικα ομαλη κινηση ωραια χρωματα......σαν Ferrari σε αγωνιστικη πιστα.

Last edited:
καλημερα παιδια και χρονια πολλα.Απο χθες μεγα προβλημα.Το μηχανακι δεν μπορει να δει τους φακελους στο πισι και δεν μπορω να δω τιποτα μεσω δικτυου.Καμμια ιδεα;

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

καλημερα παιδια και χρονια πολλα.Απο χθες μεγα προβλημα.Το μηχανακι δεν μπορει να δει τους φακελους στο πισι και δεν μπορω να δω τιποτα μεσω δικτυου.Καμμια ιδεα;

Εκανες κάποια αλλαγή στο set up σου πρόσφατα ? (άλλαξες settings στο pc π.χ. ? )

Kαι iPhone remote app.

a7298cf6d5cf78cee40e8dc09e0b32509d425529894ebb01ca54407fb5ad30126g.jpg

Παιδιά μετά από πώληση του wd tv live 2009 generation2 όχι γιατί είχα καποιο πρόβλημα ίσα - ίσα ήμουν υπερευχαριστημένος γιατί είχε τρομερή υποστήριξη περισσοτερο από ανεπίσημες πήγες παρά από την ίδια την wd που το απογείωναν σαν high definition media player το μόνο μείον του είναι ότι δεν είχε
1. Καθόλου υποστήριξη bluray menu
και
2. dts-hd pass-through.

Και το πούλησα για να αγοράσω το νεότερο wd tv live 2011 generation 3 με το Sigma 8670 @ 700Mhz έναντι του 8642 @ 667Mhz που έχει το netgear ntv550.

Από εσάς που το έχετε τι εντυπώσεις έχετε αποκτήσει από τη χρήση του και αν κάποιος από εσάς έχει και το wd tv live 2009 generation2 αλλά και το netgear ntv550 ποιο από τα δυο προτιμάει περισσοτερο και γιατί?

Last edited:

Παιδιά μετά από πώληση του wd tv live 2009 generation2 όχι γιατί είχα καποιο πρόβλημα ίσα - ίσα ήμουν υπερευχαριστημένος γιατί είχε τρομερή υποστήριξη περισσοτερο από ανεπίσημες πήγες παρά από την ίδια την wd που το απογείωναν σαν high definition media player το μόνο μείον του είναι ότι δεν είχε
1. Καθόλου υποστήριξη bluray menu
και
2. dts-hd pass-through.

Και το πούλησα για να αγοράσω το νεότερο wd tv live 2011 generation 3 με το Sigma 8670 @ 700Mhz έναντι του 8642 @ 667Mhz που έχει το netgear ntv550.

Από εσάς που το έχετε τι εντυπώσεις έχετε αποκτήσει από τη χρήση του και αν κάποιος από εσάς έχει και το wd tv live 2009 generation2 αλλά και το netgear ntv550 ποιο από τα δυο προτιμάει περισσοτερο και γιατί?

Εξακολουθείς να μην έχεις full bluray menu........ ( dts-hd έχεις ? )

Εξακολουθείς να μην έχεις full bluray menu........ ( dts-hd έχεις ? )

Μην παρασύρεσαι από το iboum που λέει ότι υποστηρίζει DTS-MA passtrough......έτσι λέει και για αυτό που πούλησες.......:D

Υ.Γ. Ωπσσσ λάθος....χε χε για Dolby TrueHD λέει......:D

Last edited:
Φίλε onlinen Καλή η ειρωνεία/αστειάκι σου αλλά εγώ πόσταρα εδώ για να πάρω συμβουλές από ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ NETGEAR NTV550 και όχι για τις ειρωνείες/αστειάκι σου.

Last edited:

Φίλε onlinen Καλή η ειρωνεία/αστειάκι σου αλλά εγώ πόσταρα εδώ για να πάρω συμβουλές από ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟ NETGEAR NTV550 και όχι για τις ειρωνείες/αστειάκι σου.

