Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Επανερχομαι με νεοτερα!

Αυτη τη φορα νομιζω εκανα μια μικρη προοδο.Τα εκανα ολα απο την αρχη,βρηκε το Shared φακελο στο pc μου
και εκανε scan μεσα σε 35 λεπτα.Μεχρι εδω ολα καλα....

Στο network test η ταχυτητες που μου εβγαλε ηταν απο 1 μεχρι 14 Mbps....και δεν την κρατουσε σταθερα.

Αφου εκανα restart δεν μου εβγαζε ταχυτητα καθολου....

Ειναι αναγκαιο να περασω το NeoTV configurator wizard στο Pc μου ή ειναι προαιρετικο?

Εμένα το δικό μου έπαψε να βλέπει και το internet όχι μόνο το pc. Ούτε τον καιρό δεν βγάζει πλέον. Μάλλον θα θέλει factory recet και ξανά πέρασμα όλα από την αρχή? Σημειωτέον μόνο τα αρχεία από τον εξωτερικό σκληρό βλέπει.Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο?

Επανερχομαι με νεοτερα!

Αυτη τη φορα νομιζω εκανα μια μικρη προοδο.Τα εκανα ολα απο την αρχη,βρηκε το Shared φακελο στο pc μου
και εκανε scan μεσα σε 35 λεπτα.Μεχρι εδω ολα καλα....

Στο network test η ταχυτητες που μου εβγαλε ηταν απο 1 μεχρι 14 Mbps....και δεν την κρατουσε σταθερα.

Αφου εκανα restart δεν μου εβγαζε ταχυτητα καθολου....

Ειναι αναγκαιο να περασω το NeoTV configurator wizard στο Pc μου ή ειναι προαιρετικο?

Δεν είναι δυνατόν....εγώ έχω από το NAS 80+ Mbps και το χαμηλότερο που πιάνω από άλλες πηγές είναι 28 Mbps

Εάν δεν φταίει το καλώδιο , τότε φταίει ο router . Επικοινωνεί το Netgear με το pc σου μέσω του router? Εάν ναι άλλαξέ το αυτό . Βάλε με 35 ευρώ (ίσως και λιγότερα) ένα gigabit switch για την επικοινωνία μεταξύ Netgear και pc.

Δεν είναι δυνατόν....εγώ έχω από το NAS 80+ Mbps και το χαμηλότερο που πιάνω από άλλες πηγές είναι 28 Mbps

Εάν δεν φταίει το καλώδιο , τότε φταίει ο router . Επικοινωνεί το Netgear με το pc σου μέσω του router? Εάν ναι άλλαξέ το αυτό . Βάλε με 35 ευρώ (ίσως και λιγότερα) ένα gigabit switch για την επικοινωνία μεταξύ Netgear και pc.

Καλημερα! :)

To router ειναι ενα Huawei ,αυτο που δινει ο ΟΤΕ.Το Netgear ειναι πανω σ αυτο,οπως και το pc βεβαια...
Πως μπορω να διαπιστωσω αν φταιει το καλωδιο ή το router?

Καλημερα! :)

To router ειναι ενα Huawei ,αυτο που δινει ο ΟΤΕ.Το Netgear ειναι πανω σ αυτο,οπως και το pc βεβαια...
Πως μπορω να διαπιστωσω αν φταιει το καλωδιο ή το router?

Εάν θέλεις κάνε όπως σου είπα. Απομόνωσε την κυκλοφορία του δικτύου. Ενωσε τον router με ένα switch 1000άρι και δοκίμασε να δεις εάν η ροή επικοινωνία μεταξύ του pc και του Netgear βελτιώνεται. Εάν ναι τότε φταίει ο router.

Εάν θέλεις κάνε όπως σου είπα. Απομόνωσε την κυκλοφορία του δικτύου. Ενωσε τον router με ένα switch 1000άρι και δοκίμασε να δεις εάν η ροή επικοινωνία μεταξύ του pc και του Netgear βελτιώνεται. Εάν ναι τότε φταίει ο router.

Λοιπον,νομιζω οτι τελικα εβγαλα ακρη! Κατεβασα το LAN speed test και δοκιμασα την επικοινωνια
μεταξυ των δυο γραμμων! Δηλαδη Desktop-Router-Laptop

Στην φωτο φαινονται τα αποτελεσματα για ενα αρχειο 800Kb που του εβαλα.Η γραμμη οταν διαβαζει-κανει steaming φτανει τα 90.5 Mbps !!!!

Για να το επαληθευσω,δανειστηκα απο ενα φιλο το WD Tv και το εβαλα επανω....

Απροβληματιστα ,γρηγορα και χωρις καμια διαδικασια ειδε το φακελο μου,διαβασε φωτογραφιες,επαιξε μουσικη.....

Τα συμπερασματα δικα σας!!!!

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    35.9 KB · Views: 129
Πάρε ένα wd tv :grinning-smiley-043 να δεις την υγειά σου και πέτα το ελαττωματικό netgear ntv550 :twoguns:

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πάρε ένα wd tv :grinning-smiley-043 να δεις την υγειά σου και πέτα το ελαττωματικό netgear ntv550 :twoguns:

Ημουν ατυχος,τι να κανω...Ισως επαθε κατι στην μεταφορα.

Δεν εχω ξαναδιαβασει παντως νομιζω εδω για ελλατωματικο μηχανημα...

Σωστά δεν υπήρξε άλλο ελλατωματικό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να το στήλεις πίσω και να πάρεος νέο με την εγγύηση. Το μηχανάκι είναι δύναμη και σπάει τσιμέντα.

Σωστά δεν υπήρξε άλλο ελλατωματικό. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να το στήλεις πίσω και να πάρεος νέο με την εγγύηση. Το μηχανάκι είναι δύναμη και σπάει τσιμέντα.

Μολις εστειλα ενα return request στο open247 με αιτημα για αντικατασταση.Για να δουμε....

Μολις εστειλα ενα return request στο open247 με αιτημα για αντικατασταση.Για να δουμε....

Εσυ με το δικο σου τι εκανες???

Εγω έβαλα ένα παλαιότερο fw ήρθε το internet και όλα τα σχετικά (σύνδεση με pc κ.λ.π) μετά έβαλα το τελευταίο fw και όλα καλά.

Αυτό "Multiple Video Tracks Not Supported" σημαίνει ότι αν ένα mkv έχει μέσα παραπάνω από ένα βίντεο το ntv550 ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ?

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Αυτό "Multiple Video Tracks Not Supported" σημαίνει ότι αν ένα mkv έχει μέσα παραπάνω από ένα βίντεο το ntv550 ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΩΣΤΑ?

Θεωρησε το trolling αυτό ως το τελευταίο σου ... -bye-

Υποστηρίζει αρχεία mkv με audio head compression?
Γιατί αρχικά μερικά hd media players όπως το wd tv live 2009 δεν υποστήριζαν με αποτέλεσμα να μην αναπαράγουν καν τέτοια αρχεία αν δεν τους έβγαζες το "audio head compression".

Και το ποιο πιθανό είναι ότι μάλλον τα Χριστούγεννα θα αγοράσει το εν λόγο hd media player ένας κολλητός και θα το τεστάρω να δω κατά πόσο αξίζει όπως λέτε ή κατά πόσο το εκθειάζεται τσάμπα.

Last edited: