Οχι δυστυχώς !!
Δυκτιακά παίζει bluray iso απροβλημάτιστα? Όχι από NAS αλλά από ένα PC ας πούμε.
Οι υπότιτλοι που είναι μέσα στα bluray από remux παίζουν ή παίζει κι εκεί ρόλο το αν ήταν ANSI ή UTF-8 πρίν ενσωματωθούν στο bluray?
Ευχαριστώ!
Και στις 2 ερωτήσεις !! θα βάλω φωτογαφία και άμα τους αναγνωρισεις μου λες .Αρχική Δημοσίευση από Νάσος Αγραφιώτης
Νίκο, μήπως γνωρίζεις ποιο font χρησιμοποιεί στα μενού και ποιο στους υποτίτλους; Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από το χρήστη διαφορετικών fonts?
Το όχι αναφέρεται στην πρώτη ή στη δεύτερη ερώτηση;
Γειά παιδιά!
onlineN, σε βρίσκω λοιπόν και στο ελληνικό φόρουμ, για το οποίο τόσο φροντίζεις, όπως βλέπω.
Ενημερώνω παν ενδιαφερόμενο, ότι και εγώ έχω παραγγείλει το 550 από τις 19 του μηνός, από ελληνικό online κατάστημα στο αντιτιμο των 170 ευρω συν 6 για τα μεταφορικα για Θασο. Σήμερα, το έχουν 172.20
Αν κάποιος σκέφτεται να το αγοράσει, μπορεί να περιμένει και την δική εντύπωση.
θα παιξει.Στην χειροτερη περιπτωση να κανεις ενα edit στο .srt.
Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε 'κείνο το +1. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο το έκανα. Να τους πιέσω -κατά κάποιον τρόπο- προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Στο φόρουμ της Νετγκίαρ γράφω από τις 5 Οκτωβρίου (του παρελθόντος έτους), πολύ πριν κυκλοφορήσει η ίδια η συσκευή.η δήλωση που έκανες στο forum της Netgear πριν από κάποιες μέρες έγινε στην πιο κατάλληλη στγμή
εν αρχη τηλεοραση κατευθειαν-σε καμμια 20αρια μερες σε homecinema (οχι τιποτα σοβαρο , μη φανταστεις)Για τι χρηση το θες?Θα το συνδεσεις σε ενισχυτη η σε τηλεοραση κατευθειαν?
το κριμα στο λαιμο σουοτι πρεπει ειναι το 550.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.