Newnigma2 v2.8.4

Newnigma2 team proudly presents:
Newnigma2 v3.0.3
####################################################

Basics:
Enigma2 2.6: 31.10.10
Enigma2 Plugins 2.6:31.10.10
Newnigma2 Plugins: 31.10.10

DM 800 HD PVR
driver: 30.10.2010
secondstage: 76
kernel: 2.6.18

changes:
Bugfix: path to picon location was not saved, if external storage was choosen
Bugfix: disabling Timeshift was not working with Neutrino keymap
Bugfix: sleeptimer extensions was missing. this my cause a crash
Bugfix: LT.6 skin crashed on network setup screen
Bugfix: last number of digit clock in lcd screen was cut
Bugfix: Newnigma2-HD skin fixes p.e. crashes on cleanup wizzard screen, added menu button to channelselection
Bugfix: configsaver plugin: console backup error fixed
Bugfix: fix not working rsync
Bugfix: HD picons will now shown on skins with non standard hd resolution like 1024x526 (MD)
Bugfix: AC3 was not working if dreamDTS was installed
Bugfix: mediatomb fix for samsung tv's with dnla
Bugfix: inadyn: updating image overwrites with blank conf
Bugfix: oscam startscript was broken
Bugfix: tuxtxt crashes on exit in some conditions
Feature: New Kernel with DVB-API fixes and better support of USB Tuner
Feature: Configsaver plugin now backup/restore also /home/root/.znc
Feature: added added skin AsOi-MD which has a resolution of 1024x526 and works with DM7025 and all other type of dreamboxes
Feature: new satellites.xml

You can update from 3.0.x to 3.0.3, no flashing needed. Update via softwaremanager or console

εχει απο οτι καταλαβα ,τους τελευταιους drivers που αναφερονται στο αλλο thread!
Οσοι εχουμε 3.0.χ,εχουμε την δυνατοτητα για update μεσω software manager...αυτο σημαινει οτι ολες οι ρυθμισεις μας διατηρουνται??

και στο καπάκι 3.1 !
http://newnigma2.to/wbb2/hmportal.php

Newnigma2 team proudly presents:
Newnigma2 v3.1

Basics:
  • Enigma2 2.6: 01.11.10
  • Enigma2 Plugins 2.6:01.11.10
  • Newnigma2 Plugins: 01.11.10

DM 800 HD PVR
  • driver: 30.10.2010
  • secondstage: 76
  • kernel: 2.6.18

DM 8000 HD PVR

DM 500 HD
  • secondstage: 80

DM 7025
  • driver: 11.10.2010
  • kernel 2.6.12

• changes:
    Bugfix: path to picon location was not saved, if external storage was choosen
    Bugfix: disabling Timeshift was not working with Neutrino keymap
    Bugfix: sleeptimer extensions was missing. this my cause a crash
    Bugfix: LT.6 skin crashed on network setup screen
    Bugfix: last number of digit clock in lcd screen was cut
    Bugfix: Newnigma2-HD skin fixes p.e. crashes on cleanup wizzard screen, added menu button to channelselection
    Bugfix: configsaver plugin: console backup error fixed
    Bugfix: fix not working rsync
    Bugfix: HD picons will now shown on skins with non standard hd resolution like 1024x526 (MD)
    Bugfix: AC3 was not working if dreamDTS was installed
    Bugfix: mediatomb fix for samsung tv's with dnla
    Bugfix: inadyn: updating image overwrites with blank conf
    Bugfix: oscam startscript was broken
    Feature: New Kernel with DVB-API fixes and better support for USB Tuner
    Feature: Configsaver plugin now backup/restore also /home/root/.znc
    Feature: added skin AsOi-MD which has a resolution of 1024x526 and works with DM7025 and all other type of dreamboxes
    Feature: new satellites.xml

This is a complete new build. So no online update from older versions are possible!

Your
Newnigma2 Team

:drummer:
τα changes απο οτι φαινεται ειναι τα ιδια ακριβως εκτος απο την μια μερα πιο προσφατες ¨εκδοσεις¨plugins...
τι νοημα εχει?δεν ξερω και γερμανικα γαμωτο...
κ "δυστυχως" θελει φλασαρισμα...

ΥΓ επαναφερω την ερωτηση..
σοι εχουμε 3.0.χ,εχουμε την δυνατοτητα για update μεσω software manager για την 3.0.3...αυτο σημαινει οτι ολες οι ρυθμισεις μας διατηρουνται??
αν κ δεν πηγε τιποτα στραβα με την παρθενικη μου αποπειρα φλασαρισματος..προτιμω να το αποφυγω..

Απάντηση: Re: Newnigma2 v2.8.4

σοι εχουμε 3.0.χ,εχουμε την δυνατοτητα για update μεσω software manager για την 3.0.3...αυτο σημαινει οτι ολες οι ρυθμισεις μας διατηρουνται??
αν κ δεν πηγε τιποτα στραβα με την παρθενικη μου αποπειρα φλασαρισματος..προτιμω να το αποφυγω..

Εγώ το προσπάθησα αλλά δεν μου έβγαλε καμία αναβάθμιση!
Οπότε πάμε μάλλον από τον κλασσικό δρόμο.

