Netgear NTV550 (Sigma 8642)

άμα είναι για δόσεις μη κουνιέσαι...
μάζεψε το χρήμα πρώτα, δεν είμαστε για τέτοια με τη κρίση.

Για τιμές πολλά λες. Ήδη έχει ένα prime στις αγγελίες σε πολύ καλύτερη τιμή.

Το med απο twindigital 160 καινούριο. Έχασες το powerbuy στα 130 !
Αν βάλεις ζήτηση όλο και κάποιος θα το βαρέθηκε. Ίσως το τσιμπήσεις στα 120-130 και μετά :popcorn:

Είναι mkv ή μήπως m2ts; ;)

Και τα mkv και τα m2ts τα παίζει απροβλημάτιστα, μάλιστα τώρα που έκανα κάτι λύθηκε και το πρόβλημα που είχα, έκανα factory reset, το έβγαλα απ την πρίζα και τώρα που το βαλα είναι όλα οκ, ΕΠΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΥΣ!!!!!!

Και τα mkv και τα m2ts τα παίζει απροβλημάτιστα, μάλιστα τώρα που έκανα κάτι λύθηκε και το πρόβλημα που είχα, έκανα factory reset, το έβγαλα απ την πρίζα και τώρα που το βαλα είναι όλα οκ, ΕΠΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΟΥΣ!!!!!!

Ωραιος..
Με το factory reset επανερχεται σε παλιο firmware?
Του περασες καινουργιο?
Τα προβληματα με ποιό firmware στα παρουσιαζε?

Για αναπαραγωγη 3d αρχειων ,τι λεει το μηχανημα?

Ωραιος..
Με το factory reset επανερχεται σε παλιο firmware?
Του περασες καινουργιο?
Τα προβληματα με ποιό firmware στα παρουσιαζε?
Για αναπαραγωγη 3d αρχειων ,τι λεει το μηχανημα?

Οχι με το factory reset μένει στο ίδιο firmware απλά επανέρχονται όλες οι ρυθμίσεις σε default.
Nαι του πέρασα το τελευταίο που έδωσε η Netgear το οποίο δεν είδα να αλλάζει τίποτα. Εξάλλου αν θες μπορείς να πας σε παλιότερο.
Το firmware που είχα εδώ και ενάμιση δύο χρόνια ήταν το 3.1.16, το καλύτερο κατ εμέ. Προβλήματα δεν είχα απολύτως κανένα που να εμποδίζει την απρόσκοπτη παρακολούθησης ταινίας, απλά τώρα που άλλαξαν οι συνδέσεις λόγω του καινούριου ενισχυτή και που περνάει πλέον και ήχος απ την hdmi ήθελε λίγο ψάξιμο στο συνδυασμό ρυθμίσεων και στις δύο συσκευές τις οποίες πιστεύω τις βρήκα και πλέον δεν έχω κανένα πρόβλημα.
3D δεν υποστηρίζει.

Μετά από πολύ καιρό είχα πρόβλημα στο Netgear σε μια ταινία .
Δεν μου έδινε καθόλου εικόνα στην συγκεκριμένη ταινία και μετά κολλούσε .

Μετά από πολύ καιρό είχα πρόβλημα στο Netgear σε μια ταινία .
Δεν μου έδινε καθόλου εικόνα στην συγκεκριμένη ταινία και μετά κολλούσε .

Μπορεί να έφταιγε κάτι στο container. Εχεις το media info απ τη συγκεκριμένη ταινία; Με τι σύνδεση είσαι και σε τι μέσο;

Σε άλλη ταινία στο ίδιο NTV550 αποσυγχρονίστηκε η εικόνα με τον ήχο.
Έβαλα την ίδια ταινία σε άλλο NTV550 που έχω στο υπνοδωμάτιο και την έπαιξε κανονικά.Έβαλα την πρώτη ταινία στο δεύτερο NTV550 και σε αυτό το είχα το ίδιο πρόβλημα .

Το media info της πρώτης ταινίας είναι :

General
Unique ID : 194144616280020969603919529311879924191 (0x920EE49BE10C4136A3166EC4D35589DF)
Complete name : Q:\Movies BRRip\Assault on Wall Street 720p WEB-DL 2013\Assault on Wall Street 720p WEB-DL 2013.mkv
Format : Matroska
Format version : Version 4 / Version 2
File size : 3.17 GiB
Duration : 1h 38mn
Overall bit rate : 4 590 Kbps
Encoded date : UTC 2013-05-10 14:30:47
Writing application : mkvmerge v6.1.0 ('Old Devil') built on Mar 2 2013 14:32:37
Writing library : libebml v1.3.0 + libmatroska v1.4.0

Video
ID : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : [email protected]
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 2 frames
Codec ID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration : 1h 38mn
Bit rate : 4 115 Kbps
Width : 1 280 pixels
Height : 716 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate mode : Constant
Frame rate : 23.976 fps
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.187
Stream size : 2.84 GiB (90%)
Language : English
Default : Yes
Forced : No
Color primaries : BT.709
Transfer characteristics : BT.709
Matrix coefficients : BT.709

Last edited:
Ναι το ίδιο firm φοράνε .
To δεύτερο μου έκανε κάποια στιγμή "νερά" και ξανα έξαλα την 3.1.16
Από τότε , έχει καιρό , δεν μου έκανε το παραμικρό .

