Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Πολλά ρούτερ έχουν θύρα usb και μετατρέπουν οποιοδήποτε εξωτερικό δίσκο σε δικτυακό.
Eννοείται οτι έχει αλλά συγκεκριμένα με το ερώτημα μου για τον 550?

Πώς θα κάνω δικτυακό ένα σκληρό δισκ διαμορφωμένο σε FAT32 επάνω στο router μου (απλό file share,όπως τον έχω με το pc μου) με τον 550 αφού ο 550 "βλέπει" μόνο NTFS?
Απ οτι ξέρω άλλωστε τα περισσότερα router δεν διαβάζουν NTFS.

Από που φίλε μου έμαθες ότι βλέπει μόνο NTFS?

Κάτι που είχα αναφέρει πιο παλιά βλέπω να μου το κάνει πού και πού το NTV550.

Παίζει ασυγχρόνιστα, υπότιτλους που είναι συγχρονισμένοι .Μου το είχε κάνει σε όλα τα επεισόδια της σειράς Sherlock 2010 .Ξεκινούσαν συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι ,αποσυγχρονίζοταν σε ένα σημείο και στο τέλος πάλι συγχρονίζοταν .

Χτες έβαλα να δω μια ταινία βλέπω οι υπότιτλοι ασυγχρόνιστοι ,σκέφτηκα ότι δεν θα τους έλεγξα αν είναι συγχρονισμένοι.Κοίταξα σήμερα ,οι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι ,το NTV550 μου τους δείχνει ασυγχρόνιστους.

bitstream/passthrough HD audio από mkv, m2ts, BR ISO, BR folder κανονικά χωρίς προβλήματα;
σε δύσκολα αρχεία με υψηλό bitrate

Με DTS-HDMA δεν έχει πρόβλημα σε κανένα αρχείο.
Με Dolby TrueHD σκαλώνει σε κάποια .mkv. Με τα υπόλοιπα αρχεία παίζει μια χαρά.

Εννοείται ότι σε BR-rip & .iso δεν έχει πρόβλημα πουθενά.

Μοναδική μου σχετική εμπειρία ένα mkv του Mission Impossible: Ghost Protocol μεγέθους 30 GB με Dolby TrueHD.
Με το .22 firmware μου το έπαιξε bitstream στον Sony STR-DA5400 μου μέχρι τα μισά, και μετά έχασα τον ήχο.
Κατόπιν άλλαξα την έξοδο σε PCM και το ταινιάκι συνεχίστηκε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα (θα προτιμούσα όμως, έστω και ψυχολογικά, την αποκωδικοποίηση να την έκανε ο Sony...).

DTS-MA δεν έχω αξιωθεί να κατεβάσω ακόμη...

Παίζει ασυγχρόνιστα, υπότιτλους που είναι συγχρονισμένοι .Μου το είχε κάνει σε όλα τα επεισόδια της σειράς Sherlock 2010 .Ξεκινούσαν συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι ,αποσυγχρονίζοταν σε ένα σημείο και στο τέλος πάλι συγχρονίζοταν .

Χτες έβαλα να δω μια ταινία βλέπω οι υπότιτλοι ασυγχρόνιστοι ,σκέφτηκα ότι δεν θα τους έλεγξα αν είναι συγχρονισμένοι.Κοίταξα σήμερα ,οι υπότιτλοι είναι συγχρονισμένοι ,το NTV550 μου τους δείχνει ασυγχρόνιστους.

Απ το λίγο που κατέχω αυτή τη συσκευή, αυτό το χω παρατηρήσει σε αρχεία m2ts, σε mkv αρχεία ποτέ δεν έχει ξεσυγχρονίσει υπότιτλο.

Απ το λίγο που κατέχω αυτή τη συσκευή, αυτό το χω παρατηρήσει σε αρχεία m2ts, σε mkv αρχεία ποτέ δεν έχει ξεσυγχρονίσει υπότιτλο.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μου το έχει κάνει σε λίγες σειρές- ταινίες.
Τώρα που το σκέφτομαι , η σειρά Sherlock 2010 και η ταινία που πήγα να δω χτες ήταν σε avi .Δεν μου έρχεται στο νου κάποια περίπτωση σε mkv .

Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Μου το έχει κάνει σε λίγες σειρές- ταινίες.
Τώρα που το σκέφτομαι , η σειρά Sherlock 2010 και η ταινία που πήγα να δω χτες ήταν σε avi .Δεν μου έρχεται στο νου κάποια περίπτωση σε mkv .

