Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Υποστηρίζει αρχεία mkv με audio head compression?
Γιατί αρχικά μερικά hd media players όπως το wd tv live 2009 δεν υποστήριζαν με αποτέλεσμα να μην αναπαράγουν καν τέτοια αρχεία αν δεν τους έβγαζες το "audio head compression".

Και το ποιο πιθανό είναι ότι μάλλον τα Χριστούγεννα θα αγοράσει το εν λόγο hd media player ένας κολλητός και θα το τεστάρω να δω κατά πόσο αξίζει όπως λέτε ή κατά πόσο το εκθειάζεται τσάμπα.
Συγκρίνεις το απόλυτο μηχάνημα με το live tv? Ιεροσυλία....Άρα ξέρεις και την απάντηση στο θέμα head compression. Πάντως και στο live το θέμα λύθηκε με update.

Τυχερος! Μακαρι να μου δουλευε κ εμενα ετσι....

Βάλε το official http://updates.netgear.com/outgoing...p?build=3.0.325&model=ntv550&sku=eu&debug=325
Πριν κάνεις ότιδήποτε άλλο αφού το βάλεις ...κάνε restore defaults
Δοκίμασε την ταχύτητα δικτύου.
Μετά αφού πάνε όλα καλά ( που στο εύχομαι ..) βάλε την τελευταία εκδοση .

Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου.
Ας κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια.

Βάλε το official http://updates.netgear.com/outgoing...p?build=3.0.325&model=ntv550&sku=eu&debug=325
Πριν κάνεις ότιδήποτε άλλο αφού το βάλεις ...κάνε restore defaults
Δοκίμασε την ταχύτητα δικτύου.
Μετά αφού πάνε όλα καλά ( που στο εύχομαι ..) βάλε την τελευταία εκδοση .

Δεν έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου.
Ας κάνουμε μια τελευταία προσπάθεια.

Να το δοκιμασω κ αυτο!Δεν εχω να χασω τιποτα αλλωστε!

Αλλωστε δε μου εχουν απαντησει ακομα απο open247...

Thanks για το ενδιαφερον!

Σήμερα έκανα ένα τεστάκι .....Κατέβασα το HD βιντεάκι της Adele από το Youtube (Rolling in the deep). Είχα πρόχειρο xbmc ανοιχτό....το βάζω ...το παίζει. Δεν μένω όμως ικανοποιημένος από την εικόνα που πήρα. Δεν ξέρω...ίσως ο κώδικας του αρχείου να έφταιγε? Και πως μου κάνει κλικ.....και το γυρίζω στο Netgear.
Η διαφορά ....εντυπωσιακή.

Γιατί αρχικά που το δοκίμασες?
Και τι σόι αρχείο είναι αυτό δηλαδή που είναι τόσο τρομερό να το παίζουν σωστά τα διάφορα hd media players?

Τι έγινε ? Εφτιαξε ?

Καλησπερα!

Ακολούθησα τις συμβουλες σου...

Το μονο που καταφερα ηταν να δω μερικες φωτο.Αφου περασα το Firmware το εβαλα να κανει scan μονο ενα φακελο
που περιειχε 15 φωτογραφιες.Αφου το εκανε στο network test δε μου εβγαζε καθολου ταχυτητα οσο κ αν το αφησα.
Παρολα αυτα τις φωτο αν και με δυσκολια τις εδειξε...

Γενικως απογοητευτηκα.Θα το πακεταρω και θα το στειλω πισω.
Μιλησα με καποιον τωρα και μου ειπε οτι δεν γινεται αντικατασταση,θα σταλει για επισκευη....Τι να πω???!!!

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μιλησα με καποιον τωρα και μου ειπε οτι δεν γινεται αντικατασταση,θα σταλει για επισκευη....Τι να πω???!!!
Θύμισε μου πόσο καιρό το έχεις και από που το αγόρασες?

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καλησπερα!

Ακολούθησα τις συμβουλες σου...

