Στο κεντρικό μενού υπάρχει ένα εικονίδιο με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες. Απο 'κει και πέρα, υπάρχει ένα πλήρες μενού επιλογών για το Γιουτούμπ. Αναζήτηση, rating, δημοφιλέστερα, κτλ.
Ράδιο, μπορεί κανείς να ακούσει απ' όλον τον κόσμο, ακόμη και από τοπικά ραδιόφωνα. Ζαπάρισα αρκετούς σταθμούς, ελληνικούς και ξένους. Οι περισσότεροι δουλεύουν, αλλά όχι όλοι. Αυτό ίσως να έχει να κάνει με εξωγενείς (του 550) παράγοντες.
Επίσης, υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής φωτογραφιών από το Flicr, πάλι με ευκολο τρόπο, με απλά μενού.
Τέλος, μπορεί κανείς να περιηγηθεί σε ιντερνετικά ειδησεογραφικά κανάλια -αμερικανικά ως επί το πλείστον- όπως το CNBC ή το Yahoo News. 27 μέτρησα. Ανάμεσά τους και κάποια ενδιαφέροντα (για 'μένα), ίσως λίγο πιο ντοκυμαντερίστικα.
Δυστυχώς, web browser δεν είδα πουθενά, αν και μια οπερούλα θα μου 'ρχόταν ό,τι πρέπει. (Θα πρέπει να τους το προτείνω στο φόρουμ τους κάποια στιγμή).
Για ασύρματο πληκτρολόγιο μέσω της usb, δεν ξέρω, μια και δεν έχω, αλλά μπορώ να πω πως στο τηλεχειρηστήριο υπάρχει πλήκτρο CapsLock και πως ο τρόπος που γράφει κανείς είναι όπως στα κινητά.