Για αυτό όταν έχω τέτοια αρχεία, μπαίνω στον κόπο την ώρα που κάθομαι ούτως ή άλλως στον υπολογιστή και τους ενσωματώνω τους υπότιτλους, στα mkv δεν το χω κάνει ποτέ, δεν έχουν ξεσυγχρονιστεί ποτέ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Με ενσωματωμένους υπότιτλους δηλαδή το netgear δεν έχει κανένα πρόβλημα; Και όταν λέμε ενσωματωμένους ποιους ακριβώς εννοούμε; Αυτούς που βρίσκονται μέσα στο container ή αυτούς που είναι "καμένοι" πάνω στο video;

Μοναδική μου σχετική εμπειρία ένα mkv του Mission Impossible: Ghost Protocol μεγέθους 30 GB με Dolby TrueHD.
Με το .22 firmware μου το έπαιξε bitstream στον Sony STR-DA5400 μου μέχρι τα μισά, και μετά έχασα τον ήχο.
Κατόπιν άλλαξα την έξοδο σε PCM και το ταινιάκι συνεχίστηκε χωρίς περαιτέρω παρατράγουδα (θα προτιμούσα όμως, έστω και ψυχολογικά, την αποκωδικοποίηση να την έκανε ο Sony...).

DTS-MA δεν έχω αξιωθεί να κατεβάσω ακόμη...

:D ....Να μια καλή ευκαιρία να θίξουμε το μεγάλο πρόβλημα που αγνοούμε οι περισσότεροι !!!!
Το συγκεκριμένο αρχείο τόχω κι εγώ.
Φυσικά ΔΕΝ έχει να κάνει με τον player......
Το αρχείο είναι προβληματικό. (ένα έχει κυκλοφορήσει με αυτά τα χαρακτηριστικά....:D ) To έκανα re-encode (αργά...και μου έφαγε σχεδόν 10 ώρες) για να μπορέσω να το παίξω με TrueHD.
Σε όποιον player κι αν τόβαλα είχε πρόβλημα.
Την πρώτη φορά αναγκάστηκα να βγάλω το TrueHD να το γυρίσω PCM κι εγώ για να το δω.
Μετά το 10ωρο του .....ήρθε στα ίσια του.!!

Εμένα μου έπαιζε μόνο στερεοφωνικά, βέβαια δεν έχω ενισχυτή με αυτό το φορμά για 7.1 αλλά παρόμοια παραδείγματα γυρνούσε αυτόματα σε 5.1.

Δεν ξέρω αν είναι σύνπτωση ,το Mission Impossible που κατέβασα και εγώ ,σε άλλη έκδοση,ήταν και σε εμένα προβληματικό.

Η υλοποίηση..είναι 1 :D To όνομα ή η έκδοση που γράφει σίγουρα διαφέρει.

για το MI Ghost Protocol TrueHD, μιλάτε για δικτυακό παίξιμο ή και από USB;

έχω και εγώ μία έκδοση της ταινίας, όταν έρθει στα χέρια μου θα το βάλω από USB να δω πως τα πάει

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Με ενσωματωμένους υπότιτλους δηλαδή το netgear δεν έχει κανένα πρόβλημα; Και όταν λέμε ενσωματωμένους ποιους ακριβώς εννοούμε; Αυτούς που βρίσκονται μέσα στο container ή αυτούς που είναι "καμένοι" πάνω στο video;

Με τους "καμμένους" πάνω στο βίντεο... - παλιά τεχνική που δεν χρησιμοποιείται πλέον - δεν έχει πρόβλημα κανένα player. Δεν μπορείς να τους κάνεις και τίποτα ...άσε που συνήθως τους βρίσκεις σε κακής ποιότητας αρχεία.
Στα υπόλοιπα ..(pgs , idx ,sub ) δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Το μόνο "πρόβλημα" του Netgear είναι ότι δεν υποστηρίζει εξωτερικό .srt σε .iso αρχείο.

και τι κάνεις σε περίπτωση που έχεις ISO με εξωτερικό υπότιτλο;
επίσης με τα BR folders παίζει εξωτερικό υπότιτλο;

Σε bd.iso/rips ΔΕΝ παιζει εξωτερικους.
Αν βεβαια στο bd rip (folder) βρεις το μεγαλυτερο αρχειο m2ts και του βαλεις τον σωστο υποτιτλο, θα το παιξει κανονικα (διαλεγοντας να παιξει το αρχειο μεμονωμενα)