Γράψε αναλυτικά τη διαδικασία που ακολούθησες για να βοηθήσεις τους επόμενους χρήστες που θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα..Καταρχας σας ευχαριστω για την βοηθεια!
Μετα απο πολλους πειραματισμους καταφερα να το φτιαξω.
Δεν φτανει να εχεις κανει τους φακελους "Sharing with"
αλλα πρεπει να πας και στα properties του καθε φακελου και να τον κανεις share απο εκει.
Να πω οτι το προβλημα το αντιμετωπισα ΜΟΝΟ στον σκληρο που εχει και το λειτουργικο πανω.Στους αλλους δυο δεν υπηρχε τετοιο θεμα!
1. Δεν κλείνουν οι δίσκοι που έχουν διακόπτη on/off (συνήθως)Δυο ερωτήσεις γιατί είμαι νέος κάτοχος και ψάχνω:
1.Γιατί δεν κλείνουν οι εξωτερικοί δίσκοι όταν κλείνω το mp
2.Youtube video παρ' ότι τα βλέπω δεν κάνει αναπαραγωγή;
Αυτά προς το παρόν κι ευχαριστώ.
ναι Νικο το ηξερα εδω και καιρο παιζοντας με τις ρυθμισεις
Γράψε αναλυτικά τη διαδικασία που ακολούθησες για να βοηθήσεις τους επόμενους χρήστες που θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα..
Καλησπέρα στο thread!
Τελικά τα 86 του Γαλλικού Amazon με δελέασαν και παρήγγειλα κι εγώ το Netgear και αναμένω παραλαβή στο τέλος της εβδομάδας / αρχές επόμενης.
Υπάρχει κάπου κάποιο faq ή κάτι παρόμοιο, για να μη ζαλίζω με newbie ερωτήσεις (ενδεδειγμένο firmware κλπ);
Επίσης, αν τυχόν έχει ασχοληθεί κανείς σχετικά:
Είδα αυτό. Έχω... βάσιμες ελπίδες να δω BluRay, αν το συνδέσω στο Netgear;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
α) Δηλαδή τα 3.2.16EU και 3.0.32EU που βρήκα στο site της Netgear είναι άλλα; Παλιότερα ή νεότερα;
β) Googl-άρισα προχθές από το σπίτι και βρήκα link εδώ (το είχα διαβάσει σε παλιότερο post σου). Αυτό είναι;
Ευχαριστώ για την απάντηση!
παρε απο εδω το firmware http://www.netgearlabs.com/media/Uploads/?C=N;O=D
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.