Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Το παραγγειλα χθες απο amazon.de με 162ευρω τελικη. 154+8 μεταφορικα.

Δυκτιακά παίζει bluray iso απροβλημάτιστα? Όχι από NAS αλλά από ένα PC ας πούμε.

Οι υπότιτλοι που είναι μέσα στα bluray από remux παίζουν ή παίζει κι εκεί ρόλο το αν ήταν ANSI ή UTF-8 πρίν ενσωματωθούν στο bluray?

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Αρχική Δημοσίευση από Νάσος Αγραφιώτης
Νίκο, μήπως γνωρίζεις ποιο font χρησιμοποιεί στα μενού και ποιο στους υποτίτλους; Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από το χρήστη διαφορετικών fonts?
Οχι δυστυχώς !!

Το όχι αναφέρεται στην πρώτη ή στη δεύτερη ερώτηση;

Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Δυκτιακά παίζει bluray iso απροβλημάτιστα? Όχι από NAS αλλά από ένα PC ας πούμε.

Οι υπότιτλοι που είναι μέσα στα bluray από remux παίζουν ή παίζει κι εκεί ρόλο το αν ήταν ANSI ή UTF-8 πρίν ενσωματωθούν στο bluray?

Ευχαριστώ!

Επειδή μόλις γύρισα Αθήνα , θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα σου πω.
Οσον αφορά τώρα τους ενσωματωμένους υπότιτλους με TSMuxer φαντάζομαι σε m2ts αρχείο... (εάν κατάλαβα καλά αυτό εννοείς) τώρα τους υποστηρίζει κανονικά. Πριν 1 εβδομάδα δεν τους υποστήριζε και είμασταν σε argument συνεχές με την Netgear γι αυτό. Το κατάλαβαν όμως και το διόρθωσαν. Δεν έχει σημασία εάν είναι UTF8 ή ANSI

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Αρχική Δημοσίευση από Νάσος Αγραφιώτης
Νίκο, μήπως γνωρίζεις ποιο font χρησιμοποιεί στα μενού και ποιο στους υποτίτλους; Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιλογής από το χρήστη διαφορετικών fonts?

Το όχι αναφέρεται στην πρώτη ή στη δεύτερη ερώτηση;
Και στις 2 ερωτήσεις !! θα βάλω φωτογαφία και άμα τους αναγνωρισεις μου λες .

Γειά παιδιά!
onlineN, σε βρίσκω λοιπόν και στο ελληνικό φόρουμ, για το οποίο τόσο φροντίζεις, όπως βλέπω.
Ενημερώνω παν ενδιαφερόμενο, ότι και εγώ έχω παραγγείλει το 550 από τις 19 του μηνός, από ελληνικό online κατάστημα στο αντιτιμο των 170 ευρω συν 6 για τα μεταφορικα για Θασο. Σήμερα, το έχουν 172.20

Αν κάποιος σκέφτεται να το αγοράσει, μπορεί να περιμένει και την δική εντύπωση.

:D ....Γειά σου φίλε μου .!! Χαίρομαι που αποφάσισες να συμμετάσχεις εδώ και καλώς ήρθες στο forum . Θέλω να σου πω ότι η δήλωση που έκανες στο forum της Netgear πριν από κάποιες μέρες έγινε στην πιο κατάλληλη στγμή και συνέβαλλε στην διαμόρφωση αργότερα του θετικού κλίματος . Περιμένουμε τις εντυπώσεις σου !!

θα παιξει.Στην χειροτερη περιπτωση να κανεις ενα edit στο .srt.

ποια ειναι η χειροτερη περιπτωση? ή διαβαζει ή οχι..σορρυ αν ειμαι σπαστικος και δεν το καταλαβα , αλλα μου αρεσει το μηχανημα και δεν θελω να φαω καμμια τετοια ηττα αν το παρω (και αυτο )

η δήλωση που έκανες στο forum της Netgear πριν από κάποιες μέρες έγινε στην πιο κατάλληλη στγμή
Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι σε 'κείνο το +1. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο το έκανα. Να τους πιέσω -κατά κάποιον τρόπο- προς την επιθυμητή κατεύθυνση. Στο φόρουμ της Νετγκίαρ γράφω από τις 5 Οκτωβρίου (του παρελθόντος έτους), πολύ πριν κυκλοφορήσει η ίδια η συσκευή.

Να ζητήσω και συγνώμη από τους συμφορουμίτες, διότι στο εδώ φόρουμ είμαι εγγεγραμμένος από τον Αύγουστο του '09 και τώρα αξιώθηκα να γράψω το πρώτο μου ποστ! [Ένεκα η εργασία, βλέπετε] Ελπίζω να φανώ χρήσιμος.

thanks φιλε..μπορω να πω οτι μου αρεσει πολυ το video wall που εχει..δεν βρηκα παρα μονο 1 video στο youtube..αν μπορει κανενας χρηστης να ανεβασει καμμια φωτογραφια θα του ημουν υποχρεως...
διαβασα επισης οτι με το τσιπακι που εχει , εχει καλυτερη εικονα κτλ κτλ..εχω το wd hub και θελω και ενα δευτερο media player να παω το hub κρεβατοκαμμαρα --αξιζει να το κανω?

Για τι χρηση το θες?Θα το συνδεσεις σε ενισχυτη η σε τηλεοραση κατευθειαν?
εν αρχη τηλεοραση κατευθειαν-σε καμμια 20αρια μερες σε homecinema (οχι τιποτα σοβαρο , μη φανταστεις)

περιμενε λιγο ακομα μηπως το φερουν και αλλα μαγαζια (κοινως ελληνικη αντιπροσωπια).
Αν φτανεις παντως μεχρι τα 170ε , δες αν μπορεις αν κανεις την υπερβαση με το boxee ...

Χωρίς παρεξήγηση πως και προτείνεις το boxee από την στιγμή που έχει ακόμα τόσα προβλήματα....? (σύμφωνα με αυτά που διάβασα στο άλλο θέμα που έχει ανοιχτεί στο avclub)

Πλεον δεν ειναι και τοσα πολλα.
Τα πιο σοβαρα ειναι οτι το truehd το στελνει σαν lpcm ,και το dts hd το παιζει με 4-5 glitches ανα ταινια.
Ειναι αλλης φιλοσοφιας, πιο διασκεδαστικο με τρελλες δυνατοτητες.
Εχει βγει προσφατα και νεο fw που υποτιθεται οτι ελυνε αρκετα θεματα.
Κουβαλαει πανω του το boxee software, δεν υπαρχει περιπτωση οτι προβληματακι εχει να λυθει.Θεμα χρονου ειναι μονο.