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

συμφωνα με αυτο

http://www.anandtech.com/show/5129/...r-ntv550-acryan-playonhd2-and-the-boxee-box/4

παιζει μονο SBS και over-under 3d mkv....

Καλησπέρα. Ορθά ο Κώστας λέει ότι δεν υποστηρίζει 3D αφού δεν παίζει Frame Packing και ISO 3Ds. Sbs κλπ κλπ θα στα παίξει όπως κάθε μηχανάκι που περιέχει τον 8642-8643 απλά δεν θα σου παίξει 3D τους υπότιτλους, ίσως να μην τους παίξει και καθόλου, κατά γενική ομολογία πάντως τα sbs κλπ δεν είναι και ότι καλύτερο, εγώ πχ δεν έχω απολαύσει κανένα σαν τα πραγματικά δισκάκια αλλά αυτό είναι προσωπική μου άποψη, σε κάποιον άλλο μπορεί να αρέσει.

Οκ...
Παντως δεν τον "κατηγορησα" οτι εκανε λαθος...ανεφερα απλα οτι παιζει (με βαση το review) sbs και ou 3d...

ΥΓ πως μπορω να μετατρεψω υποτιτλους σε 3d,για να κανω μια δοκιμη...?

Καλημερα παιδια μια βοηθεια,εχω κατι παιδικα σε mkv ,που με το media info βλεπω οτι εχουν ηχο

Ήχος
ID : 2
Μορφοποίηση : AC-3
Μορφοποίηση/ : Audio Coding 3
Format_Settings_ModeExtension : CM (complete main)
CodecID : A_AC3
Duration/String : 20mn 2s
Ρυθμός μετάδοσης δεδομένων : 448 Kbps
Κανάλι(α) : 6 κανάλια
Θέσεις καναλιών : Front: L C R, Side: L R, LFE
Συχνότητα δειγματοληψίας : 48,0 KHz
BitDepth/String : 16 bits
StreamSize/String : 64,2 MiB (25%)
Γλώσσα : English
ενώ στην πραγματικότητα ειναι ελληνικά ,τα οποια δεν τα παιζει καθολου ,καμια βοηθεια-bye-

καλησπερα παλληκαρια.Συνδεσα το μηχανακι πανω σε AV ενισχυτη με coxial,αλλα δεν αναβει το λαμπακι με την ενδειξη DTS.Ποιες ειναι οι σωστες ρυθμισεις στον ηχο που πρεπει να κανω;

Παιδια αξιζει να αγορασει κανεις αυτο το media player τωρα που εχει σταματησει απο παντου η υποστηριξει του ή να προβει στην αγορα καποιου αλλου media player οπως π.χ. του wd tv live gen3.

Υποθέτω ότι είναι σχετική η απάντηση:
Αν το βρίσκεις ακόμα και αν οι δυνατότητές του σε καλύπτουν, πάρτο. Εμένα που η αποστολή του είναι να παίζει παιδικά στα παιδιά (δλδ καθημερινή σκληρή χρήση), μου κάνει μια χαρά τη δουλειά.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Εγω αυτο εχω εδω και δυο χρονια ,χρηση το 98% σε ταινιες βιντεοπροβολεα και το υπολ/πο μουσικη ,κανενα προβλημα ποτε ,και δεν προκητε να το αλλαξω εαν δεν ''παραδωση πνευμα'' την δουλεια του την κάνει αψογα και κατα την ταπεινη μου γνωμη ,ενα απο τα ποιο αξιολογα μηχανακια που κυκλοφορησαν.

Οπως εγραψε και ο φιλος jimmyz εαν σε καλυπτουν οι δυνατοτητες του και το βρεις ''τσιμπατο''...

Last edited:
Φιλε σου αναπαραγει χωρις κανενα προβλημα ακομα και τα ποιο βαρια αρχεια mkv ή οποιοδηποτε καθαρο bluray rip αρχειο χωρις κολληματα και σκαλωματα?
Ακομα και αν εχει μεγαλο bitrate?

κοιτα ενα παραδηγμα πχ....εχθες ειδα το Iron Man 3 στα 12.0 GB με Bitrate: 11600 kbps ,DTS-HD MA 7.1 χωρις το παραμικρο θεμα....επειδη δεν ''ψαχνωμε'' για άλλο μηχανακι γιατι όπως σου ειπα δεν εχω κανενα θεμα στον προβολέα μου ,εαν εχει βγη κατι καλυτερο κοιταξε το τοτε....