@JL_?
Πολυ χρησιμα τα ποστ σου...
εμενα το 720p προβολικο δεν υποστηριζει εισερχομενο σημα 24fps..εχω επιλεξει εξοδο 720 και 60hz (για υλικο 23.976) στο netgear και το auto fps το εχω off....
ειμαι σωστος?
Δεν έχεις και πολλές επιλογές σε αυτή την περίπτωση. Μπορείς να κάνεις μια δοκιμή και με σήμα 1080i60 από το NetGear και να συγκρίνεις αν έχεις βελτίωση ή χειροτέρευση σε σχέση με τα 720p60. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και αυτό ως βοήθημα...
εχοντας ntv550->onkyo 807->epson tw700 ,με τα διαφορα πατερνακια ,δεν εχω below black και above white πληροφορια,παρα μονο αν στα ρυθμιστικα του 807 ρυθμισω φωτειν./αντιθεση -16 και 16 αντιστοιχα....
Πόσο σημαντικο ειναι να περναει αυτη η πληροφορια και μηπως επεμβαινοντας τοσο πολυ στα ρυθμιστικα εικονας του 807 (ωστε να εχω bb και aw) εχω "αλλοιωση" και υποβαθμιση της τελικης εικονας?
Την below black πληροφορία δεν πρέπει να την βλέπεις. Αν έχεις ρυθμίσει το ρυθμιστικό της φωτεινότητας κατά τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ορατή, τότε θα βλέπεις με χειρότερο μαύρο και πέπλο...
Όσον αφορά την above white, έχει διαμορφωθεί μία τάση τα τελευταία χρόνια να προσπαθούμε να τη διατηρούμε, αν αυτό δεν είναι εις βάρος άλλων παραμέτρων της εικόνας. Αν είναι να σκοτεινιάσεις την εικόνα σου για να φανεί η above white, άσε την καλύτερα κρυμμένη...