Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

το τσίμπησα και εγώ ,το λινκ δεν δουλεύει υπάρχει κανένα εναλλακτικό

Το link δουλεύει ......κατά περιόδους. Λογικά έχει limitation σε entries. Ξαναπροσπάθησε.

Last edited:
Απ'ότι βλέπω ....έχει ένα θεματάκι το link. Μισό να ανεβάσω το 3.2.22 στο easybytez...και θα σας δώσω νέο link

Αλλος επεξεργαστης στο 350, μην ασχοληθεις.
Προφανως η προσφορα τελειωσε, εχει μεινει μπερδεμα στο συστημα τους.
Πάντως κάτι δεν πάει καλά με αυτούς.
Όταν είχε την προσφορά ανέφερε το όνομα του ως Netgear ΝeoTV NTV550 (είμαι σίγουρος γι αυτό) και το έβλεπα αλλού ως NeoTV 550 Ultimate HD.
Το Ultimate που έβλεπα αλλού (όχι παντού) μου έκανε εντύπωση, τόσο που θα ρωτούσα κι αν πρόκειται για... άλλο μοντέλο.
Τώρα που το έχουνε 206 Ευρώ (..!!!) το βάφτισαν κι αυτοί Ultimate...

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Τι διορθώνει σε σχέση με την official τελευταία έκδοση;

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Τι διορθώνει σε σχέση με την official τελευταία έκδοση;

Νομίζω ότι το κυριότερο είναι ότι υποστηρίζει πλέον 3Τ δίσκο. Δυστυχώς δεν έχω για να το δοκιμάσω. (αλλά και άλλα μικρά bug fixes τα οποία δεν γνωρίζω αφού είναι σε στάδιο Alpha build)

To παρήγγειλα τελικά κι εγώ απο τα Γαλλάκια.
Το θέμα είναι η ευρωπαική εγγύηση που δίνουν αν έχει αντίκρυσμα στην Ελλάδα και αν υπάρχει εδώ αντιπροσωπεία?

έχει κάποιος και nfs και smb shares να μου πει τις ταχύτητες που πιάνει , έτρεξα το τεστ και έφερε μικρότερη ταχύτητα στο nfs(wanewin server σε 64bit win 7 ) ,ειχα την εντυπωση οτι ο nfs ετρεχε καλυτερα

έχει κάποιος και nfs και smb shares να μου πει τις ταχύτητες που πιάνει , έτρεξα το τεστ και έφερε μικρότερη ταχύτητα στο nfs(wanewin server σε 64bit win 7 ) ,ειχα την εντυπωση οτι ο nfs ετρεχε καλυτερα

O hanewin τρέχει στο PC σου . Εχεις γιγαμπιτ connection? Που έχεις ρυθμίσει το "Maximun NFS transfer size" του ?

O hanewin τρέχει στο PC σου . Εχεις γιγαμπιτ connection? Που έχεις ρυθμίσει το "Maximun NFS transfer size" του ?

Υ.Γ. Κάθε φορά που θα μετράς την ταχύτητα εάν τρέχει κάτι παράλληλα στο pc ή αλλού στο δίκτυο , θα είναι διαφορετική. Σε όλες όμως τις περιπτώσεις είναι υπεραρκετή για να σε καλύψει.

Υ.Γ. Κάθε φορά που θα μετράς την ταχύτητα εάν τρέχει κάτι παράλληλα στο pc ή αλλού στο δίκτυο , θα είναι διαφορετική. Σε όλες όμως τις περιπτώσεις είναι υπεραρκετή για να σε καλύψει.
Maximun NFS transfer size" 8192 " 100αρι δίκτυο 87 Μbps στο smb 65 στο nfs εχω την εντύπωση οτι μετράει οτι θελει

sto rio στο πέταγμα με το αετό έφαγε ήττα σαν τον παλαιό popcorn ,και τον πατσ*** φτου κακά r1 egreat με custom ac rayan

Last edited:
Maximun NFS transfer size" 8192 " 100αρι δίκτυο 87 Μbps στο smb 65 στο nfs εχω την εντύπωση οτι μετράει οτι θελει

sto rio στο πέταγμα με το αετό έφαγε ήττα σαν τον παλαιό popcorn ,και τον πατσ*** φτου κακά r1 egreat με custom ac rayan

8192? Αγνωστα νούμερα.....Εγω θεωρώ το 22000 ως το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί. Εχεις πρόβλημα δικτύου....

Τρέχει καλύτερα.

Στα σοβαρά λειτουργικά UNIX.

Όχι στα Windows.

8192? Αγνωστα νούμερα.....Εγω θεωρώ το 22000 ως το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί. Εχεις πρόβλημα δικτύου....

.....8192 είναι η ρύθμιση του nfs...Τώρα κατάλαβα.
Anyway...Εγώ κάνοντας μόλις τώρα ένα Network test , είδα 91Μbps από nfs και 85 Mbps από smb.......

.....8192 είναι η ρύθμιση του nfs...Τώρα κατάλαβα.
Anyway...Εγώ κάνοντας μόλις τώρα ένα Network test , είδα 91Μbps από nfs και 85 Mbps από smb.......
Ο μόνος τρόπος για να κλατάρει το 550 μέσω δικτύου είναι ο παρακάτω συνδυασμός.
NAS κουμπωμένο σε 1000άρι switch το οποίο (switch) είναι συνδεδεμένο σε 10/100 ρούτερ και πάνω στο ρούτερ το 550. Αδύνατο να στριμάρεις bluray..

Με τον δικτυακό και το NTV πάνω στο 10/100 ρούτερ, κανένα πρόβλημα.

Έχω 3-4 HD εσωτερικούς 2.5-3.5 SATA μέχρι και IDE για χρήση πάνω σε usb docking station.
Τι διαμόρφωση να τους κάνω για τον Netgear?