Με ποιαδιαδικασια εννοεις?
Αν εννοεις με το περασμα αυτων των αρχειων απο ενα προγραμμα μηπως λεω μηπως μετα απο αυτη τη διαδικασια που λες μπορει και το wd tv live 2011 να αναπαραγει αυτα τα αρχεια?
Και αν οχι τοτε για ποιο λογο το ntv550 μπορει να αναπαραγει αυτα τα επεξεργασμενα avi files ενω το wd tv live 2011 δεν μπορει?
Τι διαφορα εχει το ενα απο το αλλο media player εκτος του οτι και τα δυο εχουν sigmatech chipset και απλα το wd tv live 2011 εχει νεοτερο σε σχεση με το ntv550.
Απλά τρέχεις το αρχείο με το mkv merge. (σαν τη διαδικασία ενσωμάτωσης υπότιτλων). Το αρχείο από κατάληξη .avi θα γίνει .mkv . Αυτό μου το είπαν στο forum του netgear, το δοκίμασα και έπεξε. Το νέο αρχείο στο wd tv live δεν παίζει, δεν ξέρω γιατί. Όσο για το chipset τοu netgear είναι φυσικά καλύτερο...μη σε μπερδεύει ο κωδικός 8642 για το netgear, 8655 για το wd.
The Sigma 864x is clocked at 667mhz. The 8643 and 8642 are identical except that the 8642 is a Macrovision version allowing for the ability to play copy protected DVD / Blu-Ray. The 864x chipset is significantly more powerful than the 865x series, despite the product number being lower.
The Sigma 865x is clocked at 500mhz. All the 865x variations are similar, with the 8655 being marginally the most powerful. The 8655 uses 64bit RAM whereas the 8653 uses 32bit and the 8655 has six video DACs whereas the 8653 has four. The only benchmarks we could find give identical scores so real world performance is likely identical. The 8654 and 8652 are copy protection (Macrovision) enabled versions of each allowing for the ability to play copy protected DVD / Blu-Ray. One notable deficiency in all the Sigma chips is the inability to play RMVB files.
Μπορείς να γίνεις λίγο ποιο συγκεκριμένος και ποιο λεπτομερής σε παρακαλώ πολύ.Εχει να κανει και με το fine tuning του fw...
Απλά τρέχεις το αρχείο με το mkv merge. (σαν τη διαδικασία ενσωμάτωσης υπότιτλων). Το αρχείο από κατάληξη .avi θα γίνει .mkv . Αυτό μου το είπαν στο forum του netgear, το δοκίμασα και έπεξε. Το νέο αρχείο στο wd tv live δεν παίζει, δεν ξέρω γιατί. Όσο για το chipset τοu netgear είναι φυσικά καλύτερο...μη σε μπερδεύει ο κωδικός 8642 για το netgear, 8655 για το wd.
The Sigma 864x is clocked at 667mhz. The 8643 and 8642 are identical except that the 8642 is a Macrovision version allowing for the ability to play copy protected DVD / Blu-Ray. The 864x chipset is significantly more powerful than the 865x series, despite the product number being lower.
The Sigma 865x is clocked at 500mhz. All the 865x variations are similar, with the 8655 being marginally the most powerful. The 8655 uses 64bit RAM whereas the 8653 uses 32bit and the 8655 has six video DACs whereas the 8653 has four. The only benchmarks we could find give identical scores so real world performance is likely identical. The 8654 and 8652 are copy protection (Macrovision) enabled versions of each allowing for the ability to play copy protected DVD / Blu-Ray. One notable deficiency in all the Sigma chips is the inability to play RMVB files.
Τα αλλα δυο που ειπες οντως ειναι μικροπραγματα αλλα το να ΜΗΝ μπορει να παιξει ομαλα αρχεια pal - 25fps και να παιζει ομαλα ΜΟΝΟ 23.976 ntsc αρχεια δεν το λες και μικροπροβλημα ετσι.Mικροπραγματα.
Κακη ποιοτητα υποτιτλων σε SD αρχεια.
Δεν αναγνωριζει πανω απο ενα δισκο σε εξωτερικα cases κατι που ζητησα εδω και καιρο στο uservoice.
Σπασιματα στην κινηση οταν το αρχειο ειναι 25fps.
Μίλησα εγώ για khz και δεν το κατάλαβα; Οταν ανοίξω το βράδυ τον προτζέκτορα θα σου βγάλω μια φωτογραφία τι λέει στο info του όταν δείχνει τα hz, γιατί εσύ δεν ξέρεις μάλλον ότι τα fps μετριούντα όπως η συχνότητα σε hz.Δες στην παρακάτω φωτό στον πίνακα τι λέει στη στήλη για τα frames.Εγω ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ KHZ ΑΛΛΑ ΓΙΑ FPS μην τα μπερδευουμε αλλο το ενα αλλο το αλλο ετσι.Σε khz μετριεται ο ηχος μιας ταινιας οχι το βιντεο το βιντεο μετριεται σε fps.Να ενα τρανταχτο παραδειγμα απο το προγραμμα mediainfo Και το 1 επεισοδιο της σειρας alcatrazΠου ειναι ntscΝα και ενα pal ετσι για του λογου το αληθες περι των fps.
Μετα απ' ολα αυτα ακομα πιστευεις οτι μιλαγα για khz και οχι για fps(FramePerSecond)![]()
Μπορεί κάποιος να μας δώσει λινκ με το βίντεο που λες το αυτούσιο avi όμως όχι το επεξεργασμένο από εσένα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.