Οχι αγαπητέ....συγγνώμη εάν φάνηκα ειρωνικός χωρίς να το θέλω.
Εγώ ήμουν ο πρώτος εν Ελλάδι που έφερα το Netgear NTV550 αμέσως με το που ανακοινώθηκε.... (Ασε που ίδρωσα για να τους κάνω να κοιτάξουν λίγο την Ελληνική αγορά με τα προβλήματά της ..)

Από πρώτο χέρι λοιπόν μπορώ να σου πω ότι θες !!!

φιλε fits79 ηρεμα.Ευτυχως που υπαρχουν οι μερακληδες σαν τον κυριο που ''κυνηγας'',τις γνωσεις και το μερακι των οποιων χρησιμοποιουμε για την αγορα των συσκευων μας.Ειμαι ιδιοκτητης του παραπανω μηχανηματος μετα απο προτροπη του onlinen και δεν το εχω μετανιωσει καθολου.Ειναι η απολυτη αγορα madie player μεχρι του ποσου των 200 .Ταχυτατη ανταποκριση,ωραια χρωματα και απιστευτη κινηση σε αποζημιωνουν.Τι αλλο να ζητησεις αραγε;

Gkpadad Δεν τον κυνήγησα απλά του τόνισα την προσοχή του στην ειρωνεία/πλακίτσα που μου έκανα όταν εγώ πολύ σοβαρά και χωρίς να ειρωνευτώ/κάνω πλακιτσα έκανα κάποιες ερωτήσεις.

Το θέμα από μέρους μου θεωρείτο λήξαν και καλό είναι να μην το τραβάμε από τα αυτιά....

Δεν το τραβαμε φιλε μου,ολα καλα.Παντως αν σκεφτεσαι για το μηχανακι, παρτο με κλειστα ματια.

Ρε παιδιά όπως είδη έχω πει είχα το wd tv live 2009 generation 2 και ήμουν υπερευχαριστημένος κυριως με τις διαδικτυακές του δυνατότητες και ότι μπορούσες να αναπαράγει/αντιγράψεις/μετακινήσεις/διαγράψεις πράγματα από τους δίσκους που είχες πάνω ή από αρχεία που είναι στο ίδιο δίκτυο με αυτό.
Έχει τέτοιες δυνατότητες το netgear ntv550?

ναι μπορει απο την διαχειρηση αρχειων,νομιζω

Μην το σκέφτεσαι.....δεν υπάρχει δυνατότητα του WD την οποία θα στερηθείς στο NTV550. Δικτυακά επίσης είναι άριστο.

Τι κυκλοφορούν και διαφορά apps για το συγκεκριμένο player?

Δηλαδή μπορεί να κυκλοφορήσει app για την αυτόματη εύρεση ελληνικών υπότιτλων σε μια ταινία ή οτιδήποτε άλλο?

Και αν ναι έχει πολλά apps σαν συσκευή ή όχι?

Και πέρα από το πρόβλημα μη εμφανίσεις του κεφαλαίου τονισμένου άλφα στους ελληνικούς υπότιτλους και τη μη απενεργοποίηση του DLNA υπάρχουν άλλα προβλήματα με το εν λόγο media player με τη τελευταία έκδοση λογισμικού?

Αν ναι ποια?

Last edited:
Επίσης σε ποιο φάκελο του δίσκου ή του usb flash disk φιλάει τις ρυθμίσεις και τη θέση της κάθε ταινίας ώστε να τη συνεχίσεις από εκεί που έμεινες την τελευταία φορά? Και αν τον σβήσεις δεν κρατάει κάπου αλλού τα settings της κάθε ταινίας σωστά?

Πάντως ρε παιδιά από το επίσημο φόρουμ της εταιρίας για το συγκεκριμένο μοντέλο βλέπω ότι έχει πάρα μα πάρα πολλά προβλήματα.

Επίσης να υποθέσω ότι downmix to stereo κάνει όλους τους ήχους έτσι δεν είναι?

Last edited: