Newnigma2 v2.8.4

Την έβαλα σε 800HD και 500HD και παίζει μια χαρά.

Πρώτη φορά που βάζω newnigma. Μέχρι τώρα έβαζα μόνο gemini και παλιότερα nabilo. Αλλά επειδή διάβαζα εδώ ότι γενικά είναι καλύτερο το newnigma και ότι το gemini σταματάει να βγάζει καινούριες εκδόσεις είπα να το δοκιμάσω.

Μπορεί να μου πει κάποιος τι δεν κάνει το newnigma που το κάνει το gemini 5.1?

Αν είναι μόνο αυτό τότε δεν με πειράζει καθόλου.

Εγώ από το image θέλω να να είναι σταθερό, αξιόπιστο,γρήγορο, να παίζει καλά με cccam, να μπορεί να κάνει mount δικτυακό και τοπικό εύκολα και σωστά από το μενού, όπως και να αλλάζει τα recording paths και τέλος να έχει καλό και εύχρηστο epg (αυτό λιγότερο βέβαια).

Με βάσει αυτά που λέω λέτε να χρησιμοποιώ το newnigma?

κανει για το στικακι για ειναι μονο για τη φλας? το δοκιμασε κανεις ας μας πει

διαβαζω στο φορουμ του newnigma2,οτι "πασχει" στο θεμα epg...
εσεις τι χρησιμοποιειτε για πληροφοριες προγραμματος?
διαβαζω για xmltvimport,crossepg ..κ.τ.λ..κ εχω χαθει...

Μια ερώτηση παιδιά.

Το newnigma 3.1.4 μπορεί να παίξει κατευθείαν ταινίες που είναι περασμένες με κάποιο πρόγραμμα (DVD Fab, DVD Shrink) ή θέλει κανά plugin??

Ρωτάω γιατί το Gemini 5.1 έχει στο μενού και DVD Player που είναι γιαυτό το σκοπό, αλλά και Media Player για όλα τα άλλα. Το newnigma βλέπω έχει μόνο Media Player.

Ευχαριστώ.

Μόλις έβαλα το newnigma 3.1.4 σε έναν 8000 και έχει στο μενού του DVD Player.

Ξέρει κανείς γιατί δεν έχει στον 800HD SE και αν πρέπει να κατεβάσω κανά plugin για να μπει?

Χθες έβαλα το plugin DVD-Player χωρίς να βγάλει κανένα error κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, αλλά καθώς βγήκα από το μενού έβγαζε ένα σφάλμα ότι κάποιο plugin θέλει restart για να παίξει. Έκανα πόσες φορές restart, αλλά τίποτα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα?

πως μπωρο να ενεργοποιησω τα picons τα οποια κατεβασα στο στικ (ο δρομος που ακολουθησα για να τα ενεργοποιησω ειναι ο εξης:μπλε κουμπι newnigma2 services, osd settings, skin picon location το εβαλα στην επιλογη usb slot αλλα τσιφος)

επιλεγοντας να κανω αναβαθμιση σε 3.3.2 απο 3.3.1 (μου εβγαλε ειδοποιηση οτι υπαρχει update..) καποια στιγμη ενω ειχε ξεκινησει να κατεβαζει το update ,μου πεταξε μνμ. οτι δεν υπαρχει αρκετος ελευθερος χωρος ή μνημη...παταω exit χωρις να εχω καποιο προβλημα μεχρι χθες που επελεξα να κανω ενα restart..
απο τοτε ο δεκτης ξεκιναει να κανει boot και κολλαει σε καποιο σημειο οπου αναβοσβηνει συνεχεια το κοκκινο led στο δεκτη..
web interface δεν μπορω να μπω,εξωτερικος σκληρος μαλλον δεν εχει φορτωθει αλλα μπορω να μπω με ftp kai telnet μεσω DCC...
επειδη μαλλον δεν γλιτωνω το φλασαρισμα...τι μπορω/πρεπει να κανω για back up κ.τ.λ για να μην τα ξαναστηνω ολα απο την αρχη??