Κοίταξε και τα εδώ καταστήματα. Και δεν νομίζω ότι είναι απολύτως απαραίτητο να δώσεις 1100-1200 ευρώ για τηλεφακό. Ο 70-200/L4is είναι εξαιρετικά οξύς από ανοικτό διάφραγμα και με αποτελεσματική σταθεροποίηση και βγαίνει κάπου στα 1000 ευρώ, οι Sigma - Tamron 70-200/2.8 παίζουν περίπου στα 700. Ο σταθερός EF 200/2.8 L έχει πέσει κάτω από 700 ευρώ. Καινούργιος.
Στα τέσσερα μέγάλα φωτογραφικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας (Σταυρινάκη, Γεραμάς, Φωτοαγορά, κλπ.) θα βρεις τη μηχανή με το φακό χωρίς αξεσουάρ στα 360-400 ευρώ.
Το skroutz προωθεί μόνο τις τιμές των καταστημάτων που πληρώνουν τις υπηρεσίες του, όχι όλων των καταστημάτων. ΟΙ τιμές έχουν πέσει αρκετά, ανεξάρτητα από αυτό που φαίνεται στο δίκτυο. Ήμουν 2 ώρες το Σάββατο και έχω προσωπική άποψη. Αν σας φαίνομαι περίεργος, δείτε και στο http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=33678.0 μιλά για 325 ευρώ, σώμα μόνο καινούριο αντιπροσωπείας.
Οπότε θα προτείνατε να επισκευθώ ο ίδιος τα προαναφερθέντα μαγαζιά...?κ όχι να το παραγγείλω μέσω internet?
449 στο Saturn....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.