Το μονο που καταφερα ηταν να δω μερικες φωτο.Αφου περασα το Firmware το εβαλα να κανει scan μονο ενα φακελο
που περιειχε 15 φωτογραφιες.Αφου το εκανε στο network test δε μου εβγαζε καθολου ταχυτητα οσο κ αν το αφησα.
Παρολα αυτα τις φωτο αν και με δυσκολια τις εδειξε...

Δεν χρησιμοποιώ το δίκτυο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Το πρώτο Netgear NTV550 το πήρα και εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα .
Βγήκε ελαττωματικό ,ο χρόνος που απαιτήθηκε για το έλεγχο και τελικά την αντικατάστασή του ήταν πολύ μεγάλος.

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Θύμισε μου πόσο καιρό το έχεις και από που το αγόρασες?

To εχω 2 μηνες περιπου,κατι λιγοτερο...Γενικα πολυ λιγο χρησιμοποιημενο,ζητημα να εχω δει 4-5 ταινιες μεσω usb.
To πηρα απο open247.gr

Δεν χρησιμοποιώ το δίκτυο και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Το πρώτο Netgear NTV550 το πήρα και εγώ από το συγκεκριμένο κατάστημα .
Βγήκε ελαττωματικό ,ο χρόνος που απαιτήθηκε για το έλεγχο και τελικά την αντικατάστασή του ήταν πολύ μεγάλος.

Μου εκανες την καρδια περιβολι τωρα......!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

To εχω 2 μηνες περιπου,κατι λιγοτερο...Γενικα πολυ λιγο χρησιμοποιημενο,ζητημα να εχω δει 4-5 ταινιες μεσω usb.
To πηρα απο open247.gr
o.k. το έχεις αρκετό καιρό και θα καλυφθείς από την εγγύηση.
Αν ήταν πολύ πρόσφατη η απόκτηση του, και εφόσον ήταν αγορά μέσω διαδικτύου είχες δικαίωμα επιστροφής των χρημάτων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καλησπέρα κ απο μένα.Επειδη το hub μας άφησε χρόνους εδω κ καιρό αποφασησα να γραψω για το παραπάνω μηχανάκι μιας κ διαβάζω καιρό για αγορά media player.Το συγκεκριμένο μηχάνημα παίζει ραδιοφωνικούς ιντερνικους σταθμους ελλάδος?Μπορούν να αποθηκευτούν μέσα στην μνήμη του μηχανήματος γιατί διάβασα σε κάποιο post φίλου οτί το μηχάνημα κρασαρει με την αποθήκευση ραδιοφωνικών σταθμων.Εγω το θέλω να το συνδέσω με τον Denon 1910 για να βλέπω καμμια ταινία Hd και μη...Θα έχω κάποιο θέμα σαν απλός χρήστης δεν ζητάω κάτι extreem..Να επιλέξω το συγκεκριμένο μηχάνημα,κ απο πού θα μπορούσα να το αγοράσω βρε παιδια?Σας ευχαριστώ πολύ να είστε ολοι σας καλά περιμένω την γνώμη σας.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΛΥΘΗΚΕ ! ! ! ! !

Κατι δε μου καθοταν καλα με το καλωδιο....Αν κ οπως εγραψα και πιο πανω ειχα τεσταρει τη γραμμη μ ενα προγραμματακι,το LAN Tester.....
Αποφασισα λοιπον αργα το απογευμα να παω να αγορασω καινουρια καλωδια.Γυριζω σπιτι,αλλαζω το καλωδιο απο το router στο pc και περναω και ενα εξωτερικο απο το υπνοδωματιο στο σαλονι στο Ntv....

Στην αρχη δεν ειδα διαφορα...εκανε πολυ ωρα να κατεβασει το firmware,αργουσε να φορτωσει τις φωτο και στο network test δε μου εβγαζε καν ταχυτητα.

Μετα απο μερικα restart του μηχανηματος και του router το network test μου εδειξε 89 mbps !!!!

