Μια samsung 64GB που έβαλα δεν την είδε και κολλούσε...
Εγώ 64 έχω και δουλεύει μια χαρά.
Να πω και εγώ για το μηχανάκι σε τι έχω καταλήξει μήπως και βοηθήσω κόσμο.
1) Το έχω ρυθμίσει από το χειριστήριο του να κάνει suspend. Επειδή με αυτό τον τρόπο α) Δεν χρειάζεται να ξαναρυθμίσω ώρα που ξαφνικά άρχισε να την χάνει και σε 'μένα β) δεν χάνεται η φωτεινότητα της οθόνης ώστε να χρειάζεται να τρέξω το αρχείο test για να την ρυθμίσω αυτόματα. γ) ξεκινάει αμέσως και επίσης όταν έχω το τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης με το που αλλάζω πηγή για το tvbox ξυπνάει αμέσως και μετά για τα βασικά μπορώ να το χειριστώ από το χειριστήριο της τηλεόρασης.
2) Το χειριστήριο του έχει προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Είναι τα πάνω-πάνω με το σήμα της τηλεόρασης. Οπότε μπορεί να εκτελεί τις βασικές λειτουργίες από το δικό του και για την τηλεόραση.
Κάποιοι που ανέφεραν προβλήματα με κολλήματα κλπ να δοκιμάσουν έναν άλλο μετασχηματιστή. Γενικά νομίζω για τα 29 που το πήρα είναι τίμιο.
Για στήσιμο σε 2ο που έχω πάρει για φίλο χρησιμοποίησα το backup option από Areswizard. Πολύ βολικό ώστε να μην στήνεται από την αρχή το kodi.
Ας κάνω και εγώ την ερώτησή μου. Τι καλώδιο να πάρω ώστε να συνδέσω τον ενισχυτή με οπτική; Επειδή δεν έχει οπτική έξοδο θα υπάρχει διαφορά στην απόδοση του ήχου;