Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δυο ερωτήσεις γιατί είμαι νέος κάτοχος και ψάχνω:
1.Γιατί δεν κλείνουν οι εξωτερικοί δίσκοι όταν κλείνω το mp
2.Youtube video παρ' ότι τα βλέπω δεν κάνει αναπαραγωγή;
Αυτά προς το παρόν κι ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Καταρχας σας ευχαριστω για την βοηθεια!

Μετα απο πολλους πειραματισμους καταφερα να το φτιαξω.
Δεν φτανει να εχεις κανει τους φακελους "Sharing with"
αλλα πρεπει να πας και στα properties του καθε φακελου και να τον κανεις share απο εκει.

Να πω οτι το προβλημα το αντιμετωπισα ΜΟΝΟ στον σκληρο που εχει και το λειτουργικο πανω.Στους αλλους δυο δεν υπηρχε τετοιο θεμα!
Γράψε αναλυτικά τη διαδικασία που ακολούθησες για να βοηθήσεις τους επόμενους χρήστες που θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα..

Δυο ερωτήσεις γιατί είμαι νέος κάτοχος και ψάχνω:
1.Γιατί δεν κλείνουν οι εξωτερικοί δίσκοι όταν κλείνω το mp
2.Youtube video παρ' ότι τα βλέπω δεν κάνει αναπαραγωγή;
Αυτά προς το παρόν κι ευχαριστώ.
1. Δεν κλείνουν οι δίσκοι που έχουν διακόπτη on/off (συνήθως)
2.Με το youtube υπάρχει πρόβλημα εδώ και μήνες..

καλημερα παλικαρια.Παρακολουθησα εχθες το βραδυ τον Liam Neeson στην ταινια The Grey και το τονισμενο Α κεφαλαιο στους υποτιτλους το διαβαζε κανονικα το player.Για ψαχτε το λιγο

Νομιζω οτι αν οι υποτιτλοι ειναι σε utf-8 τοτε μια χαρα το διαβαζει αν δεν ειναι ομως δεν το διαβαζει

Το γεγονός ότι τους υπότιτλους σε utf-8 τους διαβάζει κανονικά το γνωρίζουμε εδώ και πολύ καιρό.
Το ότι όμως υπήρχε επιλογή σε windows -1253, το ξέρουν όλοι ? (εγώ προσωπικά δεν το ήξερα) , η οποία μάλιστα λειτουργεί και εμφανίζει το τονισμένο "Α" κανονικά σε ANSI format.

ναι Νικο το ηξερα εδω και καιρο παιζοντας με τις ρυθμισεις

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

ναι Νικο το ηξερα εδω και καιρο παιζοντας με τις ρυθμισεις

Εμ ,δεν μας τόλεγες να ξεστραβωθούμε? :D Που να πάει το μυαλό μου στο δεξιά- αριστερά....Τώρα εξηγείται.....Γι αυτό έλεγε ο τύπος στην Netgear "μα νομίζω ότι το έφτιαξα...θα το ξανακοιτάξω!"

Ε τοτε ρε παιδια δεν υπαρχει το θεμα που λετε με το τονισμενο κεφαλαιο αλφα αφου εχει την επιλογη windows-1253 επιλεγετε αυτη και καθαρισατε τι ποιο απλο....

Γιατι δυκολευετε τη ζωη σας? :FSGSFGS4:

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Γράψε αναλυτικά τη διαδικασία που ακολούθησες για να βοηθήσεις τους επόμενους χρήστες που θα αντιμετωπίσουν το ίδιο πρόβλημα..

Πατωντας δεξι κλικ στους φακελους που θελουμε να κανουμε share παμε στην επιλογη κατω Properties-Ιδιοτητες.
Στο tab που λεει"Sharing" στο κεντρο του παταμε "Advanced sharing" και πανω πανω τικαρουμε το κουτακι ''Share this folder"

Αυτο πρεπει να γινει για ολους τους φακελους που υπαρχουν στο Library.
Δηλαδη αν στο Libraries-Music εχει φακελους οπως "My Music" - "Public Music" -"Greek Music" πρεπει να βρουμε την τοποθεσια τους στο σκληρο και να κανουμε την παραπανω διαδικασια.

Ελπιζω να βοηθησα καπως...

παιδια μηπως ξερει κανεις τα στοιχεια της εταιρειας της netgear στην ελλαδα?? Γιατι μου χαλασε η συσκευη και δεν ξερω το τηλεφωνο τους

Δε νομίζω η Netgear να έχει αντιπρόσωπο στην Ελλάδα. Μια εταιρεία που συνεργάζεται μαζί της και διαθέτει τα προιόντα της είναι η Info Quest www.infoquest.gr

Καλησπέρα στο thread!

Τελικά τα 86 του Γαλλικού Amazon με δελέασαν και παρήγγειλα κι εγώ το Netgear και αναμένω παραλαβή στο τέλος της εβδομάδας / αρχές επόμενης.

Υπάρχει κάπου κάποιο faq ή κάτι παρόμοιο, για να μη ζαλίζω με newbie ερωτήσεις (ενδεδειγμένο firmware κλπ);

Επίσης, αν τυχόν έχει ασχοληθεί κανείς σχετικά:

Είδα αυτό. Έχω... βάσιμες ελπίδες να δω BluRay, αν το συνδέσω στο Netgear;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Last edited:

Καλησπέρα στο thread!

Τελικά τα 86 του Γαλλικού Amazon με δελέασαν και παρήγγειλα κι εγώ το Netgear και αναμένω παραλαβή στο τέλος της εβδομάδας / αρχές επόμενης.

Υπάρχει κάπου κάποιο faq ή κάτι παρόμοιο, για να μη ζαλίζω με newbie ερωτήσεις (ενδεδειγμένο firmware κλπ);

Επίσης, αν τυχόν έχει ασχοληθεί κανείς σχετικά:

Είδα αυτό. Έχω... βάσιμες ελπίδες να δω BluRay, αν το συνδέσω στο Netgear;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

α)Firmware θα σου δώσουμε να βάλεις το τελευταίο .21 ή το .22 . Πάρτο πρώτα, σετάρισέ το , κι εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε. Καλοθέατο.

β)Λογικά θα μπορείς να δεις . Θα σου δώσουμε και το file "bd allow" που είναι απαραίτητο .

α) Δηλαδή τα 3.2.16EU και 3.0.32EU που βρήκα στο site της Netgear είναι άλλα; Παλιότερα ή νεότερα;

β) Googl-άρισα προχθές από το σπίτι και βρήκα link εδώ (το είχα διαβάσει σε παλιότερο post σου ;) ). Αυτό είναι;

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Last edited:

α) Δηλαδή τα 3.2.16EU και 3.0.32EU που βρήκα στο site της Netgear είναι άλλα; Παλιότερα ή νεότερα;

β) Googl-άρισα προχθές από το σπίτι και βρήκα link εδώ (το είχα διαβάσει σε παλιότερο post σου ;) ). Αυτό είναι;

Ευχαριστώ για την απάντηση!

a) Παλαιότερα.
b) Ναι ! Αυτό είναι :D