Περί WD..Το WD3 που το έχω δει και αυτό σχετικά καλά (όχι πλήρως όμως) δεν είχε τέτοια θέματα.
Τώρα βέβαια τελευταία παρουσίασε και αυτό τα δικά του θέματα, αναπαραγωγής, σε μερικές κωδικοποιήσεις. επίσης μου φάνηκε αργό στο δίκτυο και βέβαια δεν παίζει όλα τα HD Audio και flac sample rate μέχρι 48 και κάτι ακόμα που δεν θυμάμαι τώρα. Η τελευταία παρτίδα απ'ότι με ενημέρωσε φίλος είχε ένα προβληματάκι και με της κούμπωμα της usb (νομίζω πως άλλαξε και δεύτερο μηχανάκι φίλος απο το φορουμ και πάλι)
Προσωπική γνώμη το 550 έχει σοβαρότατα προβλήματα... δεν υπάρχει συμβιβασμός.
Το WD απο την άλλη, για κάποιον που θα κολλήσει πάνω ένα δίσκο και θα δεί τη ταινιούλα του με DTS είναι μια χαρά.
Δικτυακά είναι λίγο της υπομονής. Ίσως σε βαριά αρχεία να έχει επίσης θέμα, δεν το γνωρίζω.
Για αναπαραγωγη μέσω USB (εξωτερικός σκληρός) και χωρίς ανάγκη full BD μενου και DTS HD MA, true HD κτλ, σε full bluray rip (BDMV FOLDER & ISO) διαβάζει external srt δίχως προβλήματα και αποσυγχρονισμούς;
Για τον λοξιγκα στο 24fps το γνωρίζω.. Για flac, δίκτυο κτλ για τον φίλο μου που ενδιαφέρεται είναι άγνωστες λέξεις..
Τελικά υπάρχει ενα sigma (άντε και συγχρόνο Realtek) που να μην εχει λοξιγκες και να υποστηρίζει external srt σε full bluray rip, σωστη αναπαραγωγη seamless branching και με τιμη κάτω απο 100 ;
BD menu και HD bitstream δεν μας απασχολούν αλλα σίγουρα είναι bonus..