Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Φίλε onlineN θα ήθελα να σε ξαναρωτήσω, η εικόνα είτε σε mkv είτε σε bd iso είτε σε m2ts παίζει κανονικά χωρίς να ψιλό πηδάει η σκηνή λόγω frames(23.123)? Θα μπορούσα κάποια στιγμή που μπορείς βέβαια και εσύ να το δω από κοντά? Εχουμε σημειωτέων ξανά βρεθεί όταν είχα πάρει το egreat 34 που πούλαγες τότε.

Φίλε onlineN θα ήθελα να σε ξαναρωτήσω, η εικόνα είτε σε mkv είτε σε bd iso είτε σε m2ts παίζει κανονικά χωρίς να ψιλό πηδάει η σκηνή λόγω frames(23.123)? Θα μπορούσα κάποια στιγμή που μπορείς βέβαια και εσύ να το δω από κοντά? Εχουμε σημειωτέων ξανά βρεθεί όταν είχα πάρει το egreat 34 που πούλαγες τότε.

Καλώς τον . Να έρθεις όποτε θέλεις . Πιο καλά από κοντά και με τα δικά σου μάτια!!!

Τι online εφαρμογές υπάρχουν στη συσκευή? Υπάρχει ίσως κάποιος web browser? Επίσης, μήπως υπάρχει υποστήριξη για ασύρματο πληκτρολόγιο μέσω της usb του? Ευχαριστώ!

Τι online εφαρμογές υπάρχουν στη συσκευή?

Στο κεντρικό μενού υπάρχει ένα εικονίδιο με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες. Απο 'κει και πέρα, υπάρχει ένα πλήρες μενού επιλογών για το Γιουτούμπ. Αναζήτηση, rating, δημοφιλέστερα, κτλ.

Ράδιο, μπορεί κανείς να ακούσει απ' όλον τον κόσμο, ακόμη και από τοπικά ραδιόφωνα. Ζαπάρισα αρκετούς σταθμούς, ελληνικούς και ξένους. Οι περισσότεροι δουλεύουν, αλλά όχι όλοι. Αυτό ίσως να έχει να κάνει με εξωγενείς (του 550) παράγοντες.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής φωτογραφιών από το Flicr, πάλι με ευκολο τρόπο, με απλά μενού.

Τέλος, μπορεί κανείς να περιηγηθεί σε ιντερνετικά ειδησεογραφικά κανάλια -αμερικανικά ως επί το πλείστον- όπως το CNBC ή το Yahoo News. 27 μέτρησα. Ανάμεσά τους και κάποια ενδιαφέροντα (για 'μένα), ίσως λίγο πιο ντοκυμαντερίστικα.

Δυστυχώς, web browser δεν είδα πουθενά, αν και μια οπερούλα θα μου 'ρχόταν ό,τι πρέπει. (Θα πρέπει να τους το προτείνω στο φόρουμ τους κάποια στιγμή).

Για ασύρματο πληκτρολόγιο μέσω της usb, δεν ξέρω, μια και δεν έχω, αλλά μπορώ να πω πως στο τηλεχειρηστήριο υπάρχει πλήκτρο CapsLock και πως ο τρόπος που γράφει κανείς είναι όπως στα κινητά.

Στο κεντρικό μενού υπάρχει ένα εικονίδιο με τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες. Απο 'κει και πέρα, υπάρχει ένα πλήρες μενού επιλογών για το Γιουτούμπ. Αναζήτηση, rating, δημοφιλέστερα, κτλ.

Ράδιο, μπορεί κανείς να ακούσει απ' όλον τον κόσμο, ακόμη και από τοπικά ραδιόφωνα. Ζαπάρισα αρκετούς σταθμούς, ελληνικούς και ξένους. Οι περισσότεροι δουλεύουν, αλλά όχι όλοι. Αυτό ίσως να έχει να κάνει με εξωγενείς (του 550) παράγοντες.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα αναπαραγωγής φωτογραφιών από το Flicr, πάλι με ευκολο τρόπο, με απλά μενού.

Τέλος, μπορεί κανείς να περιηγηθεί σε ιντερνετικά ειδησεογραφικά κανάλια -αμερικανικά ως επί το πλείστον- όπως το CNBC ή το Yahoo News. 27 μέτρησα. Ανάμεσά τους και κάποια ενδιαφέροντα (για 'μένα), ίσως λίγο πιο ντοκυμαντερίστικα.

Δυστυχώς, web browser δεν είδα πουθενά, αν και μια οπερούλα θα μου 'ρχόταν ό,τι πρέπει. (Θα πρέπει να τους το προτείνω στο φόρουμ τους κάποια στιγμή).

Για ασύρματο πληκτρολόγιο μέσω της usb, δεν ξέρω, μια και δεν έχω, αλλά μπορώ να πω πως στο τηλεχειρηστήριο υπάρχει πλήκτρο CapsLock και πως ο τρόπος που γράφει κανείς είναι όπως στα κινητά.

Την δυνατότητα browser την έχω ζητήσει κι εγώ. Οσοι περισσότεροι τόσο καλύτερα. :smile:

Υ.Γ. Θεωρώ ότι το επόμενο firmware (τώρα κοντά..) θα είναι καθοριστικό...

ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Επειδή τον βρίσκω σε παρόμοια τιμή με τον popcorn Α200 προσπαθώ να καταλήξω σε κάποιον μεταξύ τους...

ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Επειδή τον βρίσκω σε παρόμοια τιμή με τον popcorn Α200 προσπαθώ να καταλήξω σε κάποιον μεταξύ τους...

Οποιο και να πάρεις καλό είναι όσον αφορά την ποιότητα εικόνας και ήχου. Τώρα...το Α-200 έχει περισσότερα applications προς το παρόν , και bit torrent που δεν έχει το Netgear π.χ. Είναι θέμα ιδιαίτερων αναγκών από εκεί και πέρα........:smile:

Οποιο και να πάρεις καλό είναι όσον αφορά την ποιότητα εικόνας και ήχου. Τώρα...το Α-200 έχει περισσότερα applications προς το παρόν , και bit torrent που δεν έχει το Netgear π.χ. Είναι θέμα ιδιαίτερων αναγκών από εκεί και πέρα........:smile:
Διάβασα για κάποιες ασυμβατότητες του Α200 σχετικά με τον ήχο ενώ δεν έχω βρει κάτι αρνητικό για τον 550 (ανησυχητικό είναι αυτό... :-) ).

Διάβασα για κάποιες ασυμβατότητες του Α200 σχετικά με τον ήχο ενώ δεν έχω βρει κάτι αρνητικό για τον 550 (ανησυχητικό είναι αυτό... :-) ).

Κάποιες ασυμβατότητες - ίσως σε advanced level - έχει και ο 550. Εξαρτάται που ρίχνεις το βάρος των απαιτήσεών σου. Και όπως πάντα θα επιμένω να λέω : Εξαρτάται από το set up σου. Πως θα το συνδέσεις , τι ενισχυτή έχεις , τι απαιτήσεις ηχητικές έχεις , τι format έχουν ta files που αναπαράγεις συνήθως κτλπ. Τώρα που οι επιλογές σε media players είναι πολλές , η εξειδίκευση στις απαιτήσεις μας γίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητη.

Από τη στιγμή που έχει υποστήριξη σε AVCHD (ελέω sony κάμερας) και διαβάζει ISO τότε με καλύπτει. Μια διευκρίνηση ακόμα... Υποστηρίζει 3D ταινίες ?

Ευχαριστώ !

Από τη στιγμή που έχει υποστήριξη σε AVCHD (ελέω sony κάμερας) και διαβάζει ISO τότε με καλύπτει. Μια διευκρίνηση ακόμα... Υποστηρίζει 3D ταινίες ?

Ευχαριστώ !

Κανένα δεν το κάνει ακόμα :D

Yπαρχει ενα θεμα με την αναπαραγωγη του TRUE HD σε MKV.

Στο επισημο φορουμ παντως οι υπευθυνοι δηλωνουν οτι το γνωριζουν και θα λυθει στο επομενο firmware.

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Στο επισημο φορουμ παντως οι υπευθυνοι δηλωνουν οτι το γνωριζουν και θα λυθει στο επομενο firmware.

... οι άνθρωποι είναι όπως μαθαίνω σε καλό δρόμο και σύντομα θα έχουμε κι άλλο firmware το οποίο θα διορθώνει το προβλημα με την κωδικοποίηση ANSI, το TrueHD στα mkv , audio bugs και πολλά άλλα.
...

To ελληνικό forum έχει όλες τις πληροφορίες από δύο χρήστες... :worshippy:

-bye-

Μιας και μιλάμε για προβλήματα όποιος το έχει παραγγείλει κι έχει φωτογραφική μηχανή Canon EOS 500D να ξέρει πως τα αρχεία βιντεο ( .MOV με audio codec ID :sowt) δεν τα αναπαράγει. Δεν υπάρχει πρόβλημα με τις φωτογραφίες φυσικα..Εν τω μεταξύ...κατά τύχη ΕΧΩ αυτήν την μηχανή ακριβώς, και δεν μου πήγε το μυαλό βλέποντας την αναφορά στο forum με αποτέλεσμα να ανοίξω νεο thread :HTEHETH63:. Any way , ευτυχώς έχουν ειδοποιηθεί οι developers και το πρόβλημα θα λυθεί .

Απάντηση: Re: Netgear NTV550 (Sigma 8642)

Υπάρχει διαθεσιμότητα σε κάποιο μαγαζί στην Ελλάδα;
Εγώ το παρήγγειλα από το pixmania.gr 158 ευρώ με τα έξοδα αποστολής, πλήρωσα βέβαια με πιστωτική αλλά το pixmania το έχω σε εκτίμηση αφού μου αντικατέστησαν κάρτα γραφικών παρ' ολο που είχα χάσει την απόδειξη αγοράς. Επίσης στην ίδια τιμή βγαίνει από το open247.gr που έχει αντικαταβολή και λίγο πιο ακριβό στο specialprice.gr (hardshop.gr)

Καλώς τον . Να έρθεις όποτε θέλεις . Πιο καλά από κοντά και με τα δικά σου μάτια!!!
Σε ευχαριστώ θα το φιξάρουμε αν είναι μέσω P.m για το Σαββατοκύριακο αυτό αν δεν έχεις κάτι εσύ.:ernaehrung004: