Newnigma2 v2.8.4

Μετα απο καιρο, εβαλα newnigma (ειχα dream-elite) στον 800αρι,αλλα μετα την εγκατασταση δεν μου εβγαλε επιλογη restore settings απο το backup του dream-elite,που βγαινει σαν επιλογη στην πρωτη εκκινηση σε αλλα image,και οταν πηγα απο το menu να κανω restore δεν βρηκε τιποτα.Προφανως το save γινεται σε διαφορετικο path,τι μπορω να κανω ;

στο newnigma 3.0.2 πατωντας μπλε κουμπι->newnigma services->manage additional software εχει μια επιλογη software update..
τι ακριβως αναβαθμιζει αυτο?
το image?

Απάντηση: Re: Newnigma2 v2.8.4

στο newnigma 3.0.2 πατωντας μπλε κουμπι->newnigma services->manage additional software εχει μια επιλογη software update..
τι ακριβως αναβαθμιζει αυτο?
το image?

Κι εγώ αυτό έκανα με παλαιότερο image και μου πάγωσε το σύμπαν.
Τώρα δεν μπορεί να ανάψει ούτε να πάρει ip για να τον φλασάρω από το δίκτυο.
Μου θυμίζει κάποιος πως γίνεται με το καλώδιο;:huh2:

οταν παω menu->plugins κ παταω πρασινο(download plugins) μου βγαζει μνμ. οτι δεν υπαρχουν Plugins για κατεβασμα...στην προηγουμενη εκδοση αν θυμαμαι καλα κατεβαζε..
ειναι το ιδιο αν πατησω μπλε κουμπι->newnigma services->show all packages-plugins from online feed ?

ναι κανονικα...
αφου οταν ακολουθησω τη δευτερο "δρομο" ,που δεν ξερω αν ειναι το ιδιο, μου τα κατεβαζει...
αλλα δεν εχω καταλαβει αν ειναι το ιδιο...

soulkeeper
ο πρώτος "δρόμος" menu->plugins είναι τα plugins του enigma, ενώ στο μπλε κουμπί είναι τα plugins του image που φοράς, κάπως έτσι :D Αρκετά απ' τα οποία είναι κοινά