Αυτη τη στιγμη παιζω απροβληματιστα mkv κανω Fast Forward και παιζω Youtube μια χαρα!!!!

Αυριο θα παρω τον ηλεκτρολογο μου ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΨΑΛΛΩ ! ! ! ! !

Δηλαδή το όλο θέμα το προκαλούσε το καλώδιο δικτύου που είχες?

Σοβαρά μιλάς ήταν τόσο γελοία η αιτία του προβλήματος τελικά?

Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να δοκιμάσεις εξ' αρχής πάντως.

@Pavlosval
Οπως θα έχεις καταλάβει το πρόβλημα είναι μεμονωμένο. Οφείλεται είτε στο δίκτυο σου, είτε σε ελαττωματικό μηχάνημα.
Κανένα από τα προβλήματα που περιγράφεις δεν έχω αντιμετωπίσει. (από όσα αναφέρεις μόνο στο youtube έχω καιρό να μπω και επιφυλάσσομαι)

Μη παιδεύεσαι και μη σπας τα νεύρα σου. Η σύνδεση στο οικιακό δίκτυο γίνεται με απλά βήματα χωρίς να απαιτούνται ειδικές γνώσεις.
Δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο δικτύου, διαφορετικά επιστρέφεις πίσω το player.
Σου το έχω γράψει εδώ και μια εβδομάδα περίπου αλλά μάλλον σου αρέσει το παίδεμα! :grandpa:
Αντε δες καμιά ταινία τώρα.. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Κατι δε μου καθοταν καλα με το καλωδιο....Αν κ οπως εγραψα και πιο πανω ειχα τεσταρει τη γραμμη μ ενα προγραμματακι,το LAN Tester.....
Αποφασισα λοιπον αργα το απογευμα να παω να αγορασω καινουρια καλωδια.Γυριζω σπιτι,αλλαζω το καλωδιο απο το router στο pc και περναω και ενα εξωτερικο απο το υπνοδωματιο στο σαλονι στο Ntv....

Στην αρχη δεν ειδα διαφορα...εκανε πολυ ωρα να κατεβασει το firmware,αργουσε να φορτωσει τις φωτο και στο network test δε μου εβγαζε καν ταχυτητα.

Μετα απο μερικα restart του μηχανηματος και του router το network test μου εδειξε 89 mbps !!!!

Αυτη τη στιγμη παιζω απροβληματιστα mkv κανω Fast Forward και παιζω Youtube μια χαρα!!!!

Τέλος καλό, όλα καλά.

Μα...είπα κι εγώ..το τελευταίο πράγμα που περιμένεις από την Netgear να έχει πρόβλημα..είναι το δίκτυο!!

Απλά νομίζω ότι ο φίλος κάτι ανέφερε για wd live που το έπαιζε καλά...εκεί το καλώδιο δεν είχε πρόβλημα???

Καλησπερα και σας ευχαριστω ολους!!!

Το μπερδεμα εγινε γιατι το WD επαιξε κανονικα...το laptop επαιζε κανονικα...Οπως ειπα και πιο πριν
ειχα δοκιμασει την ταχυτητα της γραμμης και πηγαινε πολυ καλα!
Μαλλον προσπαθουσα να διωξω ακομα και την σκεψη οτι ισως χρειαστει να αλλαξω 14 μετρα καλωδιο που περνα μεσα απο τοιχο ,πανω απο γυψοσανιδες και τα τελευταια μετρα του ειναι χτισμενα μεσα στον τοιχο του σαλονιου!!!!

Ευτυχως το θεμα ελπιζω να λυθει απλα κλιπαροντας τα RJ45 στο καλωδιο με τη σωστη σειρα!
Τι εννοω?! Οτι ο ηλεκτρολογος μου υποστηριζε οτι δεν εχει σημασια η σειρα των χρωματων μεσα στο βυσμα,απλα να ειναι ιδια και στις 2 μεριες...Εν μερει μπορει να ειχε δικιο,αλλα το Netgear δουλεψε μονο οταν εβαλα ιδια καλωδια!