:drummer:
τα changes απο οτι φαινεται ειναι τα ιδια ακριβως εκτος απο την μια μερα πιο προσφατες ¨εκδοσεις¨plugins...
τι νοημα εχει?δεν ξερω και γερμανικα γαμωτο...
κ "δυστυχως" θελει φλασαρισμα...

ΥΓ επαναφερω την ερωτηση..

ναι, διατηρούνται αν κάνεις update,o λόγος που βγήκε αμέσως νέα έκδοση είναι ότι στην 3.0.3 υπήρχαν πολλά bugs και ο δέκτης κρασαρε συχνά

"Feature: New Kernel with DVB-API fixes and better support for USB Tuner"
δηλ θα δουλεύει και το 50αρι crypto USB stickακι μου?

ναι, διατηρούνται αν κάνεις update,o λόγος που βγήκε αμέσως νέα έκδοση είναι ότι στην 3.0.3 υπήρχαν πολλά bugs και ο δέκτης κρασαρε συχνά

ωχ...
αρα μενω στο 3.0.2 και θα περιμενω κανα 2 βδομαδες να δουμε πως τα παει το 3.1 κ μετα βλεπουμε..:afro:

Εγκατέστησα το Newnigma2 version 3.1 δεν είχα κανένα πρόβλημα αλλά δεν μου εμφανίζει τις λίστες με τους δορυφόρους που κατέβασα από το Services -> online installer -> add picons -> "newnigma2-picon-skin-all-sat"

Γιατί; Κάνω κάτι λάθος;

αν κ δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος :ADFAD2:..
αν εννοεις τις λιστες δορυφορων στο menu-satfinder,κατεβασα απο εδω
http://satellites-xml.eu/
οπως μου ειπε ο leo6 ,τις λιστες με τους δορυφορους που με ενδιαφερουν..
αν παλι εννοεις λιστες καναλιων,κατεβασα απο εδω
http://www.vhannibal.net/...
αυτα ξερω..:smash:

Και σ' εμένα δεν βλέπει τα picons, παρά το γεγονός ότι ενεργοποίησα τη θέση αποθήκευσης (στο σκληρό του 8000).
Άντε να δοκιμάσει κανείς που έχει usb tv tuner για να δούμε αν δουλεύουν ΟΚ, ώστε να πάω να πάρω κι εγώ κανένα για τον μικρό μου (τον 800άρη) που συνδέεται στην παλιά, καλή ΡΧ80!

αν κ δεν ειμαι ο πλεον καταλληλος ..
αν εννοεις τις λιστες δορυφορων στο menu-satfinder,κατεβασα απο εδω
http://satellites-xml.eu/
οπως μου ειπε ο leo6 ,τις λιστες με τους δορυφορους που με ενδιαφερουν..
αν παλι εννοεις λιστες καναλιων,κατεβασα απο εδω
http://www.vhannibal.net/...
αυτα ξερω..

τα πέρασα εδώ: var/etc/satellite.xml & var/etc/tuxbox/satellite.xml αλλά πάλι δεν τα βλέπει,θέλει άλλη διαδρομή;

τα πέρασα εδώ: var/etc/satellite.xml & var/etc/tuxbox/satellite.xml αλλά πάλι δεν τα βλέπει,θέλει άλλη διαδρομή;

στο /etc/tuxbox,πες τι δεν βλέπεις, γιατί στο αρχικό σου μήνυμα λες ότι κατέβασες τα picons ενώ το satellites.xml είναι για τις συχνότητες

κατέβασα τα picons, μετά έβαλα και χειροκίνητα(ftp) το satellites.xml,τα κανάλια από εδώ αλλά δεν αναγνωρίζει τίποτα...

στο /etc/tuxbox : cables.xml,satelites.xml,scart.conf, terrestrial.xml,timezone.xml

Last edited:
κατέβασα τα picons, μετά έβαλα και χειροκίνητα(ftp) το satellites.xml,τα κανάλια από εδώ αλλά δεν αναγνωρίζει τίποτα...

στο /etc/tuxbox : cables.xml,satelites.xml,scart.conf, terrestrial.xml,timezone.xml

τα settings που κατέβασες από το vhannibal.net τα περνάς με το dreamboxedit κανείς restart enigma2,ta picons νομίζω κάπου στο blue panel του newnigma εχει επιλογή για τον τόπο αποθήκευσης τους usb,hdd,flash

έγινε θαύμα.. τ' αναγνώρισε!

Edit: δεν χρησιμοποιώ dreamboxedit απλά κάνω μεταφορά με ftp

τα έκανα save στην εσωτερική μνήμη του dream

Last edited:
τα picons ειναι το "σημα-λογοτυπο" του καθε καναλιου?
κατεβασα κ εγω προχθες ενα πακετο hd transparent astra-hotbird (ελεω plasma)... τα αποθηκευσα στον σκληρο,με την επιλογη που αναφερει ο @leo06..αλλα δεν τα εχω εγκαταστησει ακομα..

ΥΓ παντως καπου διαβασα (εχω χασει την μπαλα) οτι καλυτερα να μην αποθηκευονται στη flash